Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jel i vama stigao kupon od ankera za 2$?

Jeste meni malopre. Što pitaš?

Reko da nije samo ko je kupovao kod njih i sl.
Evo mkd region 41.83€ anker a40. Nije neka cifra.

Pa jedino ako ti radi i neki od onih kodova od 3$ i biće ti malo ispod 40...

Možeš više puta da ukucate promo kod? Tj. od radnje i od Alija kupon kod?

Samo pazi, pise da radi samo sa intelom

Ja sam uzeo pre otp mesec dana...10e skuplje izaslo, tako da je ta cena okej...mada sam ja morao da uzmem neku koja moze i na amd
Pogledajte prilog 467064
Jasno. S obzirom da imam miniPC i T480 koji su Intel, mislim da toliko ne predstavlja problem.

Ovo je čak možda i slična, ok ponuda, samo ne znam kakvo je iskustvo ljudi sa Crucial memorijom:
1731943874192.png

Inače kome je interesantno: Ima neki Bestoss NVME SSD, 512GB za 33 evra. Koliko sam video koristi SM2263eng kontroler.

Upravo takva ram i ja gledam :cool:
Ma nikako da nadjem ram koji mi odgovara po svemu. Doduse nisam ni detaljno trazio, ali to mogu i nakon ovih popusta, kolko vidim i ne daju neke popuste za te stvari tokom ovih popusta.
Tako da lagano al sigurno 😎

Da li ovu antenu (najveću)
I just found this on AliExpress:
RSD151.40 | 1Pcs 2.4G 5G 5.8G 3DBI Dual Frequency Stick Wifi Bluetooth Zigbee External Chili Pepper SMA Foldable Antenna

Na postojeći adapter

RSD465.25 | Dual Band USB wifi 600Mbps Adapter AC600 2.4GHz 5GHz WiFi with Antenna PC Mini Computer Network Card Receiver 802.11b/n/g/ac

Ili kupiti ovo
RSD825.64 | 1300Mbps USB 3.0 WiFi Bluetooth Adapter 2in1 Dual Band Wifi Network Card 5G/2.4GHz 802.11ac For Desktop Laptop

Koliko USB2/3 utiče na brzinu, do nekih 200mbps koliko bi moglo da se izvuče sa ovim?

Ako neko naidje na jeftine imou kamere neka ostavi link, meni za sada u coins sekciji sve preko 30$ - 35$ a uzimao sam ih i za 17 sa sve memorijskom...

Teško. Ja sam bio voljan da kupim jednu, pratio sve vreme ponude, međutim jedva da sam naleteo na cenu ispod $30, ali opet daleko od $17.

Da li neko ima iskustva sa Magnetic Powerbank punjacima? Vidim da ima raznih na aliju.
Potreban je za S24 ultru.
Kolege forumasi su pisali da power bank ne stizu u Srbiju ili ne salju, ne mogu da se setim tacno.
Tako da je bolje da ne rizikujes i kupis kod nas u nekoj prodavnici, vise novca, a sigurnije je.

Redmi 20000 mAh, cesto bude u Mi Srbija na akciji za 1999 din, ako je kapacitet prioritet to je top izbor.

Portove licno resavam Baseus 4 u 1 kablom, brzina punjenja podnosljiva, ionako je to za prvu pomoc.

Upcoming price 73.33e
-45% coins
Magcubic hy320 FHD.
Sta kazete? 😎

Prilozi

• Screenshot_20241119-191224~2.png
    Screenshot_20241119-191224~2.png
    555 KB · Pregleda: 81
Probaj da obracunas tih -45% pa ako ti ih zapravo skine uzimaj odmah.

Kad ti ne skine, javi koliko ti je skinulo zapravo.

Inace je najjeftinije do sad bilo nekih ~45-50$, u neka lepsa vremena (letos).

Coins se ne obracunava na buducu cenu, nego na sadasnju...

Idi na Buy now i napisi koja je cena

Neverovatno da mi sve poruceno na mkd, tj preko mkd stize za 20dana, 30oct poruceno, evo sad stiglo .. UC....HU

Neverovatno da mi sve poruceno na mkd, tj preko mkd stize za 20dana, 30oct poruceno, evo sad stiglo .. UC....HU
Meni danas stiglo poručeno 31.10. Region Srbija,bez praćenja. Po nešto zaglavi mesec dana, ali uglavnom stiže brže. Ako su sravio region Makedonija, ne putuju paketi avionom za Makedonijupa da stižu brže.

Ma ti paketi ne vide Makedoniju, idu istom rutom kao i obicno nego su nasi sad rastereceni pa stize brze.

Nazad
Vrh Dno