Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Sve je moguće, čak i da igra bude shit, ali mi se ne čini da će biti sudeći po demou. Bar multiplay obećava. Po onome što sam video sa youtube-a u vezi moda za jednog igrača, sve izgleda kako sam i očekivao. Još samo malo, pa ćemo da vidimo.

A šta to specijalno može da bude bolje u PC verziji, sem nešto bolje grafike? Sigurno nisu pravili posebnu fiziku, nivoe i gejmplej za PC. Kao što rekoh pre 7-8 strana, nije ljudima više dovoljno da igraju ono isto što su igrali i pre 7-10 godina, ma koliko se kleli u to doba.

meni samo nije jasno kako mogu da "ocenjuju" FPS na konzoli kad taj filing ("kretanja",gameplay i svega ostalog) konzola nikada nece imati ? aj ok prica,grafika,dizajn nivoa...ali FPS je FPS,bio i ostao,da se igra na tastaturi i mishu,a ne zavaljen u fotelju drzeci 100gr plastike sa obe ruke,po meni,to nije to,za neke zhanrove da,ali za FPS nikako.

Poslednja izmena:
A šta to specijalno može da bude bolje u PC verziji, sem nešto bolje grafike? Sigurno nisu pravili posebnu fiziku, nivoe i gejmplej za PC.

Jedino što mi pada na pamet su kontrole. U ovom opisu dosta su se žalili na "neposlušnost" likova.
I eventualno malo bolja grafika. Sve ostalo je isto.

Jedino što mi pada na pamet su kontrole. U ovom opisu dosta su se žalili na "neposlušnost" likova.
I eventualno malo bolja grafika. Sve ostalo je isto.
Pa to. Ako je level dizajn loš, nivoi repetitivni i neizazovni, voice acting slab, i uopšte osmišljenost takva da se radi o maltene istoj igri od pre 5 godina, sigurno će i PC verzija patiti od toga.

meni samo nije jasno kako mogu da "ocenjuju" FPS na konzoli kad taj filing ("kretanja",gameplay i svega ostalog) konzola nikada nece imati ? aj ok prica,grafika,dizajn nivoa...ali FPS je FPS,bio i ostao,da se igra na tastaturi i mishu,a ne zavaljen u fotelju drzeci 100gr plastike sa obe ruke,po meni,to nije to,za neke zhanrove da,ali za FPS nikako.
Jesi li prespavao protekle 4 godine i sve fpsove koji su izašli za konzolu, bez obzira da li kao primarnu ili sekundarnu platformu? Nije svaki fps isti CS, izrazito takmičarskog karaktera, niti ide na pixel precision pa da ne može da se igra opušteno. Niko ovde ni ne pokušava da pokaže šta je bolje za fps, već izvlačimo zaključke na osnovu onoga što je viđeno u konzolnoj verziji, bez obzira kako je ocenjeno. Ako je grafika loša na konzolnoj verziji, biće i ovde, ako je level design slab, biće i ovde, ako je fizika na nivou AvP2, biće i ovde.

Izvini ali nemas pojma koliko si lupio i koliko gresis :) Necu detaljnije, bilo je vec tema o tome..

za pocetak,izvinite za off :)

@ Filipenko,"Niko ovde ni ne pokušava da pokaže šta je bolje za fps, već izvlačimo zaključke na osnovu onoga što je viđeno u konzolnoj verziji, bez obzira kako je ocenjeno."
U pravu si,ja sam malo odlutao,"pogodilo" me sto ocenjuju FPS na konzoli :p btw. hteo sam da kazem da nemam osecaj taj koji imam na PC-u dok igram fps naslov na konzoli,jednostavno je fps naslov pc vs konzola,nebo i zemlja.samim tim izgleda ne dozivljavamo svi fps na isti nacin,jer govorim sa moje tacke gledista a to je da sam igrao kvejk i cs previse dugo i sama pomisao da igram bilo koji fps na konzoli...uhvati me jeza :)

@Boris Lozac,gde sam to lupio i sta?btw. tu slobodu kretanja/okretljivost koju imas uz "pc",konzola nikad nece imati sto se tice fps naslova.ako je tebi lepo da igras fps preko dzojstika,svaka cast :D

Poslednja izmena:
Ponovo lupaš. Izgleda da nikada nisi ni jednu kvalitetnu pucačinu nisi igrao na konzoli...

Momci, da se ovo po n-ti put ne bi pretvorilo u pljuvanje po razlicitim platformama, prekidajte ili ce padati opomene. Fair enough?

jer govorim sa moje tacke gledista a to je da sam igrao kvejk i cs previse dugo i sama pomisao da igram bilo koji fps na konzoli...uhvati me jeza :)

Da i ja ne produbljujem off, samo jos ovo.. i ja bukvalno nisam izlazio iz igraonica jedno 5, 6 godina (CS), a veoma uzivam sada u igranju fps igara na konzolama, zasto? Stvar navike.. i jedan i drugi nacin kontrolisanja ima svoje mesto, argument da je tastatura/mis slobodnija i preciznija ne pije bas vodu, ako poredimo sa pravim zivotom, jer nisi bas toliko okretan i precizan.. i jedan i drugi nacin su nerealni, ali veruj mi da je samo stvar navike, i da i gamepad moze da bude isto toliko zabavan.. jer nisi vanljudski precizan kao sa misem. :wave:

EDIT: sorry jovyland, nisam video.. :) evo samo jos moje nek ostane, pa stajemo :p

dobro ti opisuj tvoje nakaradne navike u delu foruma koji je predvidjen za to, ako je ovo pc deo foruma imamo pravo da kritikujemo konzole, to svakako necu raditi u konsolaskom delu foruma, bezveze troujete konzolasi

sto se tice ocene, do sada je bila praksa da ocena na konzoli bude 20-30% veca nega za pc.... ako ovo ne bude neki veliki izuzetak beci bas steta

meni se multi nije bas svideo, nikakav oseca ni za sta nisam imao, ni za pucanje ni prilikom kretanja, sve je poprilicno kao pre 5-6 godina sto se tice te neke mehanike koja da je popravljena apsolutno ne bi ugrozila vajb koji su imali prethodni delovi, vec naprotiv

Stigla i izlecena verzija. Ponovonapunjeni to the rescue ;)

Potvrđujem.
Mada preterali su sa veličinom - 15GB.

To je zbog kvalitetnih textura :D

Jos samo da se nabavi tih 15gb:)mada ide poprilicno brzo:)Za jedno5 h:)

A jel citate zato komentare. Izgleda da su malo zbrzali izbacivanje.

With Reloaded version savegames ain't working, as soon you leave the game and start it again you wont find anything to load.

Poslednja izmena:
Ma izacice i lek za to za koji dan:)taman da se proba igra ako nista drugo:)

sto se tice same igre nije se ni ko svet pojavila ali vec je potvrdjeno da je reloaded nuked a da je razor1911 izbacio proper verziju i to sve u roku od pola sata od objavljivanja prve verzije igre!

ja cu sacekati mozda se pojavi jos koja verzija ili neki rip pa ako vredi onda skinuti u full-u ali ovo za sada je malo previse za skidanje, nije problem skinuti da krene odmah u full-u ali nece i sta mi onda vredi 6 mb adsl.

Pa da..to kazem..i ovde su prijavili isto pih:)hehe..ma izacice za koji sat:)

Izasla je ispravljena verzija od gospodina Brijaca, tek da znate.

A jel neko sa ovog foruma probao igru?

Vrh Dno