Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Jel prpa ili nesto drugo? :)

Ne bratac. Predator mi se uvek svidjao zbog termovizije, cloackinga i kao pojava.
Najvise sam upotrebljavao bumerang i nesto malo onaj top sa ramena.
Zavrsih ga u cugu i cao.
Vracam se da zavrsim Bioshock 2.
Samo sada na tenane, da probam da ga razvucem do AC 2.

Dosadna kampanja s marincem, zanimljivo je prvih 20-30%, posle bezveze....

Sto se tice rip-a ja sam nabavio uveliko i igrao onu od 15 dok su oni izbacili rip.

Poslednja izmena:
Meni igra krene zestoko da usporava posle nekih 5min. igranja, imam brijacevu 16gb verziju. Samo sam malo poceo sa predatorom i dopada mi se.

Meni ostalo jos 18% i gotovo. Nije lose sto se price preplicu, ali zato sa druge strane nivoi su isti (predator samo nema Colony nivo vec Tutorial, kao i Aliens Research Lab), pa prolazite 3 puta kroz jedne te iste mape. Jedino jos da proverim sa Alienom tih 18%, ali koliko vidim po imenima mapa to je to.

Poslednja izmena:
Meni igra krene zestoko da usporava posle nekih 5min. igranja, imam brijacevu 16gb verziju. Samo sam malo poceo sa predatorom i dopada mi se.
izgleda ima neki dobar memory leak... 1.5GB rama pojede za nekih desetak minuta

Stavite texture na High 'mesto Very High i ne bi trebalo da bude seckanja.

Ako nekoga zanima da hronoloski prati tok radnje ide prvo kampanja Aliena (koja je i najkraca), zatim Marinac i Predator kombinovano.

Nije lose sa Alienom, zanimljivije nego sa marincem, meni ne secka uopste masina iz potpisa sve na max. bez AF, 1920x1080, mada padne frejmrejt nekad na 25-30 ali daleko je od seckanja.

Sigurno je zbog rama. Bas cu da probam da ubacim jos 2 gb ali 99% je to razlog.

Kod mene je igra jedino igriva sa senkama i teksturama na Normal. Tad ne dolazi do usporenja i framerate je manje-više konstanatan. Problem je što igra sad izgleda dosta lošije. :(
Drajveri su 196.21, OS XPSP3. Probao sam i na Win7 64 ali je situacija ista.
Da li je igra ovoliko zahtevna?

To se zove neoptimizacija, meni je i multi demo zesce lagovao. I da, jeste neopravdano zahtevna.:D

@Alex
jel si probao BioShock 2, zanima me kako se ta igra ponasa na tvojoj GRF? Ako ti je ta iz potpisa.

Sorry za off

Jesam. BS2 radi odlično bez ikakvih problema. Naravno sa maksimalnim podesavanjima.

(Izvinjavam se i ja za off)

Jel neko resio problem izbacivanja iz igre kad se upali flashlite na dx11?
Pokusao sam da smanjim sample rate na 24 bit 48kHz u podesavanju za zvucnu, to sam negde izgooglao, ali i dalje izbacuje...
Igra je verovatno krsh al mora da joj dam sansu jer sam veliki avp fan :)

Nashla je kad ce da mi umre grafika...:mad:

igra jeste dobra ali je jako lose optimizovana! pa masina je amd 3800+ dualcore, 4 gb rama i 8600 gt, win 7 x86 jeste da masina nije nista posebno jaka ali kada sam instalirao igru uso u podesavanja bilo je sve na high podeseno ja smanjim na medium ali idalje se oseti seckanje i pad frejma, dok na istoj bioshock 2 radi u full-u na high podesavanjima!

a ajde da pitam mozda je to do ove verzije sto ja imam, pa ja sam skinuo onaj repack od 3.7 gb... mada neverujem da je bas to do toga ali ajde mozda je to razlog ali opet kazem neverujem!

ali ako cemo iskreno najbolji (licno meni) i neprevazidjeni alien je bio na psx pod imenom alien trilogy.

^Slabo ga se secam ali znam da je bio bas nekako "atmosferican" :p Mada je imao samo par vrsta protivnika ako se ne varam i sve se odigravalo u jednim te istim hodnicima...

ali ako cemo iskreno najbolji (licno meni) i neprevazidjeni alien je bio na psx pod imenom alien trilogy.
Takodje. Kako je bilo jezivo kada ti facehugger skoci na face. :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3YQ64TwiSsg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3YQ64TwiSsg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Probao, deinstalirao.

Krš (nebitno da li u 4 ili 16 GB).

All hail to mighty Filipenko!:-devil-:

Jako razocarenje. Uopste ne postoji ona atmosfera, osecaj.... potpuno nekako "prazna" igra, neupecatljiva. Moram priznati da nisam igrao sa marincima, probao sam predatora i aliena, presao po 4-5 nivoa sa svake strane. Maltene se sve svodi na stiskanje dugmeta "E", ne mogu nista inventivnije i lepse da izvedem, one click throughout the game, dok po zilioniti put slusam, i ne mogu da verujem da je "Don't give up just yet, marines" apsolutno jedina recenica snimljena za AI.

Ti si dobro izdržao, moram priznati :d

Igra je jedna velika nula. Nema atmosfere, nema interakcije sa okolinom, pucanje je užasno, kretanje očajno, grafika je ispod konzolnih igara iz 2007/08, otprilike kao u sandbox igrama, gora i od Gears of War keca (ne pravim ovo poređenje insinuirajući da je GeoW imao lošu grafiku, već da ilustrujem da je ovo grafički toliko iza igara koje su se pravile početkom next-gen invazije još pre par godina), zvuk je katastrofa, jednostavno - neambiciozna igra.

Pokušavam da zamislim kako bi izgledalo da si u sobi prepunoj prevrnutih stolova i raznih objekata koji se mogu polomiti i da Alieni/Predatori uleću, da bi se zaleteli prema tebi razbacujući sve živo na sve strane, idući direktno na tebe i urlajući. Naravno, apsolutno ničeg od toga ovde nema...

Sega :d Lepo reče drajver, prebace šlafrok preko iste igre od pre 3-5-7 godina i to prodaju kao novo.

Imam problem, igra se pokrene normalno ali cim pocnem kampanju dobijem samo siv ekran na nekoliko sekundi i onda mi kaze da sam poginuo. Isto se desava sa sve tri rase.

Alien Resurrection takodje za PSX je isto bio dobra igra.

Pomesao sam Trilogy i Resurrection, mish je radio u Resurrection-u.

Ljudi, da li se ovo samo shift-deletuje? Nema uninstalera...

Nazad
Vrh Dno