beatport
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.01.2012
- Poena
- 245
Nisan probacu danas
Nisan probacu danas
Ukoliko se poveže žično, da li može da se disable+uje bluettoth na njima?Prošlo bez carine (Beograd) iako je pakovanje ozbiljno veliko. Najnormalnije mogu pozivi, imaju mikrofon pristojnog kvaliteta. Nije baš savršeno ali funkcioniše. I mogu da se povežu preko bluetooth-a ili žično, što je odlična stvar.
Ne znam, nisam proveravao. U pakovanju s dobija i kabl za povezivanje, samo sam uključio u Fiio dac da vidim da li radi u tom režimu.Ukoliko se poveže žično, da li može da se disable+uje bluettoth na njima?
Kako uče?Stigli daljinci, uzeo sam dva komada posto je jedan za rezervu.
Oba daljinca rade i podesavaju se lagano, ostavio sam fotku uputstva ispod.
Boja na daljincu nije nekog bajnog kvaliteta ali to je ionako sekundarno.
Crveni led bljesti kao nenormalan i to na svaki pritisak dugmeta, tako da kome smeta to, spremajte traku.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $1.62 55%OFF | 2/1PCS Universal Television Remote Control for TV STB DVD VCR SAT HIFI DVB Set Top Box Amplifier 6 Keys Learning Remote Control
![]()
3.19€ |2/1pcs universelle fernseh fernbedienung für tv stb dvd vcr sat hifi dvb set top box verstärker 6 tasten lernen fernbedienung| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kupljeno za $13,49 uz novčiće, hvala!Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $15.96 59% Off | Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
![]()
Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
Ja sam ovu uzeo za neki stari laptop, radi ok, nema neke zamerke.Dajte neku preporuku za veb kameru za pc , nista posebno ne treba i neka srednja cena i da podrzava win10
Kupon 5$, važi za sve S2 je samo primer.
ANKER Official Store
ANKER Official Store-AliExpress
Discover premium Earphones & Headphones at the ANKER Official Store on AliExpress. Get high-quality audio gear with unbeatable prices and worldwide shipping.a.aliexpress.com
Kud naletih na ovu temu nakon sto sam juce kupio "isto to" za 9000 din. Imao sam los osecaj ali mi je dojadilo da petljam sa kablovima vise i menjam ih stalno.Pogledajte prilog 433270
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $15.96 59% Off | Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
![]()
Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
Ja ovaj dash cam cekam u narednih par dana pa cemo videti da li valja... po komentarima je navodno ok
Ako nije neka razlika u ceni onda KP.....Imao sam prilike da cujem Soundcore u jednoj grupici od 15tak ljudi, i prijatno sam se iznenadio koliko je dobar i glasan zvucnik i koliko vredi vise nego sto je kostaoŠta uzeti Soundcore Motion 300 ili Tronsmart T7. I da li uzeti na KP od prodavca sa 2200+ pouzitivnih ocena i bez ijedne negativne ili sa AE?
Za ono kliktanje 7 dana, da se dobije 5 dolara, je pisalo da traje 31.03., meni je ostalo jos 3 klika i sada vidim da vise nemaJel vam izlazi ova opcija za kupon i dalje? Danas ne mogu da pronađem, kao da su je sklonili.
Pricam o kuponu prodavnice od 5 dolara, koji se dobije kliktanjem svakog dana uzastopno u periodu od 7 dana na Ankerovoj prodavniciTo kliktanje je u drugoj temi a ovde je u pitanju kupon prodavnice.![]()
Meni radi sad sam proverio.Može neko da proveri da li mu radi mergeboss igrica? meni izbacuje network error na oba telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari