suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
stigle mi neke sitnice 5 dana putovalo od letonije do srbije, i 14 dana od carine do mene
Uzimao sam ja neke jeftine satove i fit narukvice. Bačene pare, potpuno neupotrebljivo...Jel neko narucivao ovakve ili slicne stvari i dal moze da mi kaze dal je to ispravno i sve kao sto je na slici, dal se isplati uzimati?
Reci "skakavac" da te ceo svet razume!😄 Što smo fini, kakav nož na preklop...😆Jel zna neko da li šalju sa alija nož na preklop i da li bi bilo kakvih problema? Rasklopljen je dugačak oko 20 cm.
Ne mora biti skakavac, treba mi čisto da imam kada na poslu doručkujem ili se zateknem na nekom pikniku i slično. Pre mesec dana sam naručio palačinke a one bile nafilovane dobro, sav sam se umazao, kao malo dete sam bio musav.Reci "skakavac" da te ceo svet razume!😄 Što smo fini, kakav nož na preklop...😆
Pogledaj Victorinox "švajcarce" na KP, po meni su daleko praktičniji i kvalitetniji od ovih kineskih noževa.Ne mora biti skakavac, treba mi čisto da imam kada na poslu doručkujem ili se zateknem na nekom pikniku i slično. Pre mesec dana sam naručio palačinke a one bile nafilovane dobro, sav sam se umazao, kao malo dete sam bio musav.
Ja za moj telefon (nije Realme 7) imam ovako nešto:Da li je neko uzimao ove 360 zastite za telefone?
![]()
4.86US $ 28% OFF|Realme 8 Pro Case Double Sided Tempered Glass Magnetic 360 Protect Cover For Oppo Reno 6 5 4 Lite Funda Realme 8 Pro Metal Coque - Mobile Phone Cases & Covers - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
![]()
3.99US $ |Case for Realme 7 360 Degree Full Protection Hard Matte Shockproof Lens Protection Cover for Realme 7 Pro|Phone Case & Covers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Kvalitet je neosporiv ali cena izuva. Hvala u svakom slucaju.Pogledaj Victorinox "švajcarce" na KP, po meni su daleko praktičniji i kvalitetniji od ovih kineskih noževa.
Narucio sam nesto iz Kine ali nebitno pogledacu i u Lindi kada budem isao. Hvala.Ja sam u lidlu uzeo jedan od onih njihovih noževa na rasklapanje, baš za sečenje paradajza na poslu, perfektno oštar. Ne vredi čekati to iz kine po meni.
Izgledaju dobro ali sam vec uzeo nesto drugo za 12.6e sa shipingom. Hvala u svakom slucaju.@Biber Ja sam uzimao kod njih
GANZO Online Store
https://a.aliexpress.com/_mrVMtE3 brzo stiglo, nikakav problem na carini i odličan nožić. Daleko bolji od ičega što ovde možeš da uzmeš za istu cenu.
Ima izbor dobar ali sve mi je relativno skupo za ono za sta meni treba. Hvala.Nemoj uopste da gledas AE ako ti treba za ono sta si naveo. Idi u snajper i pogledaj neki od modela Opinel sklopivih nozeva. Ostar kao zilet i ostrica dugo drzi ostrinu, lagan, drvena drska. Seciva duzine 8, 9, ili 10cm. Za ono sto si naveo ne postoji bolja opcija.
Tako je, razumeo sam, malo sam mislio i da se zezam.🙂 Al sad kad si ti ovo pomenuo, čini mi se da ću i ja do Lidla onih dana da vidim te njihove skakavce, ovaj, noževe!😁 Ista stvar i kod mene na poslu, a nekako sam se oko noža dvoumio da li da ga uzimam... Možda mi je to glupo, ali eto, čisto pomisao da bi imao bricu na poslu. (Iako već imam i kašiku i viljušku.)Ne mora biti skakavac, treba mi čisto da imam kada na poslu doručkujem ili se zateknem na nekom pikniku i slično. Pre mesec dana sam naručio palačinke a one bile nafilovane dobro, sav sam se umazao, kao malo dete sam bio musav.
ovo sam video na buvljaku, nije dobar poluga za sklapanje je sa unutrasnje strane i previse se lako okida, vrlo lako mozes da sklopis noz dok ga drzis u ruci i da se povredis
Posto vidim da nemas pojma, par brzih saveta:Jel ima neko preporuku sta uzeti na Aliju?
Generalno me sve zanima, nesto sto mislite da je kvalitetno i da se isplati uzeti, da nema kod nas ili da ima, a da je skupo.
Neki top 10 all time sto bi se reklo, nov sam i nemam pojma sta se isplati uzimati, nisam imao dovoljno vremena da istrazujem, a i svakako znaci vase iskustvo ako vec godinama narucujete.
Nesto sto ljudi generalno uzimaju na Aliju.
Meni najvise zanima tehnika, satovi, gedzeti, te neke dzidza-bidze, ali moze bilo sta bukvalno, sve mi je zanimljivo da istrazim.
Ovo nije sasvim tačno. Već sam pomenuo razne konvertere koji danas kod nas koštaju po 2000 dinara, a isto no-name kineski proizvođači. I IDENTIČAN takav na AliExressu košta par evra. Neko tu debelo omasti brke.😉-sve sto ima ovde se ne isplati.
S tim da zaista postoje brendovi na AliExpressu koji su OK.-no name genericka roba je uglavnom krs.
-sve sto ima ovde se ne isplati.
Ako misliš da nisam napisao ništa pogrešno, onda smo verovatno razjasnili da imamo isto mišljenje na ovu temu. U tom slučaju je ovo što sam ja pisao samo kao dodatno pojašnjenje za kolegu.😉E nemoj sad vi meni da cupate recenice i izvrcete iz konteksta bez da ste nesto korisno napisali.
Ja nisam napisao da je to univerzalno primenjivo vec da su to brzi saveti,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari