Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja uzeh oba tri za svaki slucaj u slucaju da nesto nekim cudom ne pasuje, na tamo cu jos jedan plavi i Hepa i miran sam.

Inace bas se oseti razlika kad su cisti filteri, vuce Samsung opet kao nevreme

Ja ih perem posle svakog usisavanja. Još uvek su kao novi. I stvarno vuče odlično.

Možda ti je još uvek nov usisivac...

Može da se pere neko vreme, ali posle nekog vremena se zasiti i mora nov filter

Ja ih perem posle svakog usisavanja. Još uvek su kao novi. I stvarno vuče odlično.
ne znam koliko je pametno da se pere hepa filter
uvek ostane malo prašine čak i kad se istrese, sa vodom se poveže i onda stvrdne kao malter, pa vazduh mnogo slabije prolazi
sunđeri mogu da se peru, hepa filter se samo istrese ili izduva nekim kompresorom

Nemam Hepa, njega čekam da stigne. Perem sunđere. Slažem se za Hepa.

Neko negde je kacio ove filtere za Samsung usisivace pa sam narucio i za sebe. Uzeo sam 3 sa slike jer je u kombinaciji ispalo najpovoljnije i najvise za potrosene pare (oko 3.5$ za sve).

Sundjerasti zadnji filteri moraju da se uzmu odvojeno od druga dva kako bi se izbegla postarina - svejedno su poslali sve zajedno.

Ono sto je bitno je da pasuju kako treba pa kome treba za zamenu ili rezervu...

Pogledajte prilog 436155

Raspitaj se u Win Bag. Imaju proizvode odličnog kvaliteta. Mogu da potvrdim da su im kese za Karcher T 10/1, bolje od originala i koštaju manje.

@vladat1
Ovi usisivaci nemaju kese, a koliko vidim imaju kineske filtere kao ove sto porucuju.
Nisu ni jeftini, nervira me to kada se cene formiraju u odnosu na originalne filtere a prodajes kineza i kao jeftiniji si.

loren je najjeftiniji za kineske samsung filtere, jedini nisu isli sa marzom od 300-400%

Zasto na nekim HEPA filterima pise da su perivi?
Ima li na Aliju HEPA za BEKO BKS 5423 ?

Pa perivi su... Samo prvi put :D

Evo sta kaze uputstvo sa stranice Beka za pomenuti usisivac.

Prilozi

• Screenshot 2024-04-01 at 13-29-33 en-US-8832073200-20171221085580-User-Manual---Fileen-US.pdf.png
    Screenshot 2024-04-01 at 13-29-33 en-US-8832073200-20171221085580-User-Manual---Fileen-US.pdf.png
    181.8 KB · Pregleda: 70
Koristim desktop racunar i tu pustam filmove i serije.

Sa ovim ćeš da se preporodiš

GMB-I8 ** Gembird 2.4GHz Wireless gaming Mini keyboard backlight and TOUCH, punjiva bat. BL-5C (519)​

Ovi usisivaci nemaju kese, a koliko vidim imaju kineske filtere kao ove sto porucuju.
Nisu ni jeftini, nervira me to kada se cene formiraju u odnosu na originalne filtere a prodajes kineza i kao jeftiniji si.

Ljudi šiju kese od mikrofibera koji se uvozi iz DE. Ne bih preporučivao da su šarlatani. Verovatno i ostale delove nabavljaju od tamo.

Poslednja izmena:
Ja sam prao za Samsung
Moze i da se opere, ako je bas mnogo prljav i to mozda trenutno popravi situaciju.

Hepa filter je pravljen da apsolutno ne propusta prasinu tako da pranjem prasina uspe samo jos duplje da prodre.

Hepa filter je bolje izduvati na kontra stranu.

Hepa filter nije dobro resenje za ljude koji nisu planirali da kupe i menjaju filter usisivac jer on sve vremenom sve vise zapusava.
Za njih je bolje taj hepa filter da zamene sundjerastim koji delimicno propusta prasinu i moze lakse da se ispere.
Ljudi šiju kese od mikrofibera koji se uvozi iz DE. Ne bih preporučivao da su šarlatani. Verovatno i ostale delove nabavljaju od tamo.
Nisam rekao da su sarlatani nego da prodaju za 500din nesto sto se prodaje za 300din ovde lokalno, iz kine za 2$

Uz to se i ne trosi brzo, kad imas dovoljno filtera u rezervi samo blagovremeno narucis novu turu od kineza pa kad stigne stigne

IMG_0921.jpeg
IMG_0922.jpeg
Stigo dzojstik odličan na prvu, deluje dosta kvalitetno….

Ima moj burazer isti takav dzojstik vec vise od pola godine, odlicno ga sluzi, ni najmanji problem sa njim

Pre par minuta ulogovao se na AliEx da 'pokupim' 40 coin-a koje daju svaki dan. Kliknem na collect (kao i poslednjih 64 dana), i umesto da mi tih 40 coina budu pridodati vec sakupljenom iznosu, dobijem malu pop-up poruku:
To protect the security of your account, your request can't be processed at this time

h0GH6v1.jpeg

Jel' imao neko istu situaciju, i da li je to to kasnije omoguceno?
Mislim, kakav sad 'to protect the security of your account'?

Prilozi

• Screenshot_11.jpg
    Screenshot_11.jpg
    111.6 KB · Pregleda: 43
Potreban mi je mlin za biber i so pa ako neko mozda ima neku preporuku da se dobro pokazalo.
Nesto sam malo trazio sinoc po aliju i nasao ovo

Uzeo bih neki 2u1 mlin pa ako moze neka preporuka za nesto sto je da kazemo solidnog kvaliteta.
Ili sta je najbolje od ova 4 linka koje sam naveo da se uzme?
Inace sam par komada kupio kod nas i svi su pukli posle dve tri godine.Uvek pukne neka plastika ili navoj.
Ne bih uzimao elektricni na baterije nego sto se kaze manuelni.

Imaš kod nas mlinove za 1000-1500 din. malte ne gde hoćeš, ja koristim drveni sa keramičkim mlinom, traje mi već nekih 10 god. i računam da će biti bar još toliko a vrti non stop. Ne pišem o restoranskim mlinovima od pola metra već kućni fi 5-6x18-21cm.

Kupi manuelni u ikei, ni jedan kinez ne moze da mu prismrdi

Nazad
Vrh Dno