Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Kod mene radi sve dobro, ali kad izađem iz igre u winXp sp2 pa niti da imam 512mb rama.Da li je tako i kod vas.

Zavrsio sam igru kao Predator, tj 35% cele igre ( 6h ) igranja. Preostali procenti su za igranje kao Marinac i Alien, sto mi ne pada na pamet.
Sve u svemu, nije losa.

Ja sam prvo morao da probam sa marincem (punih 6% igre :D), presao sam jednu misiju a sad cu da probam jednu sa alienom i predatorom.

Kod mene radi sve dobro, ali kad izađem iz igre u winXp sp2 pa niti da imam 512mb rama.Da li je tako i kod vas.

Za ovu igru mora vise od 2x1Gb ram-a na XP definitivno:S: ...vecina ljudi ovde vec ima Win7 i 2x2Gb pa ni ne primecuje :D

Samo da javim da postoji i verzija od 3.7 gb.

Poslednja izmena:
Igra je totalno decija. Meni kao velikom fanu AVP serijala jako je tesko tako nesto da kazem ali tako je. Cista konzolna pucacina za mladje od 18. Jedino par onih killova kod prede i aliena i to je to. Nivoi su u najmanju ruku smesni. I da, i kod mene puca dx11 kad upalim lampu. dx10 radi ok. Igrivost nije ni blizu igri Mass Effect 2 koju sam juce zavrsio. I ona riba smara ***. Ne zatvara usta. Rookie ovo, rookie ono. Ajd u ***** krasni! Vidim ja da me ovo nece drzati ni 2 dana.

Pa ovde su ljudi koji su probali demo i kojima se isti dopao uglavnom tvrdili da su baš zadržali filing iz prethodnih AvP igara sa PC-ja?

Pa ovde su ljudi koji su probali demo i kojima se isti dopao uglavnom tvrdili da su baš zadržali filing iz prethodnih AvP igara sa PC-ja?
Ne znam posto nisam probao demo, ali sam probao full igru. Moje misljenje je da to nije dostojan nastavak za jednu ugru kao sto je Avp 2. Svidja mi se recimo kako je kreirano oruzje, pod kojim uglom se prikazuje na ekranu, svidja mi se i to sto predator ima one skokove sa odmeravanjem i oni hard killovi. Sve ostalo, pocevsi od level dizajna, pa preko bagovitosti same igre, nepostojanja noza (to mi bas nedostaje) i jako slabog weapon damage-a (pogotovo za pulsnu pusku), osrednju grafiku i KRIMINALNO LOZEG KONZOLNOG PORTA sa dodatkom directx-a 11. Realno, FAIL! Ajd da me neko demantuje. Toliko.

O cemu pricas bre, ja kod kraljice nisam pazio u sta treba da pucam pa sam potrosio svu municiju, i ostao sa pistoljem na po 3-4 aliena koji samo spawnuju punih 5 minuta. :D:D:D
Salu na stranu, slazem se za oruzje. Onaj bacac plamena trosi previse municije, puska i relativno brzo ubija ako se rokaju pravo u glavu, ali onaj melee lol.

Poslednja izmena:
Ne znam posto nisam probao demo, ali sam probao full igru. Moje misljenje je da to nije dostojan nastavak za jednu ugru kao sto je Avp 2. Svidja mi se recimo kako je kreirano oruzje, pod kojim uglom se prikazuje na ekranu, svidja mi se i to sto predator ima one skokove sa odmeravanjem i oni hard killovi. Sve ostalo, pocevsi od level dizajna, pa preko bagovitosti same igre, nepostojanja noza (to mi bas nedostaje) i jako slabog weapon damage-a (pogotovo za pulsnu pusku), osrednju grafiku i KRIMINALNO LOZEG KONZOLNOG PORTA sa dodatkom directx-a 11. Realno, FAIL! Ajd da me neko demantuje. Toliko.

Ne razumem na šta aludiraš kada kažeš konzolni port. U prethodnom postu mi je delovalo da misliš na gejmplej, ovde mi deluje da misliš pre svega na grafiku. Kako može, ako si mislio na gejmplej, igra koja ima identičan osećaj kao u prethodnim AvP-ovima da ima konzolaški gejmplej? Ili je došlo do toga da igre poredimo sa imaginarnom igrom, tj. imaginarnim gejmplejem koji svako od nas želi na subjektivnom nivou, pa ako ne zadovoljava, onda je to konzolaško? Zaboravili smo da nije svaki fps na PCju bio na nivou HL2 i drugih udarnih naslova? :)

meni i dalje nije jasno kako ljudi igraju fps igre na konzoli. znate šta bi stavilo tačku na ovu večitu dilemu controller vs mouse + keyboard? jedan multiplatform multiplayer shooter sa dinamikom jednog tf2 ili q3 recimo. e onda bi ljudi shvatili zašto fps ne može da se igra iole ozbiljnije sa kontrolerom. ovako ne primećuju jer igraju sa drugim ljudima koji isto imaju kontrolere i trpe isti hendikep....

eto zbog toga nove fps igre koje nisu pc only gube na kvalitetu. sve igre koje se prave i za konzole moraju da budu prilagođene konzolama, što znači da neminovno moraju da postanu sporije, kako bi i onaj mučenik sa kontrolerom uspeo da odreaguje u svakoj situaciji. e sad, niko nije lud da pravi dva puta istu igru, jednu za pc, a drugu za konzole, pa će zato praviti samo jednu verziju i to onu prilagođenu konzolama naravno, pa posle portovati na pc, i zato većina novih fps naslova za pc nisu to što bi trebalo da budu....

Poslednja izmena:
majkemi smarate....

Posle nekih 6 sati zavrsih kampanju sa marincem; a tek sam na kraju uopste i video kako izgleda baja koga vodim. :D

Poslednja izmena:
Nesto preko 15 GB, za onu kompresovanu varijantu ne znam.

Poslednja izmena:
zar nisu izbaceni svi jezici osim engleskom (i ruskog valjda) i animacije su rekompresovane sa manjim bitrateom
sama igra (grafika, eng zvuk...) bi trebalo da je identicna i onoj od 16gb

zar nisu izbaceni svi jezici osim engleskom (i ruskog valjda) i animacije su rekompresovane sa manjim bitrateom
sama igra (grafika, eng zvuk...) bi trebalo da je identicna i onoj od 16gb

- Removed Languags besides Russian and English
- Movies Downsampled By 50%

to za "Movies Downsampled" sam se jednom zaj**** kad sam skidao Mass Effect 2 RIP,i nikad vise :smash:

Ja koristim rip od me2. Nisam toliko zaludan da par filmica (koji i nisu nesto) gledam u full HD-u. Najbitnije scene su ionako ingame.

Slažem se, a razlika između 15GB i 4GB za download je ogromna.

Koliko čekate na rip, mogli ste do sada da dobavite full :d

Ova igra je jedno niskobudzetno ***** sa dobrom reklamom ;):banana:

Vrh Dno