Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@castBG ja vec dugo pratim Motion 300 i nikako da padne dobri moji, sigurno ga pratim dobrih mesec ipo dana. Ako nahvatas nesto, obavezno mi posalji link/kupon

Eto javi mi koja cena ce ti biti
Najniza cena koju sam vidjao je 52$ i uz coine bude 48-49$ ali ja bih da to ode bar jos 5-6$ dole.

2 uzeta od kingspec, 1 od ovog, oba 3 ne upisuju kako treba kad predju odredjen kapacitet...
PRvi stane da radi nakon 200gb(od 500gb) drugi vec na 80 i ovaj gold na 160gb...oni upisuju ali nekom smesnom brzinom 1-2mb..
MOvespeed(skuplji) ali i sd kartice i ssd radi jos uvek kako treba....
Ja imam 3 goldenfira i svi odlicno rade. Punio ih do vrha, prebacivao vise razlicitih fajlova i radi sve. U skladu sa cenom za koju su kupljeni ne mogu vise da ocekujem.
Da li je neko ovih dana kupovao USB C kablove da postavi link sa dobrim ponudama?
Upravo sad kupih jedan. Trazi ga kroz coine naravno.
Screenshot-2024-07-04-18-41-18-365-com-alibaba-aliexpresshd-2.jpg

Odlicna stvarcica

Poslednja izmena:
Eto ga u Coins za oko 23$ sa raznoraznim vaucerima i popustom.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $26.09 73%OFF | Magcubic Projector HY300 PRO 4K Android 11 Dual Wifi6 260ANSI Allwinner H713 BT5.0 1080P 1280*720P Home Cinema Outdoor Projetor

Pogledajte prilog 448794
Preko coins sekcije izadje 17 evra, sad sam ga pazario, kad sam kliknuo na link obracunao je nesto malo coinse, pa sam ga obelezio na srce, otisao u coins sekciju, nasao ga preko pretrage u toj sekciji i spustilo mi cenu na 17 evra.

Porucih projektor za 18.88 :D Valjda ce valjati bar za testiranje, probanje...

IMG_2249.jpegIMG_2250.jpeg
Ja uzeh projetor i ovu masinicu pa će da vidi o vrede li čemu

Slabo trenutno, ali bice ponovo.

Licno planiram da nakalemim na projektor bas taj Vontar W2 4/64 koji mi stoji u kutiji i da skroz preskocim to sto projektor ima interno u sebi.

Em ce nesto manje da se greje em je Vontar znatno bolji od iznutrice u projektoru.

Slabo trenutno, ali bice ponovo.

Licno planiram da nakalemim na projektor bas taj Vontar W2 4/64 koji mi stoji u kutiji i da skroz preskocim to sto projektor ima interno u sebi.

Em ce nesto manje da se greje em je Vontar znatno bolji od iznutrice u projektoru.
Ja uopste nisam ni gledao specifikacije niti znam sta ima od izlaza, niti znam gde cu ga koristiti, jednostavno mi se dopalo sto svi porucujete, pa kud svi... :ROFLMAO:

+1

EDIT: Ako budem uspeo da odgledam jednu trku F1, biću prezadovoljan :D

Poslednja izmena:
Nema sta da trazi pored krstenih projektora ali spram cene mislim da je nerealno da se ocekuje bog zna sta.

Inace evo sta ima pozadi od portova, u HDMI port se logicno bode stick, box, laptop itd. a moze i nesto sa USB-a.

1720128004730.png

@castBG da li se mozda secas u kom periodu si video tu cenu? Voljan sam da sacekam 😁

Juce stigle cetkice za zube i samo cu vam reci da sam odmah bacio Colgate cetkicu iz DM. Ove iz Kine su mnogo bolje i mekse, naspram ovih iz DM 💯 s' tim da me u DM 1 Colgate cetkica kosta kao ovih 8 sa AE

Uzeo danas ove patike za 9$, posluzice za teretanu. Zanimljivo je da nema shipping i da ima odlicne ocene, tako da obavezno pisem recenziju

Pa i u DMu, kao i svuda postoji izbor samo mi nemamo tu naviku da gledamo kakve cetkice kupujemo. Eto, Kolgejt u DMu ima i Soft, i Ultra Soft cetkice... I nijedan zubar nece preporuciti tvrde cetkice. ;)
Ja sam i kupovao iskljucivo ultra soft cetkice u DM, ali kada krenem da radim sa obe cetkice istovremeno, prijatnija mi je ova iz Kine

@NAS

od 0 - PDV 20%.

Ma tek sam ga preuzeo,nisam ni otvorio kutiju, tih para sigurno vredi, po recenzijama,broju prodatih nema greske,samo zavisi ko sta ocekuje.

Ja sam narucio ovaj projektor. Trebalo bi da je malo svetliji u odnosu na HY300 model i da je full HD (u sta bas i nisam siguran) iz razloga sto na jednom mestu pise full HD na drugom 720p. Takodje, u reviews je neko napisao da je bolji od HY300. Model HY300 sam probao kada smo igrali protiv engleza i za te pare je skroz korektan tkd ako je ovaj malo bolji ja cu biti zadovoljan ($5 je skuplji)

Slika HY300 na otvorenom (ako se nesto moze uopste zakljuciti iz ovoga).

IMG_8931.jpeg

Ja sam narucio ovaj projektor. Trebalo bi da je malo svetliji u odnosu na HY300 model i da je full HD (u sta bas i nisam siguran) iz razloga sto na jednom mestu pise full HD na drugom 720p. Takodje, u reviews je neko napisao da je bolji od HY300. Model HY300 sam probao kada smo igrali protiv engleza i za te pare je skroz korektan tkd ako je ovaj malo bolji ja cu biti zadovoljan ($5 je skuplji)

Slika HY300 na otvorenom (ako se nesto moze uopste zakljuciti iz ovoga).

Pogledajte prilog 448926
Jel to gledljivo? Meni ovako na prvu na toj slici deluje da su igraci puni piksela

Dal da verujem ovoj radnji i kupim sebi el brijac?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,938.00 53%OFF | Kensen S20 Electric Shaver for Men 3D Floating Blade Washable Type-C USB Rechargeable Beard Razor Trimmer Machine For Barber

Izaslo bi me oko 2800din.

Kazu na yt testovima za HY300 da je slika mutna u uglovima, i da je na samom dnu po pitanju osvetljenosti i prikaza tamnijih boja, ali da budem iskren, ja sam ipak pozitivno iznenadjen kako ono izgleda za 20 evra. Mislio sam da za te pare moze da se dobije samo sareni reflektor za zid.
Ipak, pitanje je koliko ima smisla kupovati nesto sto ima bilo kakva zamucenja, i verovatno ce preko 90% tih stotina hiljada prodatih primeraka zavrsiti kao kuca za pauka, ali opet, impresivno je da su za te pare napravili nesto cemu malo fali da se kaze da valja. Tu je negde, na granici upotrebljivosti, sto je sigurno dovoljno da kupac imresionira decu i papagaja.

Nazad
Vrh Dno