Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Bucna je i ova, takva je to tehnologija.

Sacekaj da se javi neko ko je pumpao auto gume, uzelo nas je dosta ovu pumpu od iznad pa je neko sigurno malo ozbiljnije arcio.

Koji beše anker BT zvučnik best buy, onaj što ste svi pokupovali, soundcore 2 ?

Ja posedujem Audijev auto kompresor koji radi preko upaljaca na kolima, i bucan je, a i glomazniji od ovog sa Aliexpresa, taj uredjaj mora da bude bucan, jer mora da naduva gume preko 2+ bara.
Prvo mora da usisa vazduh, posle pod pritiskom da ga prosledi u gumu.
E sad sto se tice duseka, ni ovaj moj, ni ovi ostali nisu dobri kompresori, jer se tokom rada greju, i mogu da crknu veoma lako.
Letos sam duvao dusek na rucnu pumpu, jer sa auto kompresorom mogu da duvam do max 2 min, i da ga hladim 15 minuta.

ako koga interesuje, cini mi se da ovde imaju fer cene raznih iems , bablobva i slicno, uz kupone i popuste sa koinima (koini se obracunavaju na checkout ili)

Tripowin Zonie 16 je 1930 din, recimo

meni prodavnica deluje ok, i tu je najvise prodanih Blon x HBB Z300- ali smo 78 primeraka, ne nam, ali kupuje mi se nesto veceras,, necu valjda sa KP kupovati ove, tamo su preko 7 hiljada..
deluje regularno prodavnica.. sta ej vase misljenje (o prodavcu/prodavici)

ove hocu, ko nadjete bolje mesto, recite :)
(i ovde pise da je usteda 471 din(

Ispod 27$ tesko da ce biti bez nekih stekovanih vaucera, mozda da sacekas BF i Cyber Monday, ionako idu za neki dan.

Ja posedujem Audijev auto kompresor koji radi preko upaljaca na kolima, i bucan je, a i glomazniji od ovog sa Aliexpresa, taj uredjaj mora da bude bucan, jer mora da naduva gume preko 2+ bara.
Prvo mora da usisa vazduh, posle pod pritiskom da ga prosledi u gumu.
E sad sto se tice duseka, ni ovaj moj, ni ovi ostali nisu dobri kompresori, jer se tokom rada greju, i mogu da crknu veoma lako.
Letos sam duvao dusek na rucnu pumpu, jer sa auto kompresorom mogu da duvam do max 2 min, i da ga hladim 15 minuta.
Samo da overim ovo, taj audi/vw je bucniji od ovoga, naravno i brze napuni... Ali i ovaj ume da zavrsi posao, naduva on gumu na 2.3 bar bez problema, ali ako ima dovoljno baterije, ja ga recimo drzim stalno u auto (i pored originalnog na upalajac), i posle svake minimalne upotrebe napunim ga... Medjutim bas danas jedno sigurno dva meseca posle poslednjeg koriscenja (dopunjavanja) uzmem da doduvam gumu, kad ono skoro na izdisaju, nema baterije... Malo je doduvao, mozda 0.1-0.15 i gotov.
Pogledajte prilog 468321

Stigao kabl ( preko coin-a je mogao da se uzme za 0,17-0,19$ )
Radi punjenje ( nisam proverio performanse ) i data transfer.

I dalje je ok ponuda sa kuponom od radnje, ali zao mi coins-a, vec imam dva ova na cekanju.

I just found this on AliExpress:
US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung

Prilozi

• Screenshot_20241125_233953_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241125_233953_AliExpress.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 136
Samo da overim ovo, taj audi/vw je bucniji od ovoga, naravno i brze napuni... Ali i ovaj ume da zavrsi posao, naduva on gumu na 2.3 bar bez problema, ali ako ima dovoljno baterije, ja ga recimo drzim stalno u auto (i pored originalnog na upalajac), i posle svake minimalne upotrebe napunim ga... Medjutim bas danas jedno sigurno dva meseca posle poslednjeg koriscenja (dopunjavanja) uzmem da doduvam gumu, kad ono skoro na izdisaju, nema baterije... Malo je doduvao, mozda 0.1-0.15 i gotov.

I dalje je ok ponuda sa kuponom od radnje, ali zao mi coins-a, vec imam dva ova na cekanju.

US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung
Jel oba pricate o modelu koji je kolega @Lanikor postavio u linku? Ipak onda da cekam Xiaomi kad se ukaze neka prilika

Ja pricam o modelu sa linka... Za kolegu nisam siguran.

Imam i Xiaomi, al onaj prvi model, on mi je kuci uvek, al nekako mi lakse za lopte i bajs uzeti noznu pumpu nego njega, u par poteza naduvam... I taj prvi modele ima svojih mana, ne znam da li su resene na novijim modelima, recimo ima jedna gumica unutra koje se ojede s vremenom i kompresor postaje neupotrebljiv, radi, ali ne gura vazduh... Ja sam uspeo iskopati jednu slicnih dimenzija i zamenio, da mi opet zatreba, ubi me ako se secam od cega je bila.

O ovim gumicama se radi.
US $5.57 | Inflatable Pump Ring/Sensor For XIAOMI Inflatable Pump 1S Electric Pump Connecting Rod Leather Bowl Seal Ring Mijia

@sasa022 meni jos nije stigao, kad si ga porucio? Ako ga testiras, javi utiske 😀
23.10 , UB...HU tako da sam se iznenadio kako je brzo stigao.
Ostale UB...HU posiljke su se vukle i vuku se po mesec dana duze :(

Ova niška carina je haos....

Malo oslobodili NS , sada "jasu" Nis...

Ja ga ne nalazim za 0,27$ sto je i dalje OK ponuda.

Vec duze vreme posmatram onu Xiaomi dvojku, al je 3-4 puta skuplja. Ostale nisam ni gledao, i nikad nisam ni citao iskustva drugih sa ovim modelom, jel ovaj model ok kupovina (izmedju ostalog i za povremeno duvanje guma na automobilu)
Ja imam Xiaomi 2 i obično ima da se nađe za 25€. Lepo radi pumpa i gume na kolima fino (nisam testirao koliko je pritisak tačan na benzinskoj pumpi), zaboravim kad sa je punio, a baterija dugo drži. Lepo izgleda, ima lepu torbicu, fin materijal sa dobrim džepom za dodatke (igle i nastavke). Mislim da je tačno ono što kažu da može gume od kola da napumpa sve 4 od nule 1-2 puta.

Mane su sledeće: nema fino podešavanje pritiska (što znači za lopte, jer mi je 8 bara mnogo za loptu za košarku, a 7 je malo), nema opciju ispumpavanja (kao što ima neki levi duplo jefyiniji brend koji je uzeo drug sa DE Amazona), jeste bučna (ali meni ne smeta) i nije intuitivna (menjanje moda je na znak kružnice sa strelicama, kao što je Refresh dugme na internet browser).

Za pumpanje lopti biraj mod gde prikazuje pritisak u psi

Ako bude opet neka akcija na sd kartice, javite...

Hvala, meni u principu ni nije toliko nitno da li je 2 ili 3.

Da li je možda neko naleteo na ovakve gumice, u pitanju su nosači za hard diskove u Cooler master advanced kućištu. Gume su se ukrutile i raspadaju se. Ne znam ni kako bih to tražio 🙄

Prilozi

• 20241126_185915.jpg
    20241126_185915.jpg
    98.7 KB · Pregleda: 79
  • 20241126_185908.jpg
    20241126_185908.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 109
Uzmi par gumica za slavine, deluje mi da ce neka dimenzija da pasuje

Mislim da treba nešto manje, ipak. A ove imaju i neki zljeb po sredini, da se u glave u plastiku. Plus sam izgubio i par ovih 'klinova'

Poslednja izmena:
Da li je možda neko naleteo na ovakve gumice, u pitanju su nosači za hard diskove u Cooler master advanced kućištu. Gume su se ukrutile i raspadaju se. Ne znam ni kako bih to tražio 🙄
Vidi da li ovi za HP mogu da posluze a i potrazi srafove za CM.

Anker zapakovali punjač od 55evra (Anker Prime 200W, stoni punjač) ko da je smartfon od 500 i više evra :D Još ga stavili u onaj debeli bubble wrap, ne sećam se kada sam poslednji put dobio nešto sa Alija u kutiju u mint stanju.

Punjač nije toliko veliki ali je deblji nego što deluje na slikam i težak, možeš čoveka da ubiješ s njim. Nije baš za nosanje okolo.

Rekao bih da je ovo dobro potrošenih 55 evra, kome treba ovakva spravica.

1732664186984.jpeg

Na drugoj strani nije USB C nego kabl sa laptop konektorom koji se preko šuko utikača priključuje.

Ima još jedna kutijica unutra koja je zalepljena za veliku kutiju i u njoj... nema ništa :) Očigledno je zato sniženo, verovatno su dolazili i kablovi u paketu kada je cena bila 100 ili 200 evra ili koliko su već incijalno ovo cenili.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno