Lanikor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2016
- Poena
- 705
Zavrsava posao dakle.
Win sam nadje drajvere ili si morao da petljas dodatno?
Zavrsava posao dakle.
Napravio sam novi/stari nalog na drugom telefonu, reinstalirao app, pri logovanju birao Makedoniju, Sad mi stoji Makedonija, a pod adresom Srbija kao provincija, pa imam, BG/Srb/Mkd, da li je to ok, ili da menjam nešto?Da ne objasnjavam nadugo, na pocetku imas srpsku zastavu, odaberi makedonsku, prebaci valutu opet na USD i udji u Coins, ako imas srece radice ti odmah sve kako treba, ako ne, moraces da se zezas sa brisanjem aplikacije, data, cache i slicno.
Sve to mimo menjanja zastave (zapravo drzave tim putem) ume da obori dodatno popust ili da ga obrise skroz cak i za Makedoniju jer te sistem flaguje, tako da ne preporucujem forsiranje jer se situacija unormali sama od sebe uglavnom.
I pre nego sto me neko pita, a dok cita pomislice, adresa ostaje ista, sve ostaje isto, samo se prebacujemo na njihov region a adresa za dostavu ostaje ista.
pa ovo je preskupo za flesku iz Kine sa Alia?!Sonizoon fleške opet iskočile. U save now, $18.74 za 256gb.
Izmedju 9 i 11 dolara je dobra cena, uzimali smo pre par dana.Sonizoon fleške opet iskočile. U save now, $18.74 za 256gb.
![]()
Kodak Ultra Memory Card 512GB 256GB 128GB 64GB 32GB Micro SD Card MicroSDXC Class10 SD Memory Card 100MB Original TF Flash Card - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Ima ih i kod nas u radnjama nove za oko 1000 dinara.Zapažanje.
- DDR3 memorija za laptopove, čini mi se prilično jeftina, tipa crucial ili kingston 8GB, 7-9$ !
nailazim na razne prodavce ( i razlicite cene ). preko koga si porucio?Stigla Aula f99. Predobro je.
9000+3000nailazim na razne prodavce ( i razlicite cene ). preko koga si porucio?
Ја ову флешку нигде не налазим испод 30е а хтео бих да је поручим.Sonizoon fleške opet iskočile. U save now, $18.74 za 256gb.
Хвала на одоговору, ту сам и нашао за 33е 256гб.Ideš kroz save now.
Moraš da prevučeš ovu traku sa ovom raznim ikonicma na desno da bi ti se pojavio save now deo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari