Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Poslednja izmena:
@dj13 Imam iste takve žute iz lidla, nije baš neki kvalitet da znaš. Dobre su za drvo i plastiku a na metalu budi oprezan, lako se spali vrh.

Stigo i Anker Prime 100W, upakovan u neku balon kesu, svaka im čast za trud. Nažalost, niška carina i 306rsd. Veliki pozdrav za Milicu... ( :

Ne obradjuje Kinez sve to istog momenta vec kad dodje na red, u vreme kad mi narucujemo on hrce sve u 16

Ujutru kad dodje na posao vidi 2+ posiljke za istu osobu sa iste adrese i gleda da ustedi maks na slanju sto samo po sebi nije problem dok ne posalje registrovano.

A to sto su fleske sarenih boja je carini nebitno, fleska je fleska - 5+ fleski i imaju osnova da ih vrate. Da li ce, to je njihov izbor.

Stiglo mi nedavno 2 Imilab kamere odvojeno EC3 i C21. Napravio sam nekoliko dana razlike u narucivanju. Poveca kutija, naravno LA paket, ocekivao sam da ce ode na carinu. Srecom nisu.
Imilab daju na kasicicu popust za coins i kao ponekad spuste i oni cenu, i moze da se uzme za 20eur i nesto manje (nisam nize uspo nadjem-docekam).
Inace su vrlo solidne kamere kompatabilne sa Xiaomi app.

Poslednja izmena:
Da li je neko koristio ovo? Nisam gamer, ali čini mi se korisno "da se nađe".
I just found this on AliExpress:
US $11.31 | D3 Gamepad Stretchable Wireless Bluetooth For Mobile Phone Android Retractable Gamepad Joystick For Steam/Switch/PS4/PS3/PC/IOS
Kupio sam ćerki pre 3 godine da igra Minecraft na telefonu. Nijednom nije koristila, a nisam ni ja. Uređaj sam po sebi ok.

Jedna korisna stvar. Mislim da mi je otac pre 30 god mozda i vise doneo jedno kuci ovo i kaze ovo je ostrac nozeva i super radi. Kupio na pijaci. Pomislih cale kako si tako naivan uvalili ti igracku. Taj ostrac i dan danas radi i koristi se. Bas sad pogledah ti kljucni elementi ostraca takoreci bez tragova habanja. Ne znam da li je to jos uvek isti kvalitet. Inace mogu se ostre i makaze tj seciva koja se ostre samo sa jedne strane.
Moze i da ostre orudja tipa makaze za zivu ogradu, asov i slicno. Ima ovih ostraca svuda da se kupi.
€2.56 | 1PCS Handle Knife Sharpener Professional Knife Scissor Sharpener With Tungsten Carbide Sharpening Stones And High Impact Plastic

Prilozi

• 08-41-00-797.jpg
    08-41-00-797.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 26
95% popust uz novčiće, free shipping

€4.30 | z20 Adjustable led Flashlight Lamp Light XM-L2 U3 Flashlight 5000LM Tactical Torch Lantern Rechargeable 18650

90% popust uz novčiće, free shipping

€14.77 | Super Bright LED Flashlight 5 Lighting Modes for Night Riding Camping Hiking & Indoor Activities 18650 Battery Compatible

@vlada23,
Ove lampe dolaze bez bilo kakve baterije, a rade na 18650 ili AAA ( dobije se umetak). Mada za 45 din ne možeš da očekuješ i punjivu bateriju pride.

Od 2 Sonizona nula bodova, ni jedan nije stigao! Prvi iz februara, drugi iz marta, bačeno $ipo.

Te oštrače što spominjete su ustvari masati koji deru (struže) materijal noža ili makaza, daleko je to od oštrenja i služi za kratkotrajno "oštrenje".
Ako već hoćete da se igrate evo za manje od 1$ i imate video kako radi https://www.aliexpress.com/item/1005007757940512.html.
Možda ima i jeftinije a možda i za novčiće nisam gledao ali imam jedan takav kod kuće koji sam koristio samo za probu kada je stigao, kamen je kamen. Na makazama ima vajde za oštrenje jer nisu stalno u upotrebi.

Od 2 Sonizona nula bodova, ni jedan nije stigao! Prvi iz februara, drugi iz marta, bačeno $ipo.
Nema to veze s njima, u periodu oko februara i marta postoji neka crna rupa za odredjene posiljke i meni po prvi put vise stvari nije stiglo, odnosno debelo kasni.

Nije se nista promenilo sto se tice poslednjeg koraka i postara/poste, tako da je nesto drugo po sredi.

Da potvrdim i ja, porudžbina od 20.02. stigla kao u Local Carrier Facility 05.03. (UC-HU) nema je na vidiku. Brdo drugih stiglo, u proseku 3-5 nedelja a one sa praćenjem (LA-HU) stižu za desetak dana.
Izvinite za digresiju...

Moje makaze sto sam narucio 12 aprila jos nisu stigle zadnji status
Package arrived at local carrier facility
May 12, 13:17 (GMT+2)

Koliko ste najvise cekali za paket? Sta kad prodje 60 dana?

Te oštrače što spominjete su ustvari masati koji deru (struže) materijal noža ili makaza, daleko je to od oštrenja i služi za kratkotrajno "oštrenje".
Ako već hoćete da se igrate evo za manje od 1$ i imate video kako radi https://www.aliexpress.com/item/1005007757940512.html.
Možda ima i jeftinije a možda i za novčiće nisam gledao ali imam jedan takav kod kuće koji sam koristio samo za probu kada je stigao, kamen je kamen. Na makazama ima vajde za oštrenje jer nisu stalno u upotrebi.
Imam i taj ostrac. Zavisi sta ostris. Sa time mozes da naostris samo ako ostris redovno, kvalitetan celik (sto me asocira na mesare). Nema realnu upotrebu kod vise zatupljenih alatki i nozeva. Licno sam probao na tupim makazama za zivu ogradu bas taj ostrac. Mozda bi i naostrio za nekoliko sati ili dana. Sa ovim deracem je to bilo 15s. Jeste da derac guli ali u mnogome zavisi od kvalteta celika. Dok sa nekih nozeva vidljivo otapdaju opiljci, sa nekih i nema nista. I taj neki manje kvalitetan noz kojeg gulim vec 15 godina ne primetih da se nesto smanjio iako solidno ispusta opiljke.
Mozda ima smisla prvo da se oguli i onda naostri sa tim ostracem, ako je neko tupio previse :)

Moje makaze sto sam narucio 12 aprila jos nisu stigle zadnji status
Package arrived at local carrier facility
May 12, 13:17 (GMT+2)

Koliko ste najvise cekali za paket? Sta kad prodje 60 dana?
Meni je prosle nedelje stiglo nesto sto sam narucio 2 aprila, trenutno su mi svi paketi u zemlji, ali mi ne dolazi na adresu, prodje po 2,3 nedelje od ovbavestenja da je u zemlji.
Ja na primer znam da nije problem kod mene u posti, jer sam mnogo dobar sa postarom, vec je verovatno problem u sortirnom centru.
Ne znam kako kod vas funkcionise, ali postari po nekom njihovom pravilu ne trebaju da nose pakete koji nisu preporuceni, vec da sami po njih dolazite u postu, ja tako radim kad moj postar nije tu, jer niko od zamena nece da donosi te pakete.
Dok paketi sa pracenjem stignu za 10, 15 dana.
Beograd je u pitanju.

Meni je UC HU broj paketa , posta ga ne pronalazi ali ECSC ga vidi ali iste informacije daje kao i al iexpress.

Nazad
Vrh Dno