Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nasao sam na yt onog rusa gde ga je neko pitao bas za poredjenje Baseus i Essager gde ovaj Rus kaze da su to gotovo isti kablovi i da nema razloga da radi test i za ovaj drugi jer rade isto, ali je essager jos jeftiniji..
Essager nije tako izrađen kao ovi sto sam ja uzimao baseus sa volfram-zlatnim legurama na krajevima. Mesecima ih imam, skoro poručio još 2 dok su bili na akciji, jer vidim da su digli cene.

Kodak kartice su i dalje jeftine, ako je neko propustio voz.

Trenutno su 1.38$ (meni) kroz MKD Coins, popust od 55% dobijam, neko ce mozda i vise.

I just found this on AliExpress:
US $4.57 | Kodak Ultra Memory Card 512GB 256GB 128GB 64GB 32GB Micro SD Card MicroSDXC Class10 SD Memory Card 100MB Original TF Flash Card

Cim se ubace 2 u korpu krene obracunavanje shippinga.

Kod mene danima nema nista zanimljivo sa popustom iznad 20%

Ima li neka lexar koja bi mogla da uleti u steam deck? 😀

1000002223.jpg1000002222.jpg

Stigla mi uticnica sa nekog linka koji je bio u temi. Izgleda da nije wifi, ja joj trenutno ne mogu nista. Ne vidi je aplikacija, kao one neke prethodne (imam 4). Nema na njoj nista od oznaka, kao ni na kutiji... Samo blinka...

Ima li neko predlog za M.2 fioku kvalitetniju, nešto kao Asus Rog Strix Arion samo jeftinije :D ?

Ja poručio Ugreen neku, ne izgleda ovako dobro kao Asus, ali oko 2k je koštala. Videćemo kada stigne kakva je priča.

Prilozi

• IMG_0384.jpeg
    IMG_0384.jpeg
    151.3 KB · Pregleda: 30
  • IMG_0506.jpeg
    IMG_0506.jpeg
    207.9 KB · Pregleda: 33
Kod mene je 3.64$ ;(

Lexar V400 fleska, 64GB za 1.9$

I just found this on AliExpress:
US $8.10 | Original Lexar V400 USB Flash Drive 32GB 64GB USB3.0 Up to 100MB/s Reading USB Pendrive U Disk Memory Stick Pen Drive for PC

@M J skini eWelink aplikaciju, mozda su ti poslali pogresnu verziju.
Sad gledam, 4 fleša stoje u fioci prazna i evo vuče me da kupim i ovaj... :)

Ako ne piše na njoj kao što kažeš, sa suprotne strane od prekidača, a ne možeš da je povežeš, onda je verovatno zigbee verzija, pod uslovom da nije pokvarena. Možda da postaviš ss ordera, pa da vidimo.

• Like
Reagovanja: M J
Drustvo sta se ovo dogadja, svi paketi su mi na carini !? 😳
Minimum je 5 onih koje sam platio 0.5 - 2 eura. Sve razliciti prodavci.
Ali sve sto sam porucio od 11.11. do sada, otislo na carini, cak i one sitnice 🤔
Idemooo Niiiiiiš
Kako su mi rekli, prvo se procesuiraju skuplji paketi, a ovi sitni se ostavljaju nakon toga. Berovatno se nakupili ovi skuplji.

Siguran sam da sam video screenshot na kom stoji da 180 dana ne može da vrati državu ako je promeni, a zatim i odgovor kako se menja, ali ne mogu ponovo da nađem. Da li je dovoljno otići u app na Account i gore desno kliknuti na srpsku zastavu i izabrati MKD ili treba nešto drugo uraditi? Hvala.

To je dovoljno tj to je to i nista vise.

Ima li neko predlog za neki kabal za auto punjac ali da je 50cm, najkraci su mi 1m, a to mi dugacko, moze USB C-USB C, a moze i sa USB A, treba mi i za Android Auto? Cak moze i prikljucak da bude pod 90 stepeni, ali nije presudno...
Naravno, da je dobar, a povoljan... :p:LOL:
Prethodnih dana sam porucio neke Essager, ok su, imam ih od pre, ali ne videh od 50cm, najkraci 1m.

Nazad
Vrh Dno