Moje nista... mozda ne lete, mozda ih nose peskeUB se mrdnula, bar ova moja
Jel moze neko da napise kako se kupuje kroz taj mkd coins?Anker 313 magnetni bezicni punjac 6.5$ kroz MKD Coins.
Koliko vidim radi i sa drugim telefonima, punjenje je onako ali za te pare super.
I just found this on AliExpress:
US $29.99 | Anker 313 Magnetic Wireless Chargers 5 ft Built-in USB-C Cable PowerWave Magnetic Pad Lite Magsafe for iPhone 14/13/12 Series
![]()
Anker 313 Magnetic Wireless Chargers 5 ft Built-in USB-C Cable PowerWave Magnetic Pad Lite Magsafe for iPhone 14/13/12 Series - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Zanima me ovakav HUB - da li istovremeno na tabletu/telefonu moze da se koristi fles drajv , mis
i da bude ukljucen eksterni monitor ?
Pogledajte prilog 472535
Zavisi da li usb-c izlaz podržava display out i OTG, npr. videh da S24 ima te opcije.
Ja sam kupio Aneng A3010, košta oko 600 dinara. Fantastičan stvar. Mali, a ima dobre opsege. Uzeo bih još jedan, da se nađe, ali gomilam ih bezveze. Na Temu su mi dali neki popust za Aneng 620A,dobio sam ga za 1259 dinara. Super je on, ali izgleda da će stajati u kutiji, a koristiću ovaj mali.Preporuka za neki unimer, ništa wow mi ne treba, ponekad za po kući kad zatreba?
Treba mi preporuka za neku povoljniju karticu od 128gb. Da li je najbolje da idem na Kodak, ili ima i neka druga varijanta?Kodak microSD kartica 64GB je opet jeftina, oko 1.3$
I just found this on AliExpress:
US $4.54 | Kodak Ultra Memory Card 512GB 256GB 128GB 64GB 32GB Micro SD Card MicroSDXC Class10 SD Memory Card 100MB Original TF Flash Card
![]()
Kodak Ultra Memory Card 512GB 256GB 128GB 64GB 32GB Micro SD Card MicroSDXC Class10 SD Memory Card 100MB Original TF Flash Card - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Potvrđujem za GD900 = odlična + jeftina.GD2 i GD900 za ispod dolar, ali je trenutno zastoj UA pošiljki, moja čeka let evo skoro mesec dana, od 27.11. ko zna kad će je poslati.
Uzeh upravo 30gr za 1.69$ uz MKD novčiće.Potvrđujem za GD900 = odlična + jeftina.
Jeftin WiFi....
Jedan mali WiFi adapter - meni se cesto pojavljuje kroz coins
( nakacen na TP-Link 740N , net paket 100/50Mbps )
Pogledajte prilog 471208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari