Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ako je neko kupovao crveni laser pointer, između 300mW i 800mW, do 30tak $
neka pošalje link porukom. (Može kao build, znači lista delova ili kao gotova jedinica)
Hvala

Da li ste kupovali nekad mistery box?

Od svih ovih SSD-ova kineski, koji je najeftiniji TLC NVME? (A da ne dolazi sa onim nesrecnim Ingrit kontrolerom)

Ako neko naleti na termalnu kameru samostalnu ili usb-c android neka baci link, ovo sto sad nalazim i nema nekog popusta, gledao preko Mkd i Srb.

^ može link, ne nalazim ga… ima essager ali baseus ne.
Ja sam ga kroz novčiće bio spustio i 1$ kupon.
I just found this on AliExpress: US $6.24 | Baseus 240W USB C Cable for iPhone 16 15 Plus Pro Max Supercharge for Macbook Fast Charger Type C Cable for xiaomi Samsung

Prilozi

• IMG_0379.jpeg
    IMG_0379.jpeg
    172 KB · Pregleda: 196
Kakve su šanse da ovo nije fake?

I just found this on AliExpress:
RSD2,301.45 | Logitech M650/M650L Wireless Mouse For Large Sized Small to Medium Sized Hands Silent Clicks Bluetooth for PC/Mac/Multi-Device

Imam vec jedan logi (m185) , placen 200-300 din, deluje isti kao što sam imao na poslu. Jedino mora da se čupa risiver iz usb porta kad komp ode u sleep, ali to moze biti i do kompas, neki matori c2d u vikendici.. 🤔 Inace je domet ok i precizan je

Kakve su šanse da ovo nije fake?

I just found this on AliExpress:
RSD2,301.45 | Logitech M650/M650L Wireless Mouse For Large Sized Small to Medium Sized Hands Silent Clicks Bluetooth for PC/Mac/Multi-Device

Imam vec jedan logi (m185) , placen 200-300 din, deluje isti kao što sam imao na poslu. Jedino mora da se čupa risiver iz usb porta kad komp ode u sleep, ali to moze biti i do kompas, neki matori c2d u vikendici.. 🤔 Inace je domet ok i precizan je
1732136169998.png

Ma ovo je 1/1 fake.

Pretpostavljam da jeste, suviše je jeftin. Možda i poručim iz zezanja. Kod nas su oko 45e

Ja sam ga kroz novčiće bio spustio i 1$ kupon.
I just found this on AliExpress: US $6.24 | Baseus 240W USB C Cable for iPhone 16 15 Plus Pro Max Supercharge for Macbook Fast Charger Type C Cable for xiaomi Samsung
Meni za 2m cena 12 i nešto $.

Imam problem kada odem na coins, pa discount finder, sta god ukucam, izlazi "No items found".
Od danas je tako, ako je neko imao problem kako ste to resili?
Menjao sam region, opet isto, apdejtovao apk, opet isto...

Isto je i kod mene. Danas su takođe povećali cene, a smanjili popuste.

Ako hoćeš baš taj miš, uzmi odavde.

I just found this on AliExpress: US $57.93 | Logitech M650M/L Wireless Bluetooth Silent Mouse Dual Mode Laptop Tablet Desktop Office Side Key

Ne isplati se da se čeka, sa shipingom je preko 4000, ovde ima na kp za 40e, u prodavnici za 5200. Ali hvala svakako

Pa zasta onda da skupljam coinse, za region Serbia, i -2% coins!? Prc.

P.S. špijuni su među nama !

240w.jpg

U avgustu i septembru ste Baseus 240W 1m mogli da kupite za oko 1,5$
2m ni tada nije bio , niti je sada jeftin...

Mislim da ili dobijas popuste ili ih ne dobijas, nema zemlje gde je popust malo bolji ili malo losiji. Eventualno zaobidjes neke EU troskove koji mislim da se ni ne primenjuju kad je adresa za shipping Srbija.

Kod mene se od juce smirila prica jer sam prestao da otvaram preko desktopa ali popusti (meni) nisu vise iste visine kao pre dan dva. Npr. onaj Awei 4 u 1 kabl je imao 70% popusta, sad je 50% i sl. To je i dalje znatno vise u odnosu na nas region, tako da neka stoji tako za sad.

Inace cela poenta biranja MKD/HU i okolnih zemalja jeste da smo relativno mali i da dosta nasih a i Makedonaca/Madjara cirkulise tamo - amo pa mozemo bar malo da zavaramo IP i geolociranje. Uz to je MKD zgodniji jer isto nisu u EU, pa im je prikaz svega gotovo isti kao sto bi bio da i nas vole braca iz Kine.

Ako odjednom masa nas odabere npr. Zanzibar, koje su sanse da smo svi bas tamo odjednom i da svi narucujemo na adrese u SRB :)

@athlon87 poslato je nekima, mozda im je ponestalo kolicine za slanje, pitaj posiljaoca ili probaj da narucis opet po istoj ceni.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno