dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Jel imao neko danas problem sa placanjem ?
2 puta mi otkazali narudzbinu sa kuponom .
2 puta mi otkazali narudzbinu sa kuponom .
Kod mene 1-2 dana od zatvaranja zalbe. Jutros pogledam i vratili mi pare.Dali neko ima problem zadnjih 30 dana sa Refund , imam nekoliko a nikako da legne
Nemoj da brineš o tome uopšte, ti paketići što si naručio je sića, carina to neće ni gledati. Meni je pre 15 dana poštar doneo 18 tih jeftinih paketića za mene + 11 za suprugu, nikakav problem, to ni ne gledaju. Ta gomila je stigla ako ne isti dan onda u roku od 2-3 dana. Carina gleda skuplje stvari i pošiljke većeg gabarita. To tvoje od 100-200 dinara samo prođe sa pečatom Oslobođeno od carine.A sta se dogadja ako porucim 2 razlicita paketa od iste osobe u isto vreme,da li onda postoji mogucnost da ce biti carine nebitno sto je paket veoma mali? Prodavac je spakovao paket u medjuvremenu i nisam stigao da porucim jos nesta sta sam hteo,zeli da spakuje jos jedan i da posalje ali se bojim da ce biti carine.
Meni isto stoji, ali od 10.04. a status posiljke se promenio na Finished. Verovatno se zaglavilo negde u istom paketu. Cimao sam prodavca i poslao mi je tracking da je jos u tranzituPorucio sam narukvice za Miband i sad, stigle su u Srbiju jos pre dva meseca ( tako kaze aplikacija na sajtu ali-ja) a meni ne stizu i dalje, prvo sam isao na dispute pa me prodavac zamolio da cancelujem dispute, pa reko aj nema smisla pa sam cancel ali mi i dalje ne stizu, ne znam da li da zovem nekog ili sta se obicno radi u tim slucajevima? Naravno nije veliki novac u pitanju 5-6e ali me nervira.
2021-04-07 21:10
![]()
Delivering
Serbia, Arrived at destination country airport
Ovo je poruka sa Aliexpress-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari