Ja sam naručivao Tigernu i super su. Jaki izdržljivi puno pregrada.Jel neko uzimao ranceve,torbe sa Alija?
Neka preporuka,za malo vece?
Imam oba i ovo desno mi ne traži nikakvu aplikaciju, pa pretpostavljam da su to sad dodali iz nekog "nepoznatog" razloga (ne verujem da je sakupljanje podataka😁).Stigla i druga igračka, mnogo ozbiljnije pojačalo... Ovo desno je oko 5$, levo oko 11$.
Stari kamacrown zvučnici iz 80ih i neki woofer u kombinaciji sasvim solidno zvuče. Ako se neko dvoumi šta da uzme, ovo levo vredi svaki dinar. Plus sto se kači direktno na bluetooth, ne zahteva aplikaciju kao ovo drugo pojačalo.
Otvori link koji sam postavioGde se nalazi na aplikaciji ta sekcija za kupon? Prevrnuh sve nigde je nema
Kako to da ovaj store nema Ankerove punjače?Kupon 5$, važi za sve S2 je samo primer.
ANKER Official Store
ANKER Official Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress
Discover the wide range of products from AliExpress Top Seller ANKER Official Store. Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.a.aliexpress.com
Hvala za odgovor. Jesi li platio carinu za Q30? Vidim da mogu i pozivi preko tih slusalica, kako to funkcionise? Je li radi kako treba?Prezadovoljan sam i jednim i drugim, dobra kupovina
Prošlo bez carine (Beograd) iako je pakovanje ozbiljno veliko. Najnormalnije mogu pozivi, imaju mikrofon pristojnog kvaliteta. Nije baš savršeno ali funkcioniše. I mogu da se povežu preko bluetooth-a ili žično, što je odlična stvar.Hvala za odgovor. Jesi li platio carinu za Q30? Vidim da mogu i pozivi preko tih slusalica, kako to funkcionise? Je li radi kako treba?
@outlaw hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari