Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Veoma sketchy prodavnica
Da, nema komentara i ocena prozvoda, ali mora negde da se počne. Stoga i niža cena.

Isto je bilo i kad prodavani isti diskovi na Temu za 2500 rsd
Za te pare vec upada Netac, Kodak tu nema sta da trazi
Tred započet 2022, ali ima postova od pre par meseci:

1749041195681.png

Ne kažem da je Kodak neki kvalitet, ne držim ništa važno na njima, ali mojih 5 komada, od koji dva u desktopu, a dva u NAS hostuju docker conts neprestano 4 meseca, rade već 6 meseci bez problema i kvara.

Poslednja izmena:
OK, ali kodak ima nekoliko prodavnica koje godinama rade, zasto bi koristili neku koja je otvorena tek 6 meseci i ima samo 13 ocena

OK, ali kodak ima nekoliko prodavnica koje godinama rade, zasto bi koristili neku koja je otvorena tek 6 meseci i ima samo 13 ocena
Zato što je jeftinija, ali ne upadljivo jeftinija, pa da je očito da je prevara? Sa ovom razlikom u ceni i božjom, pardon, carinskom milosti da ne odrape namete, isplati se razmotriti. Eto, @filipos izadje 3900 za 1TB.

Ne mogu da znam da li je prava, ali sve prodavnice su nekad imale nula ocena. Kao što rekoh, nedge mora da se počne. Ko hoće - hoće.

Molim za link ako ima neko za netac, walram, 120 240gb disk sa novcicima

Da, nema komentara i ocena prozvoda, ali mora negde da se počne. Stoga i niža cena.

Pogledajte prilog 494787

Ne kažem da je Kodak neki kvalitet, ne držim ništa važno na njima, ali mojih 5 komada, od koji dva u desktopu, a dva u NAS hostuju docker conts neprestano 4 meseca, rade već 6 meseci bez problema i kvara.

Nemoj to da mi radis, koristim taj Netac od 1TB da hostujem svasta nesto u lokalu :D
Radi evo vec dva meseca konstantno :D

Molim za link ako ima neko za netac, walram, 120 240gb disk sa novcicima

I just found this on AliExpress:
€14.00 | WALRAM SATA3 SSD 1TB 240GB 128GB 256GB 120GB 480GB 512GB Hdd 2.5 Hard Disk Disc Internal Solid State Drive for Laptop Desktop

Pogledajte prilog 494787

Tvojom logikom onda ni Kodak nije pouzdan.

Kodak na Aliju je skuplji od Netac-a i nema smisla gledati ga osim ako smatras da je Kodak neko ime na polju SSD-ova sto nije, samo je bio dobra kupovina jer je jeftin.

Uzimaj sta hoces sto se mene tice, samo je Kodak tu gde ga gledas skuplji od Netac-a i u njega trpaju sve i svasta tako da bih pre uzeo Netac iako imam i ja 1 Kodak od TB za backup.

@Lanikor , pa tvoj nastup je bio "Nema šta Kodak da traži pored Netaca", a ovaj ispade vece djubre.

U jednom jedinom tredu, koji sam postavio, imaš negativne komentare baš o netac marki u višegodišnjem periodu i sa različitih strana.
Ovaj tvoj u nalovu ima "Hard drive", a piše o SSD, gde je jedna primerak crkao (dok za Netac pišu doslovno "stotine"), komentatori nemaju pojma o kojim diskovima je reč i samo pišu generički Temu hejt.

Kao što rekoh, kupite ako i šta hoćete. Mislio sam da će biti zanimljivo onima koji mogu da dobjiu veći popust na novčiće.

Svaki brend ima skart, Kingston ima ozloglaseni A400, Patriot ima jedno 2-3 uzas SSD-a, Samsung ima EVO 840, jel sad sve ne valja od njih?

Treba da budes svestan da Kodak ima taj 1 SSD sa par razlicitih nalepnica a da Netac pravi raznorazne memorije svakakvih tipova i da je logicno da ce da ima mnogo vise pozitivnih i negativnih komentara.

Netac cak imas i kod nas sa regularnom garancijom.

Zato ti kazem, da je Kodak jeftiniji, Kodak, posto nije, onda je tu i Netac.

Ono što sam ja, sad silom prilika, pronašao po www, Netacu dosta fejluju različiti modeli SSD-ova. Nisam gledao njihove druge vrste proizvoda.

I posle pročitanog svakako ne bih kupio Netac. Ne čini to Kodaka boljim, već čini Netaca, makar u tom najjeftinijem segmentu, lošim. Za Kodak, primara rad,barem ne pronalazim masovna negativna iskustva, a imam i dobra lična.

Ne nalazis zato sto imaju taj 1 SSD sa razlicitim bojama nalepnice i to je to a i on je nepoznat, ovde su ga otvarali ljudi da vide sta je u njemu i bukvalno je lutrija sta ces da zapatis u njemu od cipova i kontrolera.

Netac 1TB je cesto za oko 35$ sa novcicima u njihovoj zvanicnoj prodavnici, tako da ko hoce ima izbor i to je to.

Oba su low end i nikad ih ne bih preporucio kao jedine za bitne namene, ko ima backup boli ga uvo i nek uzima sta hoce.

Nema trenutno jeftinije, bilo je za 3.5$ u jednom momentu ali nema stalno.

Cekaj i prati.

Saljnite neki proveren a jeftin USB LAN adapter.

Ima neko preporuku za gamepad za Andorid, onaj kod kog telefon stoji kao u sendviču? Neki da je ok, da nije krš. USB C + Bluetooth recimo.

Da li zna neko zasto ove soundpeat sluske u aplikaciji kroz coine prvo stoji da je cena 15.69 eura dok se ne klikne na link a onda cena ode na 31.38 eura?
Uzeo sam ih skoro za drugara za nekih 12 eura kroz coine i stigle su pre par dana i za tu lovu su skroz ok sluske.
Sad da li je ovo neki bag samo za njih ne znam.
Trebao sam da ih porucim za jos jednog drugara ali mi sada iskace cena od preko 30 eura.

Da u pravu si verovatno je neki bag kroz coin sekciju.U superdeals su nekih 17 dolara.
Videcu sa drugarom da li mu je to ok cena pa da mu porucim.

manje bag vise "prodavnica duplira cene da bi lupila -50% na sledecoj rasprodaji"

Očigledno je da imaju kvote za različite regione/države...kada se proda određeni broj primeraka namenjenih za reklamu, podiže se cena....

Kupi kabal posebno i posebno činčeve, koji ti najviše odgovaraju. Izbor je veliki.
Ovi su baš jeftini, u svakom smislu:
Ima i npr. kopija Nakamichi (linkovi nisu aktivni) koji su baš dobrog kvaliteta ali moraš sam da tražiš.
Ovo su banana konektori.
U svakom slučaju konektori nisu problem više mi znači preporuka za kabl ali mi je upravo pala ideja,
ovi Tooki kablovi su baš jeftini :D uzmem dva ista od 3 metra, to je dolar od prilike i 4 činča :D

Ovo su banana konektori.
U svakom slučaju konektori nisu problem više mi znači preporuka za kabl ali mi je upravo pala ideja,
ovi Tooki kablovi su baš jeftini :D uzmem dva ista od 3 metra, to je dolar od prilike i 4 činča :D
Ako misliš na Tuki kablove za punjenje telefona oni nikako nisu za povezivanje zvučnika sa pojačalom, a i ti činčevi koje si linkovao su interkonekti, takođe nisu za zvučnike. Ako baš hoćeš sa alija kucaj u pretragu speaker cable 2 mm2 ili 4 mm2 pa vidi šta ti cenovno odgovara.

Ožežu te zato na shipping-u...

Nazad
Vrh Dno