Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

"Mislim da ili dobijas popuste ili ih ne dobijas, nema zemlje gde je popust malo bolji ili malo losiji. Eventualno zaobidjes neke EU troskove koji mislim da se ni ne primenjuju kad je adresa za shipping Srbija."
Ajmo testirati, izaberi neki artikl, postaj link pa usporedimo cijene. Empirijski utvrdimo razlike u cijeni EU/Srbija :)

Da, dva komada u dve različite porudžbine.
Verovatno da su prvih nekoliko dana slali, dok su ih imali na stanju, a njemu koji je naručio 15, su automatski dodelili broj za praćenje i kada su videli da ih nemaju više, otkazali porudžbinu. Ja sam verovatno posle njega naručio istog dana i još uvek mi je status - to ship.

Nova verzija Anker Nano punjača od 30w za nešto ispod 6e preko MKD coinsa

I just found this on AliExpress:
€30.93 | Anker Nano USB C Charger 30 W High-Speed USB C Charger PIQ 3.0 and PPS Fast Charging Power Compatible with iPhone 15/14

Rocoren 65w punjac za oko 7e

€24.13 | Rocoren 65W GaN Charger Quick Charge PD 4.0 3.0 Type C USB Charger for iPhone 15 14 13 Pro Max Samsung Fast Charger for Laptop

US $12.15 | Watch Box Organizer For Men or Women,Watch Travel Case Portable Storage Watch Display Holder for Wristwatches and Smart Watches
Јел узимао неко или можда зна какве су цене биле раније, да ли је сад ово океј цена (за 5 сатова 9-10$)?

Hvala Sale, poruceno!

US $12.15 | Watch Box Organizer For Men or Women,Watch Travel Case Portable Storage Watch Display Holder for Wristwatches and Smart Watches
Јел узимао неко или можда зна какве су цене биле раније, да ли је сад ово океј цена (за 5 сатова 9-10$)?
Zar se ovde ne radi o kutiji za satove?

Ovo je kutija za satove, za taj novac nema jedan krsten sat da se kupi, a ne 5

Hvala , poruceno. Maksimala je 2 komada, preko toga coinsi ne rade

Pa za kutiju i pitam, satove već imam. 😀

Vo Makedonija 6 evra

A što imaju kuponi za BF preko MKD i čim se ode na checkout ne računa ga...
Kada ga ukucam u delu za kupone izbaci samo da nema za tu zemlju 😒

Zato sto shipping ide za Srbiju a Srbija nije ukljucena.

Mene drze na radaru, popusti su mi osrednji ovog puta :D

Jadno sa isključivanjem zemalja. Da smo dobri bojkotovali bismo ih, eventualno prešli na Temu pa bi morali da uključe promocije za Srbiju da povrate tržišni udeo

Zar mislis da Kineska ekonomija i Aliexpress zavise od nase zemlje?
Otvori kartu sveta, mi se i ne vidimo na njoj, toliko smo velika zemlja, a da ne pričam o jačini.
Eee moj tigre 😉
Živeli coinsi iz regiona 💪😀

Zbog dobrote nema kupona, nisu zainteresovani za tržište gde su u velikoj većini vikend turisti (kupci koji se pojavljuju samo na rasprodajama). Pitaj svog poštara ako hoće da ti kaže u % koliko nosi manje pošiljki sa AE od kada je krenuo masovno temu ali nemoj da se onesvestiš ako ti kaže.

Kod mene su vratili popuste, ali ne na nivo od pre nego što smo pisali ovde. Mada može da naleti neki veći popust.

Je li ovo dobra cena za wifi adapter sa antenama?

Prilozi

• IMG_20241122_163202.jpg
    IMG_20241122_163202.jpg
    67.2 KB · Pregleda: 61
Imate jeftinih termalnih pasti, naravno mkd coins, ako vam treba. GD900, GD2... 3g GD2 sam platio 48 centi.

@optical

Dugar je jos sredinom septembra porucio GD-2 i MX-4 .
Poslali su UB...HU - i jos uvek nema isporuke.

Nema ni gomile neke bizuterije - UB...HU

Nema ni Kodak kartice - isto UB...HU :( :( :(

UC..HU stizu normalno na iste adrese.

Kod mene su dva od preko 10+ UB-HU, tako da ćemo videti hoće li stići. Pasta nije još poslata.

@Zarkusi
To se cekalo! Jedan porucen pre par dana, sad jos jedan. Za potrebe porodice i sire rodbine, odlican.

Ti punjaci nisu za rad bez nadzora po meni, narocito ako imate familiju i poznanike koji ne vade punjace iz uticnice kad zavrse s njima.

To je vise za nas koji ih sakupljamo kao da su slicice i znamo za sta su sposobni.

Te malecke GaN punjace od 20W treba koristiti iskljucivo sa uredjajima koji
koriste punjenje do 18W.

Ne prepoznaju uvek pravilno protokol punjenja i mnogi noviji telefoni koji podrzavaju
punjenje od 25 i vise W mogu ih oterati u preopterecenje.

Ako se i sa "slabijim" uredjajima pregrevaju ili zuje / piste , bolje je slomiti ih i baciti , nego
rizikovati da ostete neki uredjaj ili da se zapale

VoltME 20W za 1.15 $ kroz MKD Save Now deo ili Coins

US $8.00 | VOLTME 20W Mini USB Type C Charger Fast Charging Charger Quick Charge QC4.0 3.0 For iPhone 12 Pro Samsung Xiaomi Phone Charger
Kod mene 2.48$
Walram 256 GB SSD 7.5$

MKD Coins

US $21.98 | Walram Hard drive disk SATA3 SSD 240 GB solid state drive disk for laptop desktop 240GB
A ovo 10.58$

p.s. Sta je "Save Now" deo?

Poslednja izmena:
Ilidane u utorak je to vazilo, sve sto vidis posle 24h racunaj da uglavnom ne vazi.

Nemamo svi iste popuste trenutno, neko vidi tacan popust a nekome bude skuplje ili jeftinije.

Evo ti ovde 4.97$ za 120GB npr.

US $15.92 | WALRAM Hard drive disk 240GB 120GB 128GB 256GB 480GB ssd 4TB 1TB 2TB 512GB solid state drive disk for laptop desktop 1TB 120 GB

Nazad
Vrh Dno