Ako je neko uzimao ovaj ili prethodne t3 modele, u poređenju sa Anker p20i, jel ovo bolja kupovina?Soundpeats T3 Pro sa MKD Coins i kuponom prodavnice oko 9.3$
I just found this on AliExpress:
US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.3 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
![]()
SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
To je ok cena sad, letos je bila 18$.@Lanikor je li HY300 bese bestbuy projektor na kraju? I je li cena od 38€ ok, ne mogu se setim koliko ste letos svi placali?
Izvinjavam se sto vracam temu na projektore ali taman da malo odmorimo od punjaca i kablova 🤣
Pogledajte prilog 468318
Zasluzeno...Stvarno ste katastrofa... Od kad su nas ukinuli sa popustima kroz novcice nisam nista uzimao, lepo sam imao i para i novcica... Sad vise nemam ni para ni novcica... Cu da nadjem onog ko je provalio za Makedoniju i da ga banujem 🤬
Posalji link, jel si isao preko mkd coins?@Lanikor je li HY300 bese bestbuy projektor na kraju? I je li cena od 38€ ok, ne mogu se setim koliko ste letos svi placali?
Izvinjavam se sto vracam temu na projektore ali taman da malo odmorimo od punjaca i kablova 🤣
Pogledajte prilog 468318
Odlična cena!@Lanikor je li HY300 bese bestbuy projektor na kraju? I je li cena od 38€ ok, ne mogu se setim koliko ste letos svi placali?
Pogledajte prilog 468318
Meni u Beogradu su tri zablaze sata carinili, oko 500 din svaki bio, i kolegi carinili isto smart sat, samo ne znam marku, a takodje Bg.Posalji link, jel si isao preko mkd coins?
Obavezno pogledaj hy320, on je fhd, i dosta bolji od hy300. Dodatna kombinacija je android box + hy320 + neki zvucnik
@sasa022 meni jos nije stigao, kad si ga porucio? Ako ga testiras, javi utiske 😀
Prestao sam vise da gledam adaptere i kablice, non stop neko postavi, i uvek porucim "da mi se nadje" 😀😀
Ova niška carina je haos. Nijedan malo krupniji predmet ne moze da prodje bez carine.
Stigao je satic zeblaze gts 3 pro, i prosledili ga na carini u Nišu. Doduse placen je 12$, ne verujem da ce da mi naplate vise od 500 din.
Elem, zeblaze satovi su stizali bez carine i pdv-a, ali onima preko Bg i Ns carine. Niš je zlo.
potpuno pametan odgovor rekla bih, ali ako mene mrzi da pogledam to na aliju... a ovde 370 strana ajme posla- ali ako vredi para, cu pogledati, hvala punoPretrazi ovu temu
Ja sam na granici da napravim glupost i uzmem blessing 3 ako bude neko lepo snizenje u narednim danima.p.s. ko sta gleda od IEMs na aliju , u budzetu?
ima veomaaa zanimljivih stvari, Artti 10 manje od 50eu, Tanzu Wenerke 1400 din itd itd, ludilo![]()
Imas UGREEN BT adaptere tog tipa, pregledaj pa vidi sta ti se svidja, sve je ok. Ja imam klasican BT AUX adapter sa aptX podrskom i koristim za auto ali on radi samo kao receiver. Imas u UGREEN radnji adapter koji radi obe stvari.potpuno pametan odgovor rekla bih, ali ako mene mrzi da pogledam to na aliju... a ovde 370 strana ajme posla- ali ako vredi para, cu pogledati, hvala puno
..u medjuvremenu- zar zaista niko nije kupovao Bluetooth transmiter/risiver za audio (AUX kablic + USB BT dongle?) za TV koji nije smart?
isti sistem ide u kola, recimo.
ijao nemoj , polakoooooooo, disi disiii... no, i pitanje - kada si uzeo poslednje IEMS, i..... ohoho, ti si u zanatu koliko dugo?Ja sam na granici da napravim glupost i uzmem blessing 3 ako bude neko lepo snizenje u narednim danima.
potpuno pametan odgovor rekla bih, ali ako mene mrzi da pogledam to na aliju... a ovde 370 strana ajme posla- ali ako vredi para, cu pogledati, hvala puno
..u medjuvremenu- zar zaista niko nije kupovao Bluetooth transmiter/risiver za audio (AUX kablic + USB BT dongle?) za TV koji nije smart?
isti sistem ide u kola, recimo.
uh, ne znam da li je neko pitao za .. BT risiver/emiter audio- imam obican TV i dok ne osposobim android box i za njega, treba mi BT konekcija da bih cjaletu stavila slusalice da niok ne cuje politiku dakle 😂 😂
u svojoj "djubre" kolekciji imam 2 pristojna BT dongla koja stvarno kace sve na sve (ALI sa bilo kakvim op. sistemom ili slicno, ne moze na DUMB TV).
po mojoj logici mora postojati i AUX konekcija za BT, dakle, nesto poput ova 2 (random izbori)
link 1
link 2
neki savet? hvala
p.s. ko sta gleda od IEMs na aliju , u budzetu?![]()
ima veomaaa zanimljivih stvari, Artti 10 manje od 50eu, Tanzu Wenerke 1400 din itd itd, ludilo![]()
Imas UGREEN BT adaptere tog tipa, pregledaj pa vidi sta ti se svidja, sve je ok.
Za ovo ostalo, ne moras da pogledas 370 strana, pogledaj poslednjih 30, sve sto je trenutno validno je u tih 30 strana.
Ja sam uzeo ovaj pošto sam tražio nešto za 2 slušalice. Radi ok do nekih 5m, posle gubi konekciju.
US $6.60 | 2 In 1 Bluetooth 5.0 Adapter Receiver Transmitter For Headphones Connect Two Bluetooth Headsets Stereo Audio 3.5mm AUX T19
![]()
2 In 1 Bluetooth 5.0 Adapter Receiver Transmitter For Headphones Connect Two Bluetooth Headsets Stereo Audio 3.5mm AUX T19 - AliExpress 44
ove sam nasla u svom tech "djubretu", ali na zalost nije to to, ne mogu na dumb stvari :/
Pogledajte prilog 468370
a sta fali ovome npr https://www.aliexpress.com/item/1005005744482213.html?spm=a2g0o.best.0.0.33412c25vtZwf9&mp=1 ?
e hvala puno![]()
Kolega, koja okvirna cifra se smatra baš dobrom ponudom za hy320?Posalji link, jel si isao preko mkd coins?
Obavezno pogledaj hy320, on je fhd, i dosta bolji od hy300. Dodatna kombinacija je android box + hy320 + neki zvucnik
hvalaaaaa , da, je to kako sam i mislila, proucicu ga.. i proucavati coine i bodove heheheh, pozzOvo npr.
US $21.98 | UGREEN 2 in 1 Bluetooth Car Adapter Bluetooth 5.1 Stereo Transmitter Receiver Wireless 3.5mm Aux Jack Adapter Car Kit Mic
![]()
UGREEN 2 in 1 Bluetooth Car Adapter Bluetooth 5.1 Stereo Transmitter Receiver Wireless 3.5mm Aux Jack Adapter Car Kit Mic - AliExpress 44
Do 60ak eura. Ali pravi magcubic hy320, ne neki fake. Obrati paznju.Kolega, koja okvirna cifra se smatra baš dobrom ponudom za hy320?
Vec duze vreme posmatram onu Xiaomi dvojku, al je 3-4 puta skuplja. Ostale nisam ni gledao, i nikad nisam ni citao iskustva drugih sa ovim modelom, jel ovaj model ok kupovina (izmedju ostalog i za povremeno duvanje guma na automobilu)Opet je 11$, to je medju nizim cenama
US $34.70 | Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate
![]()
Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate - AliExpress 201355758
Negde sam naisao na podatak da Xiaomi za otprilike dva minuta zavrsi posao na auto gumi, i u video klipovima sam primetio da je poprilicno bucna.... e sad... ovo je ok cena ako je proizvod kvalitetan, al ako ce zavrsiti karijeru posle par koriscenja radije bih stedeo za Xiaomi... al realno sve je to macka u dzakuLicno sam je probao samo za bajs, to puni ekstra brzo. Neko ovde je probao i za auto gume i i za to je zavrsila posao.
Za duseke se nije pokazala bas najbolje, bar meni. Mozda je do mene nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari