dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
32%
Slican na KP 9500 d
Slican na KP 9500 d
Fishing.Stigla je i meni poruka od DHL-a
"Izgleda da vas paket premasuje ogranicenje tezine. Isporuka je obustavljena dok ne platite dodatne troskove( ispod link)
O cemu se radi?
Nista nisam preko DHL-a kupovao.
Kupio sam za 1e sitnicu koja ne premasuje ni 10cm... Ali po pracenju prvo je bio paket u Madjarskoj pa sad je h Srbiji...
Poruka je stigla na bro telefona.pogledaj koja je prava email adresa mejla, ne ono sto pise DHL bla bla bla
Posle crtice u nicku dodaj Francuz 🤣. To je pozivni broj za Francusku.Poruka je stigla na bro telefona.
Njihov broj je +33 itd.
A ispod ostavili kao link da kliknes 😁Posle crtice u nicku dodaj Francuz 🤣. To je pozivni broj za Francusku.
Nijedna kurirska služba ne šalje poruku za dodatna plaćanja a pogotovo ne sa linkom, pozovu i traže mail a plaćanja zna se kako idu, da li ćeš na šalter ili online preko tvoje aplikacije tvoja je stvar. Klasično pecanje jedino je pitanje da li je vobler ili meps.
Kazu najbolje ide na buckuPosle crtice u nicku dodaj Francuz 🤣. To je pozivni broj za Francusku.
Nijedna kurirska služba ne šalje poruku za dodatna plaćanja a pogotovo ne sa linkom, pozovu i traže mail a plaćanja zna se kako idu, da li ćeš na šalter ili online preko tvoje aplikacije tvoja je stvar. Klasično pecanje jedino je pitanje da li je vobler ili meps.
Očigledno da ima.Јел може мала помоћ,дуго нисам наручивао,гледам синоћ неке варалице за пецање,Канибал Шед,5 ком око 350дин и не плаћа се транспорт. Кад одем на више од један комад,онда тражи наплату транспорта.
Да ли то сад има неки лимит до кад је бесплатан транспорт или?
Испало је нешто око 50е транспорт 😀Očigledno da ima.
Ko ti brani da kupiš više puta po jedan komad od istog prodavca, i samo ga zamoliš da sve zđutura u jednu pošiljku?
Naravno ovo je cimanje pa plati transport ako baš nije neštonesrazmerno skup ceni proizvoda.
@ripkid
LA...HU posiljke idu veoma sporo do Madjarske.Onda ih prilicno brzo proslede u Srbiju.
E kod ove tvoje je greska do poste i lokalne poste.
Maksimalno se "glupiraju" u vezi pracenja.
Ako je posiljka stigla do lokalne poste , onda postar nije ostavio izvestaj , a u
sistemu su uneli da jeste i onda posle odredjenog vremena posiljku vracaju posiljaocu
Citaj AE teme pa saznaj sta da radis u vezi lokalne poste i problema sa isporukom
Da pohvalim AliExpress mentole:
Platim sve uredno, prodavac mi trazi jos novca, ja se obratim njihovim agentima, oni proslede to "higher managment-u", koja su tek smejurija ti ******, stigne mi mail, uradim submit report sa svim dokazima, budem izrazito ljubazan, sutradan status report-a : odbijen, nema osnove za zalbom... Zasticeni su zutaci kao beli medvedi izgleda.
Ja imam Platinum status, malo mi fali za Diamond. Taj status ne znači ama baš ništa. Nedavno su mi odbili dispute, kada mi je dostavljena nepotpuna porudžbina. Slikao sam sve, objasnio da ima X predmeta, a ja poručio Y. Bukvalno sam crtao i objašnjavao da na porudžbini ima toliko, a da je meni stiglo toliko. Prvo me je odbio prodavac, pravio se lud, kao ne razume me, a potom i AliExpress. Isti slučaj i sa punjačem koji sam poručio u oktobru-novembru, on je kao stigao do nas i toliko - nikada nije stigao. Sve je kako ti se zalomi, i kod prodavca i kod AliExpress agenta.Nisu uopšte zaštićeni, ja recimo koji imam gold status na Aliju (fali mi još malo za platinum) dobijam i najmanji dispute svaki put u roku od 2-3 dana. Uvek presude u moju korist i pare ležu jako brzo nazad na račun u banci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari