Ili skini apk ili se uloguj preko browsera. Verovatno nema na PlayStore-u zato što projektor vidi kao TV (neko je napisao iznad).Neko reče da ima ali ja ne mogu da nađem u plat store Iris Go na projektoru
Uradio update sistema i sad ima Iris Smart evo radiIli skini apk ili se uloguj preko browsera. Verovatno nema na PlayStore-u zato što projektor vidi kao TV (neko je napisao iznad).
Daj slobodno nešto zanimljivo! 😊Sta ste se zaludeli sa tim projektorima, 10 dana samo o tome pisete😩
Daj linkStigao projektor P30. Ono sto sam prvo primetio da je projektor svetliji od HY300 i sam zvuk je malo bolji. Ja sam ga platio $25 + 700 i koji dinar PDV i otvaranje/zatvaranje paketa.
Daj link
Ok. Pratiću.![]()
Android 11 Projector with WiFi 6 and Bluetooth Smart Mini Portable Projector 2.4g 5.8g Pocket Outdoor - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sad nije vise ta cena. Ja sam porucio pocetkom jula.
Meni jedan takav Tocki prestao da brzo puni Xiaomi a druge telefone oce. Nesto do elektronike cenim.Pogledajte prilog 453755
Ovo ne preporucujem, 2, 3 nedelje radio ok i odjednom poceo da radi kao spori punjac...al' ok, platila ga 39 din.
Danas mi stizu 2 Toocki kabla i 1 Baseus pa cu da vidim kak'i su.
od kablova, sa ugreen obično nema greškePogledajte prilog 453755
Ovo ne preporucujem, 2, 3 nedelje radio ok i odjednom poceo da radi kao spori punjac...al' ok, platila ga 39 din.
I ja ga ocekujem ove sedmice, bio 3$...po necijoj preporuci ovde.Stigao mi ovaj masažer pištolj.
kupih ga iz zezanja za $4 ali je zapravo super i radi posao. Nek potraje i mesec dana - vredi![]()
Takođe isti prestao da radi posle 2 meseca.Pogledajte prilog 453755
Potrazi Fenvi, ja sam sa njim pokrio dve kuce. Oko 15$.Kolege, moze preporuka za dual band (2.4ghz i 5ghz) wifi antenicu, moze na usb, treba mi da hvatam signal sa yettel-ovog rutera, nekih 5 metara daleko, bez prepreka? Da moze da povuce bar 300 mbps.
Možeš i da pričekaš neki od ovih relativno čestih popusta pa te izađe još manje.Da li je neko uzimao procesore ? Uzeo bih ryzen 5600 (oko 9k dinara je) pa da pitam za iskustva...
Evo utisci, stiglo juce. Ok je, ali ne bih opet poručio.. Nastavci se jedva ubacuju, dugme za paljenje (elektronika) je niže nego što je plastično dugme gde treba da se pali, desilo se par puta da se sam upali. Voda bez problema ulazi u elektroniku, sumnjam da će dugo da mi traje.. I posuda za vodu mora barem 2 puta da se puni, mada to je najmanji problem..![]()
Efficient electric toothbrush, USB rechargeable, equipped with 4 nozzles and 3 cleaning modes, IPX7 waterproof - AliExpress 6
Narucih ovaj oralni irigator za $5, mislio sam da cu biti zeznut jer je ovo shop sa onim brojevima i samo dve recenzije. Ali evo dobih LA kod za pracenje, tako da sam bezbedan. Sad vidim digli cenu malo.
/edit beli je i dalje $5 ali je rasprodat
Onda bolje uzmi kod nas, npr. ovako nesto.Nije problem da se plati ni do 10ak dolara, hvala na preporuci za fenvi, juricu ovo npr. kroz coine ili superdeals:
![]()
FENVI 1800Mbps WiFi 6 USB Adapter Dual Band 2.4G/5Ghz Wireless WiFi Receiver USB 3.0 Dongle Network Card For Laptop PC Win 10/11 - AliExpress 7
Spremi se da platis carinu, jer kinezi stavljaju punu cenu + napisu do detalja sta je u paketuDa li je neko uzimao procesore ? Uzeo bih ryzen 5600 (oko 9k dinara je) pa da pitam za iskustva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari