Sirius9
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2007
- Poena
- 525
HE068, naručene 19 Jun, isporučene 02 Jul (13 dana - not bad at all).Kada ste naručili "Tuki" bubice? Ja sam prve 22. Juna i još ih nema.
Probao, rade, nisam detaljno slušao/koristio.
HE068, naručene 19 Jun, isporučene 02 Jul (13 dana - not bad at all).Kada ste naručili "Tuki" bubice? Ja sam prve 22. Juna i još ih nema.
Uzeo od 256 za 17.83$Tako je i kod mene.
31 долар и 2540 новчића тако да је 3170 динара било тачно, видех сад у апп банке.I koliko dolara pored tih novcica?
Meni je to preskupo jer sam uzimao za 9eu 256gb, sada mi daje 17$/31$ za 256/512.Kod mene je sad 512gb oko 27.7 evra Pogledajte prilog 498216
Pa eto, odes na sajt BEX-a i procitas... Al' ajde, ja cu za tebe to da uradimPrekjuce mi je prvi put dostavljena Aliexpress posiljka (mala baterija za misa) putem Bex kurirske sluzbe za ovih skoro 20god koliko narucujem. Malo je reci da su teski indijanci. Prvo nikakvo ni sms ni viber obavestenje, kada sam rekao da nisam na adresi, kurir je rekao da ce paket ostaviti u paket shopu. Racunam dobicu neko obaveštenje sa adresom il nesto, nista naravno. Dosao tamo, morao da platim 100din za licno preuzimanje. Teska kaubojstina.
Ja dugo godina koristim i GU10 i E27 i E14... ali one - Corn, svugde sam ih stavio, ne crkavaju ali posle nekih par godina pocinju da slabe pa ih polako menjam.Odavno nisam kupovao sijalice na Aliju (2-3god). U sustini sada ako ne nadjete neku dobru ponudu sa coins i ne isplati se. Imam neka nocna svetla sa GU10 sijalicama i svakih 2-3 meseca crkne jedna (LED kupovane ovde razne). Sad sam uzeo nekoliko komada cena je dobra (oko 0.3eur sa coins). Da vidimo samo trajnost.
![]()
E27 LED Spot Light GU10 LED Bulb 5W E14 LED Lamp 220V Spotlight MR16 7W Lampada GU5.3 Corn Light Bulb gu 10 Ampoule 2835 Lamp - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Đubre. Bačene pare$0.23 u Save now preko makedonaca
I just found this on AliExpress:
US $5.74 | Comfast Wifi 6 Usb Adapter AX286 Network Card Dongle 5G+2.4GHz 802.11AX Antena Para PC Signal Reception For Win 7 10 11
![]()
Comfast Wifi 6 Usb Adapter AX286 Network Card Dongle 5G+2.4GHz 802.11AX Antena Para PC Signal Reception For Win 7 10 11 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sa A1 ZTE. Drži vezu ali nema protoka.
PDV bi trebalo da se plaća na sve, ali nešto puštaju bez, a na nešto naplaćuju i to valjda metodom slučajnog uzorka (a u Nišu im je slučajni uzorak sve što ima praćenje). Ako je vrednost pošiljke preko 50€ onda ide 10% carine pa 20% PDV-a, tj. 32% odozgo plus 100 din carinski pregled i 60 din provizije Pošti za uplatu tog iznosa.Kako beše za carinu i pdv - do 50e se plaća samo pdv, a preko i carina od 10%?
Zanima me od kog iznosa stvarno počinju sa zaračunavanjem pdv, koja je smislena granica od koje to rade (znam da ne naplaćuju za robu vrednosti par eura, ali računaju li pdv za robu od 1.000 rsd, recimo)?
Tako je.Kako beše za carinu i pdv - do 50e se plaća samo pdv, a preko i carina od 10%?
To moze da se desi samo ako ne potpadas pod GPC Nis, inace zaboravi na to, naplacuju za sve sto je registrovano trenutno.Hvala obojici. Znači verovatno rade po principu slučajnog uzorka, što znači da se većina pošiljki do 50e provlači bez pdv-a, ali se na to ne može osloniti.
Hvala obojici. Znači verovatno rade po principu slučajnog uzorka, što znači da se većina pošiljki do 50e provlači bez pdv-a, ali se na to ne može osloniti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari