Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jel neko porucivao dvostruku samolepljivu traku, da je zadovoljan kako drzi?

Ja sam narucio neki dan za sebe, posto sam ispucao sve 3M kockice, videcemo kakva je.

Kroz novcice 0.93$ za 20mmx300cm, 0.8mm debljina

I just found this on AliExpress:
US $2.21 | 300CM Extra Strong Double Sided Tape Adhesive Car Special Tear Off Without Leaving Traces High Viscosity Mounting Fixing Sticky

Neki dobar a jeftin usb-c hub? U principu treba mi HDMI na VGA adapter, koji vidim da su dolar-dva, ali bolje da uzmem neki hub, pa da ubijem dve muve jednim udarcem. Vazno je samo da ima i VGA i HDMI na njemu..

Ima li šta kvalitetnije od Laserskih merača distance, a da je koliko toliko povoljno.

3.8$ uz kupon prodavnice kada se zaprati -od 1$

US $22.16 | Original Lexar E300 M.2 SSD for 2230 / 2242 / 2260 / 2280 NVMe SSD Enclosure USB 3.2 Gen 2 Type C Mobile External Hard Disk Case
Sad uz povoljno eksterno kuciste jos i neki super povoljan nvme :)

Super su za razne namene. Koristim ih unazad par godina i drže se još uvek u raznim uslovima. Malo je deblja, pa ne ide tamo gde ne treba da se vidi traka (npr. znakovi na autu).

Da li je neko naručivao ram memorije sa Alija, kakvog su kvaliteta, konkretno treba mi za stari komp DDR3, da li su okej ovi Fury što se prodaju po Aliju?

Šta naručivivao, napisao sam i tekst 😁

Pitanje za one koji su kupovali Anker earbuds P20i, P30i, P40i ili neku drugu marku ili model u vezi kvaliteta mikrofona na istim? Potrebne su mi slusalice sa sto boljim mikrofonom, da sagovornik cuje sto cistiji (glas) zvuk u raznoraznim okolnostima? Znam da ovih jeftinih sa AE nema pomoci, Xiaomi takodje kazu da su prilicno lose. Za Anker imaju ljudi samo reci hvale, da imaju vise mikrofona ugradjenih...ali ne znam nikoga ko ih licno koristi da mi kaze kakve su po pitanju toga?

Treba mi preporuka za neki bluetooth obd2, koji radi sa forscan-om i fordom? Pretpostavljam svaki ELM327 moze?

Moram da koristim firmin laptop, a na njemu je zaključan usb, pretpostavljam da onda bt može?

Ja kupio Cusu ddr4 2x8gb 3600mhz za 20€ okruglo, cl 18, i mogu vam reci da su extra. Testirao sam ih, uspesno prolaze, nema bsod, za sada sve super ferca. Sad ciljam njihov nvme, trebaju mi dva komada pa cu javiti utiske kada ih uzmem.
Inače, juče mi se pojavili ovi ventovi ispod, 3kom za 17,2€ kada sam išao na plaćanje. Nije prošlo 20min, dok sam nešto završio, ušao da ih kupim, cena 25e. Odustao sam.
€28.32 | Thermalright TL-C12CW-S chassis fan 12cm4pin PWM ARGB colorful fan (turning in the reverse clockwise stepping)

Treba mi preporuka za neki bluetooth obd2, koji radi sa forscan-om i fordom? Pretpostavljam svaki ELM327 moze?

Moram da koristim firmin laptop, a na njemu je zaključan usb, pretpostavljam da onda bt može?
Imaš na forscan sajtu neke predložene, npr. vLinker FS Bluetooth. Ja koristim USB verziju tog modela.

Pitanje za one koji su kupovali Anker earbuds P20i, P30i, P40i ili neku drugu marku
Питај опет за 15 дана док ми стигну п40и. Поседују 6 микрофона па ћемо видети како раде...

Ако може нека препорука за носач телефона за бициклу?

Posedujem P40 preko godinu dana i niko mi se nije zalio na mikrofon, OSIM kada snimam glasovne poruke preko WA

Samo sam čitao forum.

Pogledaj ovaj model

€42.08 | Vgate vLinker FD ELM327 FORScan For Ford Scan Bluetooth 4.0 WIFI ELM 327 OBD2 Car Diagnostic Auto Tool OBD 2 Scanner J2534

Windows je označen na pakovanju ove BLE+Bluetooth verzije, dakle trebalo bi da radi.
1000028294.jpg

Ne moze svaki, mora da ima onaj switch za HS/MS? ili kako vec. Istrazi malo. Ali da, bilo koji elm jeftiniji - gledaj samo da je pravi cip.

Treba mi neki sto manji usb drive za muziku u kolima. Usb je na nezgodnom mestu pa moze lako da se polomi standardni disk, nesto ovako npr, 16-32gb je verovatno dovoljno:

RSD434.26 | High Quality Tiny USB Flash Drive pen drive 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB black micro memory stick mini gift U disk

Nazad
Vrh Dno