Prezadovoljan sa SC 3Koji beše anker BT zvučnik best buy, onaj što ste svi pokupovali, soundcore 2 ?
Jel mnogo ovih 36e što sad traže, da pazarim ili da jurim popuste?Prezadovoljan sa SC 3
Trenutno je 31.6$ kroz Coins+2$ store kod(S6T6AYG69H1T).Jel mnogo ovih 36e što sad traže, da pazarim ili da jurim popuste?
Оko 30€ mislim da je u redu, cini mi se da je isao na 25$ tokom letnje rasprodajeJel mnogo ovih 36e što sad traže, da pazarim ili da jurim popuste?
Samo da overim ovo, taj audi/vw je bucniji od ovoga, naravno i brze napuni... Ali i ovaj ume da zavrsi posao, naduva on gumu na 2.3 bar bez problema, ali ako ima dovoljno baterije, ja ga recimo drzim stalno u auto (i pored originalnog na upalajac), i posle svake minimalne upotrebe napunim ga... Medjutim bas danas jedno sigurno dva meseca posle poslednjeg koriscenja (dopunjavanja) uzmem da doduvam gumu, kad ono skoro na izdisaju, nema baterije... Malo je doduvao, mozda 0.1-0.15 i gotov.Ja posedujem Audijev auto kompresor koji radi preko upaljaca na kolima, i bucan je, a i glomazniji od ovog sa Aliexpresa, taj uredjaj mora da bude bucan, jer mora da naduva gume preko 2+ bara.
Prvo mora da usisa vazduh, posle pod pritiskom da ga prosledi u gumu.
E sad sto se tice duseka, ni ovaj moj, ni ovi ostali nisu dobri kompresori, jer se tokom rada greju, i mogu da crknu veoma lako.
Letos sam duvao dusek na rucnu pumpu, jer sa auto kompresorom mogu da duvam do max 2 min, i da ga hladim 15 minuta.
Pogledajte prilog 468321
Stigao kabl ( preko coin-a je mogao da se uzme za 0,17-0,19$ )
Radi punjenje ( nisam proverio performanse ) i data transfer.
Jel oba pricate o modelu koji je kolega @Lanikor postavio u linku? Ipak onda da cekam Xiaomi kad se ukaze neka prilikaSamo da overim ovo, taj audi/vw je bucniji od ovoga, naravno i brze napuni... Ali i ovaj ume da zavrsi posao, naduva on gumu na 2.3 bar bez problema, ali ako ima dovoljno baterije, ja ga recimo drzim stalno u auto (i pored originalnog na upalajac), i posle svake minimalne upotrebe napunim ga... Medjutim bas danas jedno sigurno dva meseca posle poslednjeg koriscenja (dopunjavanja) uzmem da doduvam gumu, kad ono skoro na izdisaju, nema baterije... Malo je doduvao, mozda 0.1-0.15 i gotov.
I dalje je ok ponuda sa kuponom od radnje, ali zao mi coins-a, vec imam dva ova na cekanju.
I just found this on AliExpress:
US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung
![]()
Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
23.10 , UB...HU tako da sam se iznenadio kako je brzo stigao.@sasa022 meni jos nije stigao, kad si ga porucio? Ako ga testiras, javi utiske 😀
Ova niška carina je haos....
I dalje je ok ponuda sa kuponom od radnje, ali zao mi coins-a, vec imam dva ova na cekanju.
I just found this on AliExpress:
US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung
![]()
Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja imam Xiaomi 2 i obično ima da se nađe za 25€. Lepo radi pumpa i gume na kolima fino (nisam testirao koliko je pritisak tačan na benzinskoj pumpi), zaboravim kad sa je punio, a baterija dugo drži. Lepo izgleda, ima lepu torbicu, fin materijal sa dobrim džepom za dodatke (igle i nastavke). Mislim da je tačno ono što kažu da može gume od kola da napumpa sve 4 od nule 1-2 puta.Vec duze vreme posmatram onu Xiaomi dvojku, al je 3-4 puta skuplja. Ostale nisam ni gledao, i nikad nisam ni citao iskustva drugih sa ovim modelom, jel ovaj model ok kupovina (izmedju ostalog i za povremeno duvanje guma na automobilu)
Pre 2-3 dana videh SC2 za 22$ uz coine, sad ima za 25$. Sacekaj petak bice mozda jos bolja ponuda. Nije neka razlika izmedju 2 i 3, cak stavise ima ljudi koji preferiraju dvojku.Jel mnogo ovih 36e što sad traže, da pazarim ili da jurim popuste?
A gde ima?Ja imam Xiaomi 2 i obično ima da se nađe za 25€.
Vidi da li ovi za HP mogu da posluze a i potrazi srafove za CM.Da li je možda neko naleteo na ovakve gumice, u pitanju su nosači za hard diskove u Cooler master advanced kućištu. Gume su se ukrutile i raspadaju se. Ne znam ni kako bih to tražio 🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari