Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I meni su stigla tri para slusalica, jedan ide na poklon, ostala dva na humanitarne licitacije, pa nisam zeleo da otvaram pakovanje.
Nadam se da ce sluziti buduce vlasnike 😊

Takodje stigli i adapteri i punjac za apple watch, nije preteran kvalitet, ali posluzice.

Stigao i drzac, cini mi se kvalitetno, dobije se i magnet za lepljenje na telefon ili maksu.

Ako naletite na
  • ovlaživač (humidifier) sa 2 "izduva" ili nekim jačim piezo elementom da izbacuje baš lepo vodu a da je ispod 5-6$ sa novčićima! Javite.
  • prenosni ventilatorčić ("portable electric handheld high speed bladeless usb charging silent digital air conditioner" 🤣 )
nešto na ovu foru, možda bolje da ima onaj scrool wheel za kontrolu brzine, kontam da će starijoj osobi to bolje odgovarati od dugmića 🤷‍♂️:
1751582013163.png

Kada ste naručili "Tuki" bubice? Ja sam prve 22. Juna i još ih nema.

Gde ih nema? Nisu stigle u SRB/HU ili nisu poslate?
Ako je prvo, polako, proslo je samo 10 dana.

0.25$

0,11$

Sinoc nahvatao odlican popust preko coins. S' tim da sam istu torbicu narucio pre nepunih mesec dana za 0.65$ 😂

Sad nisu te cene, bar ne meni.

Da li ste i dalje prijavljeni preko mkd?

Kod mene fleš na 36%, nije ta cena... Ne znam zašto.

Jesu vam crveni oni popusti u Coins sekciji ili žuti? Ranije su bili crveni, od kako se ažurirala aplikacija samo žuti.

Evo još jedne pumpe! Veoma zanimljivo deluje, a za novčiće je oko $1.5. Ne znam koliko je jaka, ali kad se dobro pumpa, svaka je dobra!
I just found this on AliExpress:
US $8.38 | Mini Bike Pump Schrader Presta Valve MTB Road Cycling Pump Aluminum Alloy Bicycle Hand Air Pump Tire Inflator Accessories

Variraju cene stalno, pre 10 minuta mi je onaj gvangnesto USB hub bio na popustu od 60%, sad je na 85%.

Cim napipa 85% to upada u prihvatljive cene.

stigao toocki he-068.nula poena.earbuds ne rade,ni jedna ni druga,tragovi lepka,kinez popravljao.bas sam baksuz.pisao toocki storeu,videcemo sta ce reci

Već danima/nedeljama mi je preko coins-a popust 2–10%, ev. neke gluposti 35%, na Makedoniji sam. Svaki link koji ste do sad okačili meni nije ni približno takav popust. Do čega je, da li treba da reinstaliram app?

US $52.84 | Vention USB Charger 100W GaN Charge for iPhone 16 15 14 PD Fast Charging for iPad Xiaomi Samsung USB Type C Mobile Phone Charger

Stigao mi jutros ovaj punjač. Izgleda mi veoma kvalitetno, Honor Magic 6 pro mi puni na 50w(piše baš na ekranu) od mogućih 80w ali i to mi je skroz okej. Nisam probao više uređaja da jačim.

stigao toocki he-068.nula poena.earbuds ne rade,ni jedna ni druga,tragovi lepka,kinez popravljao.bas sam baksuz.pisao toocki storeu,videcemo sta ce reci
otvorio slusalice.osrednje smece.oem xrx iliti Shenzhen Huawanda Electronics Co., Ltd.,obavezno testirajte slusalice pre poklanjanja.na oba buda-a cip u kratkom spoju...

Sa potencijalom za taj ishod se pomiris kad ih narucis za 30 centi.

Svi do jednog od ovih Toocki modela su najverovatnije (nisam probao sve ali sam prilicno siguran) ispod proseka u odnosu na npr. Realfit F4 Mini ANC koji bude povremeno za 3.5$. A i Realfit ima QC probleme tu i tamo, kome se kako zalomi.

I kao naruceno, novi clanak za njih na Scarbir

Meni T3 Pro nikako da se povežu, ne vidi ih nijedan telefon preko bt. Probao reset, manual pairing i ne vidi se nikako. Sumnjam ali ajd da proverim, vi što ste uzeli, ima li tu neka fora ili sve standardno?

Kakva su iskustva za dispute u slučaju falične robe?

US $52.84 | Vention USB Charger 100W GaN Charge for iPhone 16 15 14 PD Fast Charging for iPad Xiaomi Samsung USB Type C Mobile Phone Charger

Stigao mi jutros ovaj punjač. Izgleda mi veoma kvalitetno, Honor Magic 6 pro mi puni na 50w(piše baš na ekranu) od mogućih 80w ali i to mi je skroz okej. Nisam probao više uređaja da jačim.

Nema ljutiš, ali pogledao sam video neko Rusa, ne mogu sad ada promađem gde kaže da je loš. Ako možeš izvrši merenja

Sa potencijalom za taj ishod se pomiris kad ih narucis za 30 centi.

Svi do jednog od ovih Toocki modela su najverovatnije (nisam probao sve ali sam prilicno siguran) ispod proseka u odnosu na npr. Realfit F4 Mini ANC koji bude povremeno za 3.5$. A i Realfit ima QC probleme tu i tamo, kome se kako zalomi.

I kao naruceno, novi clanak za njih na Scarbir

i realfit f4 mi je stigao neispravan,baterija u bazi iscurela.dobio refund,trazili kao da snimim video da ne sljaka.zamenio bateriju i sad kao radi.solidan zvuk,slab domet preko bluetootha
Meni T3 Pro nikako da se povežu, ne vidi ih nijedan telefon preko bt. Probao reset, manual pairing i ne vidi se nikako. Sumnjam ali ajd da proverim, vi što ste uzeli, ima li tu neka fora ili sve standardno?

Kakva su iskustva za dispute u slučaju falične robe?
meni stigao jedan t3 pro danas,drugi cekam.imas plave nalepnice na kontaktima za punjenje,skini ih pa punjenje.aplikacija za ios je peatsaudio

Poslednja izmena:
У секцији новчићи се појавио данас а задња два месеца вребам овај попуст могуће да су ми се смиловали. 😁

Prilozi

• IMG_5944.png
    IMG_5944.png
    131.9 KB · Pregleda: 68
  • IMG_5945.png
    IMG_5945.png
    131.2 KB · Pregleda: 51
Vrh Dno