ne znam koliko je pametno da se pere hepa filterJa ih perem posle svakog usisavanja. Još uvek su kao novi. I stvarno vuče odlično.
Neko negde je kacio ove filtere za Samsung usisivace pa sam narucio i za sebe. Uzeo sam 3 sa slike jer je u kombinaciji ispalo najpovoljnije i najvise za potrosene pare (oko 3.5$ za sve).
Sundjerasti zadnji filteri moraju da se uzmu odvojeno od druga dva kako bi se izbegla postarina - svejedno su poslali sve zajedno.
Ono sto je bitno je da pasuju kako treba pa kome treba za zamenu ili rezervu...
![]()
Filter Vacuum Cleaner Samsung Sc45 | Filter Vacuum Cleaner Samsung Sc44 - Vacuum - Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Pogledajte prilog 436155
Koristim desktop racunar i tu pustam filmove i serije.
Ovi usisivaci nemaju kese, a koliko vidim imaju kineske filtere kao ove sto porucuju.
Nisu ni jeftini, nervira me to kada se cene formiraju u odnosu na originalne filtere a prodajes kineza i kao jeftiniji si.
Moze i da se opere, ako je bas mnogo prljav i to mozda trenutno popravi situaciju.Ja sam prao za Samsung
Nisam rekao da su sarlatani nego da prodaju za 500din nesto sto se prodaje za 300din ovde lokalno, iz kine za 2$Ljudi šiju kese od mikrofibera koji se uvozi iz DE. Ne bih preporučivao da su šarlatani. Verovatno i ostale delove nabavljaju od tamo.
To protect the security of your account, your request can't be processed at this time
Juce mi se pojavio Mi box S 2 za 36e i nesto i mala postarina je bila, tako da me je uz novac iz igre, box kostao 27e.
Pogledajte prilog 434148
Pogledajte prilog 436403
Pogledajte prilog 436404
Stigo dzojstik odličan na prvu, deluje dosta kvalitetno….
Koji grad tj. koja carina?Stigao. Bez carine i bilo kakvih troskova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari