Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@optical

Izvini , ali nemoj da tvrdis nesto sto nije tacno

UA kodovi nisu u upotrebi

LA i UC idu veoma brzo ( porudzbine iz prve nedelje decembra vec pristizu u GPC )
UB se "malo" vuku

Samo pojedine serije UB i LA...HU zaglave negde u tranzitu
ali i one ako ih ne otkazu stignu u roku od dva meseca do Srbije.

U pravu si, lapsus, mislio sam na UB. Moje ne da se vuku... Do sad bi na biciklu stigle, pre nego što će dočekati taj čuveni let koji piše na statusu.

Anker 313 magnetni bezicni punjac 6.5$ kroz MKD Coins.

Koliko vidim radi i sa drugim telefonima, punjenje je onako ali za te pare super.

I just found this on AliExpress:
US $29.99 | Anker 313 Magnetic Wireless Chargers 5 ft Built-in USB-C Cable PowerWave Magnetic Pad Lite Magsafe for iPhone 14/13/12 Series
Jel moze neko da napise kako se kupuje kroz taj mkd coins?

Da ne objasnjavam nadugo, na pocetku imas srpsku zastavu, odaberi makedonsku, prebaci valutu opet na USD i udji u Coins, ako imas srece radice ti odmah sve kako treba, ako ne, moraces da se zezas sa brisanjem aplikacije, data, cache i slicno.

Sve to mimo menjanja zastave (zapravo drzave tim putem) ume da obori dodatno popust ili da ga obrise skroz cak i za Makedoniju jer te sistem flaguje, tako da ne preporucujem forsiranje jer se situacija unormali sama od sebe uglavnom.

I pre nego sto me neko pita, a dok cita pomislice, adresa ostaje ista, sve ostaje isto, samo se prebacujemo na njihov region a adresa za dostavu ostaje ista.

Preporuka za neki unimer, ništa wow mi ne treba, ponekad za po kući kad zatreba?

Zanima me ovakav HUB - da li istovremeno na tabletu/telefonu moze da se koristi fles drajv , mis
i da bude ukljucen eksterni monitor ?

Pogledajte prilog 472535

Zavisi da li usb-c izlaz podržava display out i OTG, npr. videh da S24 ima te opcije.

Tokom dana sam bio u jednom lokalnom PC shopu pa smo isprobali jedan slican HUB
- sa Nokia T20 i jos nekog Blackview tableta / Xiaomi RN9 i Samsung A? telefona nismo
dobili sliku na monitoru.
Potvrdili su mi da su HUB probali na Samsung S2x seriji i da sve radi.

Preporuka za neki unimer, ništa wow mi ne treba, ponekad za po kući kad zatreba?
Ja sam kupio Aneng A3010, košta oko 600 dinara. Fantastičan stvar. Mali, a ima dobre opsege. Uzeo bih još jedan, da se nađe, ali gomilam ih bezveze. Na Temu su mi dali neki popust za Aneng 620A,dobio sam ga za 1259 dinara. Super je on, ali izgleda da će stajati u kutiji, a koristiću ovaj mali.

Kodak microSD kartica 64GB je opet jeftina, oko 1.3$

US $4.54 | Kodak Ultra Memory Card 512GB 256GB 128GB 64GB 32GB Micro SD Card MicroSDXC Class10 SD Memory Card 100MB Original TF Flash Card
Treba mi preporuka za neku povoljniju karticu od 128gb. Da li je najbolje da idem na Kodak, ili ima i neka druga varijanta?

Lexar ti je 8-9$ u tom kapacitetu, pre bih uzeo Lexar u tvom slucaju.

Kodak je dobar u 64GB kapacitetu i po ovoj ceni od 1.3$ jer ga trpamo u svakakve uredjaje tipa kamere, auto kamere i slicno.

128GB dobije i postarinu pa joj to nabije cenu i tu se vec ne isplati toliko pored Lexar-a koji je malo skuplji.

Kupi Lexar, otvori link pa ga nadji u novcicima, ispadne 9$.

Odavde smo uzimali sve moguce verzije Lexar kartica i sve su dobre jer su pre par nedelja zeznuli listing pa su kartice bile ultra jeftine.

Ta Kodak ko zna kakva je jer nije iz iste radnje kao Kodak 64GB od iznad.

US $13.64 | Lexar Micro SD Card 128GB 32GB 64GB 256GB 512GB Micro SD Card SD/TF Flash Card C10U1 U3 4K V10 V30 Memory Card MicroSD for Phone

Kodak od 128 sam uhvatio nesto preko 5 e, sa sve citacem, bez postarine. Pa ako nike hića, pratite, cekajte...

Ajde sacekacu jos par dana, pa ako ne naleti nista povoljnije, uzecu Lexar. Hvala svima na pomoci

Pa da, njemu i jeste namena da vam s*ebe coinse, da ne bi ste kupili nešto što valja i što je korisno.

Poslednja izmena:
Ko ima dosta novcica koji ce da isteknu njemu svakako odgovara da trosi na ove gluposti, nije skroz neupotrebljiv ali nije nista specijalno.

128.png

Stigla jedna kodak 128 ca, krenulo prebacivanje preko 30 000 slika :)

Vrh Dno