Koristi proverenu foru, zamraci u potpunosti prostoriju i po automatizmu se ukljucuje infrared na kamere, a infrared mozes da vidis preko druge kamere (mobilni telefon) i tako da ih lovis. Jedina je mana ako kamera nema infrared, onda si u problemu 😂Jasno, ali za par $, bolje išta?
hiljaditi put ove godine... mislim ode tih 20e20e je, nece kuca propasti.
Finansijska dobit, ucenjivanje, postizanje odredjenih ciljeva... Sa druge strane imas razne bolesnike i perveznjake koji to rade iz zadovoljstva.Zar stvarno postoje skrivene kamere po hotelima? Koja im je svrha?
Šta misliš tek koliko je firmi sa sakrivenim kamerama, ne samo to veš i ozvučeno.Zar stvarno postoje skrivene kamere po hotelima? Koja im je svrha?
Znaci pisati kinezu da stavi vrednost paketa na 0.01$ 🤣Ne znam da li ste informisani, BEX kurirska skuzba krece da donosi pakete koji nemaju pracenje, i naplacuje se 20% od cene koja pise na paketu, makar to bio i $1.
Cena je ok ali ono što bi mene više brinulo kod ovako velikih stvari je kako će da prođe putovanje od kine do "ovde" jer ako ga neko/nešto usput nagnječi malo neće lepo legnuti u kućište i neće lepo "dihtovati", a drugo, kako će ih kod nas na carini gledati, jeste on lagan ali je velika kutija, kladio bi se da će 90% ići na pregled u kom slučaju carinik može kao osnovu za naplatu dažbina uzeti cenu tog filtera kod nas što je, ako se ne varam, preko 50€ 🤷♂️Da li imate iskustva sa xiaomi filerima sa alija, ovo mi deluje duplo jeftinije nego oficijalni filteri kod nas, uz coinse imam dodatna 3 dolara manje:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $16.48 50% Off | Hepa Filter For Xiaomi Mi Air Purifier 1 2 2S 2C 2H 3 3S 3C 3H Mijia Air Filters Carbon HEPA Replacement
![]()
Hepa Filter For Xiaomi Mi Air Purifier 1 2 2S 2C 2H 3 3S 3C 3H Mijia Air Filters Carbon HEPA Replacement - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Porez na donetu vrednostBEX pdv.
Имам другара који већ неко време наручује филтере и није имао никад проблема са царином а ни са неким оштећенима. Не знам тачно који је његов модел али знам да није шаоми.Cena je ok ali ono što bi mene više brinulo kod ovako velikih stvari je kako će da prođe putovanje od kine do "ovde" jer ako ga neko/nešto usput nagnječi malo neće lepo legnuti u kućište i neće lepo "dihtovati", a drugo, kako će ih kod nas na carini gledati, jeste on lagan ali je velika kutija, kladio bi se da će 90% ići na pregled u kom slučaju carinik može kao osnovu za naplatu dažbina uzeti cenu tog filtera kod nas što je, ako se ne varam, preko 50€ 🤷♂️
Koji ima pracenjeNe znam da li ste informisani, BEX kurirska skuzba krece da donosi pakete koji nemaju pracenje, i naplacuje se 20% od cene koja pise na paketu, makar to bio i $1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari