Jel bese oni rade i Aliens: Colonial Marines?
Preostali procenti su za igranje kao Marinac i Alien, sto mi ne pada na pamet.
Kod mene radi sve dobro, ali kad izađem iz igre u winXp sp2 pa niti da imam 512mb rama.Da li je tako i kod vas.
Za ovu igru mora vise od 2x1Gb ram-a na XP definitivno:S: ...vecina ljudi ovde vec ima Win7 i 2x2Gb pa ni ne primecuje![]()
Igra je totalno decija. Meni kao velikom fanu AVP serijala jako je tesko tako nesto da kazem ali tako je. Cista konzolna pucacina za mladje od 18. Jedino par onih killova kod prede i aliena i to je to. Nivoi su u najmanju ruku smesni. I da, i kod mene puca dx11 kad upalim lampu. dx10 radi ok. Igrivost nije ni blizu igri Mass Effect 2 koju sam juce zavrsio. I ona riba smara ***. Ne zatvara usta. Rookie ovo, rookie ono. Ajd u ***** krasni! Vidim ja da me ovo nece drzati ni 2 dana.
Ne znam posto nisam probao demo, ali sam probao full igru. Moje misljenje je da to nije dostojan nastavak za jednu ugru kao sto je Avp 2. Svidja mi se recimo kako je kreirano oruzje, pod kojim uglom se prikazuje na ekranu, svidja mi se i to sto predator ima one skokove sa odmeravanjem i oni hard killovi. Sve ostalo, pocevsi od level dizajna, pa preko bagovitosti same igre, nepostojanja noza (to mi bas nedostaje) i jako slabog weapon damage-a (pogotovo za pulsnu pusku), osrednju grafiku i KRIMINALNO LOZEG KONZOLNOG PORTA sa dodatkom directx-a 11. Realno, FAIL! Ajd da me neko demantuje. Toliko.Pa ovde su ljudi koji su probali demo i kojima se isti dopao uglavnom tvrdili da su baš zadržali filing iz prethodnih AvP igara sa PC-ja?
Ne znam posto nisam probao demo, ali sam probao full igru. Moje misljenje je da to nije dostojan nastavak za jednu ugru kao sto je Avp 2. Svidja mi se recimo kako je kreirano oruzje, pod kojim uglom se prikazuje na ekranu, svidja mi se i to sto predator ima one skokove sa odmeravanjem i oni hard killovi. Sve ostalo, pocevsi od level dizajna, pa preko bagovitosti same igre, nepostojanja noza (to mi bas nedostaje) i jako slabog weapon damage-a (pogotovo za pulsnu pusku), osrednju grafiku i KRIMINALNO LOZEG KONZOLNOG PORTA sa dodatkom directx-a 11. Realno, FAIL! Ajd da me neko demantuje. Toliko.
Samo da javim da postoji i verzija od 3.7 gb.
zar nisu izbaceni svi jezici osim engleskom (i ruskog valjda) i animacije su rekompresovane sa manjim bitrateom
sama igra (grafika, eng zvuk...) bi trebalo da je identicna i onoj od 16gb
to za "Movies Downsampled" sam se jednom zaj**** kad sam skidao Mass Effect 2 RIP,i nikad vise :smash:
Ja koristim rip od me2. Nisam toliko zaludan da par filmica (koji i nisu nesto) gledam u full HD-u. Najbitnije scene su ionako ingame.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari