Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Prošlo bez carine (Beograd) iako je pakovanje ozbiljno veliko. Najnormalnije mogu pozivi, imaju mikrofon pristojnog kvaliteta. Nije baš savršeno ali funkcioniše. I mogu da se povežu preko bluetooth-a ili žično, što je odlična stvar.
Ukoliko se poveže žično, da li može da se disable+uje bluettoth na njima?

Stigli daljinci, uzeo sam dva komada posto je jedan za rezervu.

Oba daljinca rade i podesavaju se lagano, ostavio sam fotku uputstva ispod.

Boja na daljincu nije nekog bajnog kvaliteta ali to je ionako sekundarno.

Crveni led bljesti kao nenormalan i to na svaki pritisak dugmeta, tako da kome smeta to, spremajte traku.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $1.62 55%OFF | 2/1PCS Universal Television Remote Control for TV STB DVD VCR SAT HIFI DVB Set Top Box Amplifier 6 Keys Learning Remote Control
Kako uče?

Dajte neku preporuku za veb kameru za pc , nista posebno ne treba i neka srednja cena i da podrzava win10

Ja ovaj dash cam cekam u narednih par dana pa cemo videti da li valja... po komentarima je navodno ok

Ja sam ih kupio za 13.81. Pa ti proceni sam

Prilozi

• Screenshot_20240314_111224_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240314_111224_AliExpress.jpg
    73.5 KB · Pregleda: 61
Ok je.

Inace naletao je i P2i za oko 14$-15$-16$, on bi trebalo da je klasa iznad iako je stariji model.

Tako da pratite i taj model.

Jel vam izlazi ova opcija za kupon i dalje? Danas ne mogu da pronađem, kao da su je sklonili.
Kupon 5$, važi za sve S2 je samo primer.

ANKER Official Store

^ Ne, prošla akcija

Pogledajte prilog 433270
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $15.96 59% Off | Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
Kud naletih na ovu temu nakon sto sam juce kupio "isto to" za 9000 din. Imao sam los osecaj ali mi je dojadilo da petljam sa kablovima vise i menjam ih stalno.

Prihvatljiva, ali ništa spektakularno, uzeo D6 model, ima snimak u postu u odgovarajućoj temi:
Ja ovaj dash cam cekam u narednih par dana pa cemo videti da li valja... po komentarima je navodno ok

Šta uzeti Soundcore Motion 300 ili Tronsmart T7. I da li uzeti na KP od prodavca sa 2200+ pouzitivnih ocena i bez ijedne negativne ili sa AE?

Šta uzeti Soundcore Motion 300 ili Tronsmart T7. I da li uzeti na KP od prodavca sa 2200+ pouzitivnih ocena i bez ijedne negativne ili sa AE?
Ako nije neka razlika u ceni onda KP.....Imao sam prilike da cujem Soundcore u jednoj grupici od 15tak ljudi, i prijatno sam se iznenadio koliko je dobar i glasan zvucnik i koliko vredi vise nego sto je kostao

@Lanikor u radnji sam uzeo i otpakovao i koristio. Nije bilo online, inače bih razmotrio predlog. Prvo sam se motao oko punjača sa dva usb i pošto mi je bilo malo naletim na ovo 'rešenje'. Kako je moguće da Ali nudi kvalitetno a jeftino? Ili sam navikao da preplaćujem u našim radnjama stvari.
Prva pomisao je zapaliće se jeftini kada nisam kući. Al' opet vidim praktično iste spec uređaja. Jel bilo u temi većih problema i štete od uređaja na struju?

Može neko da proveri da li mu radi mergeboss igrica? meni izbacuje network error na oba telefona

Jel kupovao neko endoskopsku kameru?
Ćale me udavio ,hoće da gleda u kanalizaciju i fora što bi mu dobro došlo 10 metara kabla
Ima one što se nakače na mobilni i one malo skuplje koje imaju svoj ekran
Ja sam nešto sumnjičav da to radi kako treba naročito ako je kabal sa tom dužinom

Nazad
Vrh Dno