Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Generalno nema pravila i zavisi malo do banke, mada moze za 3 ili 15 dana da ti legne. Ono sto ti je bitno da znas, nemoj da racunas vikende, vec iskljucivo radne dane

Moze preporuka za neki mali kopresor/usisivac. Treba mi da cistom komp, usisam auto ili malo izduvam auto posle pranja. Neku manju pobrsinu. Kop sad cistim sa malim bocama sa komprimovanim vazduhom i nije mi neko resenje.
Ima ih dosta i na nasem trzistu za 2000 din ili nesto ovako:

Ja bih joj itekako nasao primenu, al imam dilemu dal je zaista tako jaka. U komentarima pise kao jedina manjkavost da se pocne grejati ako se koristi duze od 30 sekundi, al ajd tu bih se prilagodio. Verovatno sa foruma to niko nije kupovao!?
E sad, ja sam do tog proizvoda dosao preko neke reklame za jedan drugi, navodno bolji

A po specifikacijama bih rekao da je isti uredjaj, a ako su specifikacije iste, onda bi trebalo da radi kao na snimcima sa tog sajta. Razlika u ceni je bas ogromna
Slicno i ja trazim ali niko mi se nije javio sa preporuku. Ako nadjes nesto javi.

@pinocio
Послаће ти за пар дана поруку да ће ти бити рефундирано у наредних 2-5 дана.

@pinocio
Послаће ти за пар дана поруку да ће ти бити рефундирано у наредних 2-5 дана.
Dobio sam vec poruku da je proces refundacije zapocet. Ono sto je zanimljivo je da sam dobio kupon od 2 dolara, to je ono valjda kao kupon za garantovano slanje, i da su mi vratili neki kupon od 5 dolara koji sam imao, ali on je istekao juce, tako da je neupotrebljiv. Dodatnih kupona nisam imao. I odlucim ponovo da porucim :D I kliknem ponovo na istu radnju isti uredjaj, i sad bez kupona samo sa novcicima mi da apsolutno istu cenu koju sam imao i prvi put sa novcicima + kupon. I jos mi nije iskoristio kupon od 2 dolara koji sam dobio kao obestecenje. Da zakljucim, otkazali su mi, porucio sam ponovo po istoj ceni i ostao dobar 2 dolara. Bice dobro ako ga posalju. Ali sta ako i njega otkazu i opet dobijem 2 dolara... iispasce da placam 30 dolara, ne posalju uredjaj al mi vrate 2 dolara :D :D :D Mislim, treci put ne porucujem :D
Generalno nema pravila i zavisi malo do banke, mada moze za 3 ili 15 dana da ti legne. Ono sto ti je bitno da znas, nemoj da racunas vikende, vec iskljucivo radne dane
U pitanju je prepaid kartica, a i prvo ovakvo iskustvo, pa zato pitam. Vremensko ogranicenje manje vise nije toliko bitno

@pinocio
И моја је је припејд, оваква порука ће ти доћи за који дан

Prilozi

• Screenshot_20240718_174755.jpg
    Screenshot_20240718_174755.jpg
    128.6 KB · Pregleda: 41
Dajte neku preporuku za led sat koji se u toku noći može automatski ugasiti, ako ne to onda makar da se brightness može spustiti dosta.

jel moze neko da preporuci neku od ovih pumpi sto ima na aliju da se kupi? (mislim da je isprobao) :D ili je bolje naruciti ovde u Srbiji?

A da budes malo precizniji ,pumpa je jako sirok pojam.
Prelistaj malo ovu temu pa mozda i nadjes nesto sto te interesuje.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €25.16 | 150PSI Portable Car Air Compressor Wireless/Wired Electric Tire Inflator Pump for Motorcycle Bicycle Boat Car Tire Ball

Mislio sam na ovako nesto
Ja sam kupio ovu, ali čini mi se da su iste
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD3,635.20 | Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate

Da li je neko uzeo P30 projektor, koja je razlika, koji je bolji?
Ponesen komentarima ovde ja ga porucio, a pojma nemam sta ce mi :D ali kontam nacice mu se primena vec, detetu za crtace ili za dve utakmice, neki film nekad i sl.
Inace ne znam koliko ce znaciti kolegi koji ceka refund, ja sam ovaj projektor prvo porucio iz jedne radnje pa sam onda nasao u drugoj isti ali crne boje i radnja je imala vise ocena pa sam ovo otkazao i porucio sa te druge, pare su legle posle manje od 48 sati od otkazivanja porudzbine.

Da li je neko uzeo P30 projektor, koja je razlika, koji je bolji?
Ponesen komentarima ovde ja ga porucio, a pojma nemam sta ce mi :D ali kontam nacice mu se primena vec, detetu za crtace ili za dve utakmice, neki film nekad i sl.
Inace ne znam koliko ce znaciti kolegi koji ceka refund, ja sam ovaj projektor prvo porucio iz jedne radnje pa sam onda nasao u drugoj isti ali crne boje i radnja je imala vise ocena pa sam ovo otkazao i porucio sa te druge, pare su legle posle manje od 48 sati od otkazivanja porudzbine.
Ja sam porucio pre dve nedelje P30, cekam da stigne. Bio je na akciji 25$. HY300 sam probao na par utakmica i meni je to bilo prihvatljivo, a P30 bi trebao da je malo bolji.

@X-calibar, javi bas utiske kad stigne, posto kontam tebi ce pre stici. I mene je tako nesto kostao..gledao neku recenziju pa kao za nijansu bolji hardver, a i lepsi mi na oko bio. :D

Ima li preporuka za terminalnu pastu? Videh da ima GD900, GD-2... Vredi li uzimati neku od ovih ili uzeti kod nas?

Ja sam porucio pre dve nedelje P30, cekam da stigne. Bio je na akciji 25$. HY300 sam probao na par utakmica i meni je to bilo prihvatljivo, a P30 bi trebao da je malo bolji.
Najbitnije je da je gledljivo. Po slikama koje su postavljene na forumu deluje potpuno ok, pogotovo za 20€...

Ima li preporuka za terminalnu pastu? Videh da ima GD900, GD-2... Vredi li uzimati neku od ovih ili uzeti kod nas?
Ja sam kupio ovu, ali još nisam koristio
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD141.46 | 10pcs/lot 1g Grey Silver Thermal Grease Silicone Heat Sink Paste CPU Cooler Heatsink 10% Silver For CPU

Da li neko porucivao muske bokserice sa temu ili aliexpressa? Za po komadu 150-200 dinara mislim da je cista bagatela, ako su kao na slikama, samo nisam siguran u kvalitet i velicinu brojeva ako su Azijski

Da li neko porucivao muske bokserice sa temu ili aliexpressa? Za po komadu 150-200 dinara mislim da je cista bagatela, ako su kao na slikama, samo nisam siguran u kvalitet i velicinu brojeva ako su Azijski
Ja na temuu sam porucio, kad stigne javljam na toj temi :D

sinsay po redovnoj ceni je dovoljno jeftin da se ne isplati čekati ko zna šta. Uz kupone koji su redovni i razne druge popuste ispadne isto toliko.
najbitnije je da znaš da su od pamuka, a ne plastike.

Jel kupovao neko pescani sat? :D Voleo bih naci neki lep, zanimljiv... svi na koje sam naleteo i nisu nesto posebno, a jos vise zbunjuju sa raznim bojama peska :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno