Jasno. S obzirom da imam miniPC i T480 koji su Intel, mislim da toliko ne predstavlja problem.Samo pazi, pise da radi samo sa intelom
Ja sam uzeo pre otp mesec dana...10e skuplje izaslo, tako da je ta cena okej...mada sam ja morao da uzmem neku koja moze i na amd
Pogledajte prilog 467064
Upravo takva ram i ja gledamJa planiram. Dosta njih su uzimali sa dioptrijom.
Pa cu verovatno i ja uzeti sa dioptrijom. Samo trazim odgovarajuce clip on ramove, sa dodatkom za sunce.
Baci pogled na ovu temu
![]()
Kako pravilno kupiti naočare na AliExpress u
Ja sam naručivao sa zenni optica Za malo para mogu da se kupe naočare za sunce sa dioptrijom ,što je ovde paprenoforum.benchmark.rs
Ma nikako da nadjem ram koji mi odgovara po svemu. Doduse nisam ni detaljno trazio, ali to mogu i nakon ovih popusta, kolko vidim i ne daju neke popuste za te stvari tokom ovih popusta.Upravo takva ram i ja gledam![]()
Kolege forumasi su pisali da power bank ne stizu u Srbiju ili ne salju, ne mogu da se setim tacno.Da li neko ima iskustva sa Magnetic Powerbank punjacima? Vidim da ima raznih na aliju.
Potreban je za S24 ultru.
Koliko dođe na plaćanju?Upcoming price 73.33e
-45% coins
Magcubic hy320 FHD.
Sta kazete? 😎
Videcemo 22.11., tad startuje.Koliko dođe na plaćanju?
Meni danas stiglo poručeno 31.10. Region Srbija,bez praćenja. Po nešto zaglavi mesec dana, ali uglavnom stiže brže. Ako su sravio region Makedonija, ne putuju paketi avionom za Makedonijupa da stižu brže.Neverovatno da mi sve poruceno na mkd, tj preko mkd stize za 20dana, 30oct poruceno, evo sad stiglo .. UC....HU
Ja pa mislio putuju avionom do Makedoniju 😂😂Meni danas stiglo poručeno 31.10. Region Srbija,bez praćenja. Po nešto zaglavi mesec dana, ali uglavnom stiže brže. Ako su sravio region Makedonija, ne putuju paketi avionom za Makedonijupa da stižu brže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari