@castBG ja vec dugo pratim Motion 300 i nikako da padne dobri moji, sigurno ga pratim dobrih mesec ipo dana. Ako nahvatas nesto, obavezno mi posalji link/kupon
Najniza cena koju sam vidjao je 52$ i uz coine bude 48-49$ ali ja bih da to ode bar jos 5-6$ dole.Eto javi mi koja cena ce ti biti
Ja imam 3 goldenfira i svi odlicno rade. Punio ih do vrha, prebacivao vise razlicitih fajlova i radi sve. U skladu sa cenom za koju su kupljeni ne mogu vise da ocekujem.2 uzeta od kingspec, 1 od ovog, oba 3 ne upisuju kako treba kad predju odredjen kapacitet...
PRvi stane da radi nakon 200gb(od 500gb) drugi vec na 80 i ovaj gold na 160gb...oni upisuju ali nekom smesnom brzinom 1-2mb..
MOvespeed(skuplji) ali i sd kartice i ssd radi jos uvek kako treba....
Upravo sad kupih jedan. Trazi ga kroz coine naravno.Da li je neko ovih dana kupovao USB C kablove da postavi link sa dobrim ponudama?

KUULAA USB C to USB type c cable QC PD 100W for xiaomi mi 10 9 redmi note 8 7 type-c cable Quick Charge 4.0 fast charging USB-C - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Odlicna stvarcica

1/2pcs Universal Auto Sitz Kopfstütze Haken Aufbewahrung bügel Auto Fahrzeug Rücksitz Organizer Halter Auto Interieur Zubehör - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Poslednja izmena: