Za 2 i nešto dolara 240w baseus sa crnim konektorom, preporuka.Ima li dobar kabal za punjač C-C 2m dužine 100W za sitne pare u ponudi trenutno?
Ja sam ga kroz novčiće bio spustio i 1$ kupon.^ može link, ne nalazim ga… ima essager ali baseus ne.
Kakve su šanse da ovo nije fake?
I just found this on AliExpress:
RSD2,301.45 | Logitech M650/M650L Wireless Mouse For Large Sized Small to Medium Sized Hands Silent Clicks Bluetooth for PC/Mac/Multi-Device
![]()
Logitech M650/M650L Wireless Mouse For Large Sized Small to Medium Sized Hands Silent Clicks Bluetooth for PC/Mac/Multi-Device - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imam vec jedan logi (m185) , placen 200-300 din, deluje isti kao što sam imao na poslu. Jedino mora da se čupa risiver iz usb porta kad komp ode u sleep, ali to moze biti i do kompas, neki matori c2d u vikendici.. 🤔 Inace je domet ok i precizan je
Meni za 2m cena 12 i nešto $.Ja sam ga kroz novčiće bio spustio i 1$ kupon.
I just found this on AliExpress: US $6.24 | Baseus 240W USB C Cable for iPhone 16 15 Plus Pro Max Supercharge for Macbook Fast Charger Type C Cable for xiaomi Samsung
![]()
Baseus 240W USB C Cable for iPhone 16 15 Plus Pro Max Supercharge for Macbook Fast Charger Type C Cable for xiaomi Samsung - AliExpress 202192403
Ako hoćeš baš taj miš, uzmi odavde.
I just found this on AliExpress: US $57.93 | Logitech M650M/L Wireless Bluetooth Silent Mouse Dual Mode Laptop Tablet Desktop Office Side Key
![]()
Logitech M650M/L Wireless Bluetooth Silent Mouse Dual Mode Laptop Tablet Desktop Office Side Key - AliExpress 7
Danas me bar 5 puta izlogovali sa desktopa, moramo malo da smanjimo dozivljajProvalili nas za MKD
Ok to nego koji regioni za bolje popuste ti rade sada 😜Danas me bar 5 puta izlogovali sa desktopa, moramo malo da smanjimo dozivljaj
Meni još uvek nisu ni poslali...Pogledajte prilog 467635
Da li je nekome poslato?
Da, dva komada u dve različite porudžbine.Pogledajte prilog 467635
Da li je nekome poslato?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari