Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Neko reče da ima ali ja ne mogu da nađem u plat store Iris Go na projektoru

Neko reče da ima ali ja ne mogu da nađem u plat store Iris Go na projektoru
Ili skini apk ili se uloguj preko browsera. Verovatno nema na PlayStore-u zato što projektor vidi kao TV (neko je napisao iznad).

Sta ste se zaludeli sa tim projektorima, 10 dana samo o tome pisete😩

Stigao projektor P30. Ono sto sam prvo primetio da je projektor svetliji od HY300 i sam zvuk je malo bolji. Ja sam ga platio $25 + 700 i koji dinar PDV i otvaranje/zatvaranje paketa.

Kolege, moze preporuka za dual band (2.4ghz i 5ghz) wifi antenicu, moze na usb, treba mi da hvatam signal sa yettel-ovog rutera, nekih 5 metara daleko, bez prepreka? Da moze da povuce bar 300 mbps.

Kolege, moze preporuka za dual band (2.4ghz i 5ghz) wifi antenicu, moze na usb, treba mi da hvatam signal sa yettel-ovog rutera, nekih 5 metara daleko, bez prepreka? Da moze da povuce bar 300 mbps.
Potrazi Fenvi, ja sam sa njim pokrio dve kuce. Oko 15$.

Za 89 dinara teško, al ajde da radi posao. Ja sam uzeo fenvi usb dongle sa 2 antene oko 5e platio. Radi posao.

Da li je neko uzimao procesore ? Uzeo bih ryzen 5600 (oko 9k dinara je) pa da pitam za iskustva...

Narucih ovaj oralni irigator za $5, mislio sam da cu biti zeznut jer je ovo shop sa onim brojevima i samo dve recenzije. Ali evo dobih LA kod za pracenje, tako da sam bezbedan. Sad vidim digli cenu malo.

/edit beli je i dalje $5 ali je rasprodat
Evo utisci, stiglo juce. Ok je, ali ne bih opet poručio.. Nastavci se jedva ubacuju, dugme za paljenje (elektronika) je niže nego što je plastično dugme gde treba da se pali, desilo se par puta da se sam upali. Voda bez problema ulazi u elektroniku, sumnjam da će dugo da mi traje.. I posuda za vodu mora barem 2 puta da se puni, mada to je najmanji problem..

Nije problem da se plati ni do 10ak dolara, hvala na preporuci za fenvi, juricu ovo npr. kroz coine ili superdeals:

Onda bolje uzmi kod nas, npr. ovako nesto.

Ja sam pre par meseci uzeo 5700X, Kinez je na koverti napisao (čini mi se) 17$, prošlo bez dodatnih troškova.

Nazad
Vrh Dno