Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Imate li predlog za solidan a jeftin unimer za povremenu kućnu upotrebu? Neki Aneng, Mastech, Mustool i sl.

Ugurao sam neki kupon pa me izaslo 8.29$ s kuponom i preko novcica, ali bice na SuperDeals za slicne pare, mislim da sam ga bas nedavno video za slican kes.

Dodajte na Wishlist i cekajte ako nije hitno a zavrsava posao.

Ako neko ima predlog za USB-C na LAN, ali da radi na MacBooku Air M1, Ventura +, imam neki asus adapter, koji je na starom mac-u radio kako treba, a na M1 max brzina 200Mbps

Стигле ми данас, могу рећи да су доста добре за мој укус. Ове сам узео да имам за тренинг или када ми се не носе ове веће "Soundcore Q30". Видим да су сад буквално дупло скупље него када сам их нахватао пре 2 ипо недеље...

Pitanje: Ako porucujete 2 ili tri proizvoda iz iste prodavnice da l je bolje porucivati ih odvojeno (zbog carine) ili moze sve u jednu porudzbinu?

Može neka preporuka za džojstik za PC? Uglavnom će se igrati MK11 🙂
Zavisi koji je budzet, tj da li ti se isplati da narucujes sa Aliexpress-a ili da uzmes ovde. Gamesir G7 je odlican, ako uspes da ga nahvatas za 30ak dolara.

Питање за ове што су пазарили Анкер П20 мини... Јел вам ради мењање модова преко тач контрола за еквилајзере? Видим по УТ клиповима да то спомињу на 3 додира на десној слушалици, али код мене се ништа не дешава.

Ima li neko da je kupovao ovakvu (https://a.aliexpress.com/_mPQosvE)
led lampu i kakva su iskustva ne mogu da nadjem prodavca da prodaje po ok ceni a da salje za Srbiju.
Ovo ti je moja preporuka, kupio sam je i prezadovoljan sam. Na zalost vise ne salju za Srbiju, tako da ako imas vremena potrazi kod drugih prodavaca
Питање за ове што су пазарили Анкер П20 мини... Јел вам ради мењање модова преко тач контрола за еквилајзере? Видим по УТ клиповима да то спомињу на 3 додира на десној слушалици, али код мене се ништа не дешава.
WhatsApp Image 2024-01-05 at 19.16.15_7fb2471d.jpg
Imas u app soundcore da podesavas, sta ce koji dodir da ti radi

Da li je neko možda uzimao mehaničku heftalicu za nameštaj (nije nužno baš za nameštaj ali mislim da se tu najviše koristi)?
Planiram da napravim par stolica pa bi mi trebala ova heftalica a dobio sam preporuku da ne uzimam ništa ispod 2000-2500 din
zbog slabog kvaliteta?

1704631968344.png

Kad počinje SuperDeal? 08.01. u ponoć po kineskom vremenu? 😊

Da li je neko možda uzimao mehaničku heftalicu za nameštaj (nije nužno baš za nameštaj ali mislim da se tu najviše koristi)?
Planiram da napravim par stolica pa bi mi trebala ova heftalica a dobio sam preporuku da ne uzimam ništa ispod 2000-2500 din
zbog slabog kvaliteta?

Pogledajte prilog 422103
Ja sam presvlačio trpezarijske stolice i dobro me posluzila taj fazon heftalica iz Lidla, a nije bila svojevremeno preko 1000din.

Bila 1500, i ja je uzeo odavno.

Loša je heftalica iz lidla, na pola posla me izdala. Može za povremeno heftanje, ali ako imaš neki malo ozbiljniji posao na pameti, neki nameštaj da presvlačiš i slično, zaobiđi je.

Кад се већ помињу хефталице, подсетили сте ме да и мени треба једна за хефтање при изолацији крова са унутрашње стране. Значи хефтаћу канап који држи вуну међу роговима. Треба ми хефталица која је поуздана и по могућству не избацује често две одједном.

Чекам неко време да се појаве у Лидлу, али бих узео неку са Алиекспреса ако има нека добра препорука.

Registrovana posiljka, idu na carinu, mozda platis PDV, mozda ne.

Nazad
Vrh Dno