Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@sasa022 jel si dobio u sanducetu ili si isao do ptt?

Soundpeats T3 Pro sa MKD Coins i kuponom prodavnice oko 9.3$

I just found this on AliExpress:
US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.3 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
Ako je neko uzimao ovaj ili prethodne t3 modele, u poređenju sa Anker p20i, jel ovo bolja kupovina?
Kod p20i mi smeta malo čistoća viših tonova, nekako je sve muted ko da slušam kroz krpu

Stvarno ste katastrofa... Od kad su nas ukinuli sa popustima kroz novcice nisam nista uzimao, lepo sam imao i para i novcica... Sad vise nemam ni para ni novcica... Cu da nadjem onog ko je provalio za Makedoniju i da ga banujem 🤬
Zasluzeno...

Sad da se pojavi kod nas nesto sa velikim popustom, niko nece javiti, jer su se svi preselili...

@Lanikor je li HY300 bese bestbuy projektor na kraju? I je li cena od 38€ ok, ne mogu se setim koliko ste letos svi placali?
Izvinjavam se sto vracam temu na projektore ali taman da malo odmorimo od punjaca i kablova 🤣
Pogledajte prilog 468318
Posalji link, jel si isao preko mkd coins?

Obavezno pogledaj hy320, on je fhd, i dosta bolji od hy300. Dodatna kombinacija je android box + hy320 + neki zvucnik

@sasa022 meni jos nije stigao, kad si ga porucio? Ako ga testiras, javi utiske 😀

Prestao sam vise da gledam adaptere i kablice, non stop neko postavi, i uvek porucim "da mi se nadje" 😀😀

Ova niška carina je haos. Nijedan malo krupniji predmet ne moze da prodje bez carine.
Stigao je satic zeblaze gts 3 pro, i prosledili ga na carini u Nišu. Doduse placen je 12$, ne verujem da ce da mi naplate vise od 500 din.
Elem, zeblaze satovi su stizali bez carine i pdv-a, ali onima preko Bg i Ns carine. Niš je zlo.

Poslednja izmena:
Posalji link, jel si isao preko mkd coins?

Obavezno pogledaj hy320, on je fhd, i dosta bolji od hy300. Dodatna kombinacija je android box + hy320 + neki zvucnik

@sasa022 meni jos nije stigao, kad si ga porucio? Ako ga testiras, javi utiske 😀

Prestao sam vise da gledam adaptere i kablice, non stop neko postavi, i uvek porucim "da mi se nadje" 😀😀

Ova niška carina je haos. Nijedan malo krupniji predmet ne moze da prodje bez carine.
Stigao je satic zeblaze gts 3 pro, i prosledili ga na carini u Nišu. Doduse placen je 12$, ne verujem da ce da mi naplate vise od 500 din.
Elem, zeblaze satovi su stizali bez carine i pdv-a, ali onima preko Bg i Ns carine. Niš je zlo.
Meni u Beogradu su tri zablaze sata carinili, oko 500 din svaki bio, i kolegi carinili isto smart sat, samo ne znam marku, a takodje Bg.
Ipak mislim kad vide da je u pitanju sat da moraju da ga carine.

ovaj... a kako vi dodjete do tih popusta i kupona.. i ceo reddit, a ja to UOPSTE ne koristim a jedno .. minimum 300 stvari sam kupila na aliju prethodne god.

ono, imam ja nekih novcica.. skoro 2000 valjda i da, videla sam kako se dolazi do popusta i ono kad pise i u postu a i da moze na sajtu da se ode i pogleda sta i kako, ali me uvek mrzelo jer je delovalo minimalno, i tipa moram da potrosim barem 50eu da bi mi smanjili npr 3eu, ma daj. ali vase slike pokazuju drugacije, dakle prebacite me na temu gde se obradjuju popusti na aliju 😂 😂 😂

zar se stvari stvarno tako isplate, i pricam iz Srbije,
sry ako je ovo off, kazem uputite me na...

• Interesting
Reagovanja: M J
Pretrazi ovu temu
potpuno pametan odgovor rekla bih, ali ako mene mrzi da pogledam to na aliju... a ovde 370 strana ajme posla- ali ako vredi para, cu pogledati, hvala puno :)

..u medjuvremenu- zar zaista niko nije kupovao Bluetooth transmiter/risiver za audio (AUX kablic + USB BT dongle?) za TV koji nije smart?
isti sistem ide u kola, recimo.

potpuno pametan odgovor rekla bih, ali ako mene mrzi da pogledam to na aliju... a ovde 370 strana ajme posla- ali ako vredi para, cu pogledati, hvala puno :)

..u medjuvremenu- zar zaista niko nije kupovao Bluetooth transmiter/risiver za audio (AUX kablic + USB BT dongle?) za TV koji nije smart?
Imas UGREEN BT adaptere tog tipa, pregledaj pa vidi sta ti se svidja, sve je ok. Ja imam klasican BT AUX adapter sa aptX podrskom i koristim za auto ali on radi samo kao receiver. Imas u UGREEN radnji adapter koji radi obe stvari.

Za ovo ostalo, ne moras da pogledas 370 strana, pogledaj poslednjih 30, sve sto je trenutno validno je u tih 30 strana.

Ja sam na granici da napravim glupost i uzmem blessing 3 ako bude neko lepo snizenje u narednim danima.
ijao nemoj , polakoooooooo, disi disiii... no, i pitanje - kada si uzeo poslednje IEMS, i..... ohoho, ti si u zanatu koliko dugo?
ja sam na granici da uzmem Blon xHBB Z300 sa sve fensi kablovima i bla ALI !! uzela sam 2 headphones i 1 iems u poslednjih kao 10 dana, tako da...

NE DAJ SE INESSSSS

Kupovao sam davno ovaj za auto, ako je to ono što tražiš

US $9.97 | Bluetooth 5.0 Audio Receiver Stereo Music USB Wireless Adapter RCA 3.5mm AUX Jack For Car Kit Wired Speaker Headphone Amplifier

Radio posao, ništa naročito.

Pa sam posle nabavio ovako nešto zbog tastera

US $45.90 | Bluetooth 5.4 Car Receiver Adapter with Mics and Noise Cancellation, USB AUX Bluetooth Receiver Car Kit Stereo Audio

uh, ne znam da li je neko pitao za .. BT risiver/emiter audio- imam obican TV i dok ne osposobim android box i za njega, treba mi BT konekcija da bih cjaletu stavila slusalice da niok ne cuje politiku dakle 😂 😂
u svojoj "djubre" kolekciji imam 2 pristojna BT dongla koja stvarno kace sve na sve (ALI sa bilo kakvim op. sistemom ili slicno, ne moze na DUMB TV).

po mojoj logici mora postojati i AUX konekcija za BT, dakle, nesto poput ova 2 (random izbori)
link 1
link 2

neki savet? hvala :)
p.s. ko sta gleda od IEMs na aliju , u budzetu? :D
ima veomaaa zanimljivih stvari, Artti 10 manje od 50eu, Tanzu Wenerke 1400 din itd itd, ludilo :D

Ja sam uzeo ovaj pošto sam tražio nešto za 2 slušalice. Radi ok do nekih 5m, posle gubi konekciju.

US $6.60 | 2 In 1 Bluetooth 5.0 Adapter Receiver Transmitter For Headphones Connect Two Bluetooth Headsets Stereo Audio 3.5mm AUX T19

Imas UGREEN BT adaptere tog tipa, pregledaj pa vidi sta ti se svidja, sve je ok.

ove sam nasla u svom tech "djubretu", ali na zalost nije to to, ne mogu na dumb stvari :/
ugreen.jpg

a sta fali ovome npr https://www.aliexpress.com/item/1005005744482213.html?spm=a2g0o.best.0.0.33412c25vtZwf9&mp=1 ?
Za ovo ostalo, ne moras da pogledas 370 strana, pogledaj poslednjih 30, sve sto je trenutno validno je u tih 30 strana.

e hvala puno :)

Ja sam uzeo ovaj pošto sam tražio nešto za 2 slušalice. Radi ok do nekih 5m, posle gubi konekciju.

US $6.60 | 2 In 1 Bluetooth 5.0 Adapter Receiver Transmitter For Headphones Connect Two Bluetooth Headsets Stereo Audio 3.5mm AUX T19

ee hvalaaa, ma dok ja otkucam poruku uhh...
da da to mi treba samo da cjale moze politiku na kaucu da slusa na miru kad hoce jer ostali ne mozemo ni milisekund toga podneti hahah.. hvala puno !! :)

Ovo npr.

US $21.98 | UGREEN 2 in 1 Bluetooth Car Adapter Bluetooth 5.1 Stereo Transmitter Receiver Wireless 3.5mm Aux Jack Adapter Car Kit Mic
ove sam nasla u svom tech "djubretu", ali na zalost nije to to, ne mogu na dumb stvari :/
Pogledajte prilog 468370

a sta fali ovome npr https://www.aliexpress.com/item/1005005744482213.html?spm=a2g0o.best.0.0.33412c25vtZwf9&mp=1 ?

e hvala puno :)

Po meni dva odlicna adaptera, posedujem jedan magnetni od 90° i odlican je koristim ga na 120W punjenju, ova dva cekam.
Trenutno preko MKD i coin ima 50% popusta.

Ovo npr.

US $21.98 | UGREEN 2 in 1 Bluetooth Car Adapter Bluetooth 5.1 Stereo Transmitter Receiver Wireless 3.5mm Aux Jack Adapter Car Kit Mic
hvalaaaaa , da, je to kako sam i mislila, proucicu ga.. i proucavati coine i bodove heheheh, pozz :)

Opet je 11$, to je medju nizim cenama

US $34.70 | Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate
Vec duze vreme posmatram onu Xiaomi dvojku, al je 3-4 puta skuplja. Ostale nisam ni gledao, i nikad nisam ni citao iskustva drugih sa ovim modelom, jel ovaj model ok kupovina (izmedju ostalog i za povremeno duvanje guma na automobilu)

Licno sam je probao samo za bajs, to puni ekstra brzo. Neko ovde je probao i za auto gume i i za to je zavrsila posao.

Za duseke se nije pokazala bas najbolje, bar meni. Mozda je do mene nesto

Licno sam je probao samo za bajs, to puni ekstra brzo. Neko ovde je probao i za auto gume i i za to je zavrsila posao.

Za duseke se nije pokazala bas najbolje, bar meni. Mozda je do mene nesto
Negde sam naisao na podatak da Xiaomi za otprilike dva minuta zavrsi posao na auto gumi, i u video klipovima sam primetio da je poprilicno bucna.... e sad... ovo je ok cena ako je proizvod kvalitetan, al ako ce zavrsiti karijeru posle par koriscenja radije bih stedeo za Xiaomi... al realno sve je to macka u dzaku

Nazad
Vrh Dno