Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@del botRo zahvaljujem.
Interesantno da ovu ponudu nikako nije hteo da mi prikaže na telefonu a kad sam pogledao na kompu ispalo je da ima mnooooogo
više oglasa za ovaj silikon nego što se na telefonu prikazuje! Na telefonu mi je prikazao možda 6-7 prodavnica samo :unsure:

da li imate neku preporuku za set elektricni srafciger sa onim dodacima kao sto je xiaomi
on je malo skuplji pa me zanima ima li neka jeftinija varijanta

Moji ti je savet i preporuka da uzmes Anker, ako ces budzetske
Onda sa ovim nemas problema, masa ljudi sa foruma ih kupila i svi su prezadovoljni

Takodje imas i ovaj model ako hoces odlican odnos cene i kvaliteta. Licno ih posedujem i prezadovoljan sam kvalitetom izrade i zvuka.

Mozes da ustedis kroz coins za slusalice, a imas i kupone koje sam postavio kroz koje isto mozes solidno da ustedis
Hvala ti. Ovo sam sačuvao za sledeći put, ali trenutno mi trebaju žičane :)

Hvala ti. Ovo sam sačuvao za sledeći put, ali trenutno mi trebaju žičane :)
Za žičane preporuka Tangzu Wan'er SG... preko novčića izadju 10 ak evra. Vidi da li ti se to uklapa u budžet a i naravno taj IEM oblik za ušnu školjku.

@milos88nbg
Imaš u 3 from $4,49 6 in 1 Electric Screwdriver Precision Sets za 6,99$. Udri pretragu po nazivu pa će ti ponuditi jer preko linka cena je preko 12$.

Preko Coins-a i sa 1$ kuponom izađe 0.14$. Ja uzeo da probam najviše zbog toga što sam kupio desetak narukvica za ~100din. sa ovim 1$ kuponima.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $5.18 | Watchbands box for Apple/Samsung/xiaomi Watch strap case data cable Travel smart Wriststrap storage bag Box watches organizer

Gledao sam malo motore koje stavljaju u ovo, nisu skupi, kreću od 5$ pa na više a pravo su malo remek delo,
na kraju sam na limundu uzeo Dyson usisivač (oni koriste ovakve motore ali prvu klasu kvaliteta), modifikovao zadnji poklopac
tako da ne duva na stranu već napred tj. nazad i napravio mu "kupu" za fokusiranje vazduha, radno vreme mu je 15 minuta i
celih 15 minuta razvaljuje kako duva, Definitivno vredi 1500 din koliko me koštao. :D

@pinocio piše ti tamo gde si kupio max dijagonala..
Ma kao sto sam vec pisao, kupio sam jer su svi kupovali uopste nisam citao specifikacije, a niti imam iskustva sa tim spravicama. Mada za tu cifru i 20 minuta igranja, ceprkanja, podesavanja i isplatilo se :D Mada izgleda ce moci i da se koristi, recimo kad su dve utakmice u isto vreme :D A na KP vidim isti takvi od 7 pa do 11 000 dinara.
Moj vec danima na local company nikako da predje u local centar

Ja ni ovom nisam mogao odoleti :love:

Poslednja izmena:
Od dana Poručivanje dok je doso do mene trebalo je 12 dana, nisam imao nikakve dodatne troskove proslo je bez carine i PDV…..dijagonala može da bude dosta veća ali se gubi na kvalitetu jer nivo svetla sa daljinom opada….instalirao iptv i radi kako treba….

Od dana Poručivanje dok je doso do mene trebalo je 12 dana, nisam imao nikakve dodatne troskove proslo je bez carine i PDV…..dijagonala može da bude dosta veća ali se gubi na kvalitetu jer nivo svetla sa daljinom opada….instalirao iptv i radi kako treba….
Koje mesto?

@Marecar
To je standard 1din, ali računaj da će štrčati ceo taj deo ekrana i neće lepo izgledati, mada to zavisi i od auta tj kako je rešeno postavljanje playera.
Nadji nekog prodavca gde su ljudi već davali utiske i kačili slike pa vidi da li tebi to odgovara.
Inače MM radi posao, samo računaj na lošiji prijem stanica i da nema RDS.

Evo ga prvi problem. Posiljka je bila poslata, ali su mi je danas otkazali. Ako sam dobro razumeo dobicu povrat novca u roku od 3-20 dana, dobicu izgleda kupon koji sam ulozio i dobicu jos jedan kupon od 2 dolara. E sad, ono sto me najvise zbunjuje pise da mogu ponovo da porucim. Jeste li imali takve situacije?

Za koliko se otprilike vrate sredstva? I ako sam dobro razumeo kodovi mi se nece vratiti dok ih sam ne odobrim!? I ispod ove poruke sto okacih imam opciju Add to cart, a verovatno je bolje da ponovo od nule idem preko coinsa?
Ustvari sad vidim kupon koji sam koristio za kupovinu mi je propao, dakle dobih samo 2 dolara

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno