Šta je novo?

Alice: Madness Returns

Pa ako ne mozes blokom, ima resenja.
Izbegavaj te napade, i samo caps lockuj ga i rokaj peper grinderom, kad su mu lica izlozena napadu samo pucaj i lomices jedno po jedno, sporije jeste, ali je efektivno.

Ako si koristio skidrow verziju moras pod obavezno izbrisati njegov kompletan lek,u pitanju su tri fajla,pa tek onda staviti lek od Thete!Ja sam imao takvih problema!

Isto i mene je zezalo to na pocetku, nije htelo kisobran par puta da izbaci. Ali nakon sto sam poginuo par puta, sve je proradilo kao po loju :D Jedini bag koji sam video do sada u igri, je da se nakon respown-a, ili kada pogines, Alice se ukoci i nece da krene napred, pa moras u svim pravcima da okreces 1, 2 sekunde kako bi krenula normalno. Nista tesko, ali ipak jeste bag.

Jedini bag koji sam video do sada u igri, je da se nakon respown-a, ili kada pogines, Alice se ukoci i nece da krene napred, pa moras u svim pravcima da okreces 1, 2 sekunde kako bi krenula normalno. Nista tesko, ali ipak jeste bag.

E istina i ja sam primetio isti bug

Predjoh ovu igru i utisci su vise nego pozitivni. Nije mi jasno zasto game sajtovi daju ocenu izmedju 6-7 kada ovo zasluzuje bar 8, ako ne i 9. Igra je fantasticno uradjena, kvalitetno dizajnirani nivoi, poduzi gameplay i pored sitnih bagova koje sam naveo u postu iznad smatram da opravdava. Igra nije ni malo kratka, kada sam zavrsio igru pisalo je oko 13 sati igranja i 88 % igre, ali to u realnosti nema blage veze. Ukupno sam igrao bar 20-25 sati. Ni jedna igra od betmena 2009 me nije vukla ovako. Ko voli batman-a, Pop serial, TR serial, ovo ce mu se svideti 99% i obavezno neka proba.

Predjoh ovu igru i utisci su vise nego pozitivni. Nije mi jasno zasto game sajtovi daju ocenu izmedju 6-7 kada ovo zasluzuje bar 8, ako ne i 9. Igra je fantasticno uradjena, kvalitetno dizajnirani nivoi, poduzi gameplay i pored sitnih bagova koje sam naveo u postu iznad smatram da opravdava. Igra nije ni malo kratka, kada sam zavrsio igru pisalo je oko 13 sati igranja i 88 % igre, ali to u realnosti nema blage veze. Ukupno sam igrao bar 20-25 sati. Ni jedna igra od betmena 2009 me nije vukla ovako. Ko voli batman-a, Pop serial, TR serial, ovo ce mu se svideti 99% i obavezno neka proba.

Potpuno se slažem sa ovim, ali izgleda da nije ostalo još mnogo ljudi kome se ovako maštovito urađena igra sviđa.

Zasad, i meni se igra dopada

Pa eto, neki imaju različite standarde. Batman je nekome loš, dok će neko da uživa u plitkoj, simplifikovanoj mehanici i borbi bez izazova, kao i kod velike većine igara jedno duuuže vreme.

Poslednja izmena:
Evo ja završio sa 96%. Odlična igra, dobar kraj.

Meni padaju frejmovi bash na dimu , jel tako i vama?

Physics je u pitanju, mozes malo da ga tweakujes ali ne ocekuj neko poboljsanje sem ako ne smanjis physx detalje: http://physxinfo.com/news/5883/gpu-physx-in-alice-madness-returns/

gamegpu_alice_2.jpg

Alice: Madness Returns тест GPU

Poslednja izmena:
Preterana ova zahtevnost sa fizikom na high

Ne znam da li je neko postovao ali nije lose da se stavi. Posto je frame rate zakljucan na 31 fps, otvorite C:\Program Files\EA Games\Alice Madness Returns The Complete Collection\Game\Alice2\AliceGame\Config optvorite DefaultEngine.ini i nadjite polje MaxSmoothedFrameRate=31, cifru 31 promenite u recimo 60 i fps ce ici do 60 fps:).

Predjoh i ja konacno. Vrlo dobra igra, dosta dugacka, malo na momente repetitivna, ali veoma vizuelno specificna kao filmovi Terija Gilijema i Tima Bartona. Nazalost nisam igrao prvi deo, evo tek sam sad krenuo da igram, ali za dvojku mogu reci da je jedna od boljih adventure/platform igara nove generacije, a pre svega i nije uopste kratka, osecam da sam igrao najmanje 15 sati ciste ludnice u zemlji cuda i stvarno je vredna preporuke.

Odigrao sam i ja. Odlicna igra. Sad igram prvi deo. Malo mi je losije kretanje i skokovi u prvom delu. Deluje mi jako neprecizno. A kad se upadne u baru pored lokvanja, ne mogu tri sata da se izvucem. Ginem zbog stvari, zbog kojih u drugom delu nikad nisam.

privodim i ja lagano kraju i slobodno mogu reci da je kec bio ubedljivo bolji. istina je da je ovo vizualno lepse, ali atmosfera je suvise konfuzna, konzolna (narocito one tupave mini igrice) i prica je prilicno nah.
izmedju 6 i 7 je sasvim objektivna ocena.

elem, dodjoh do zadnje kraljice i totalno gubim nerve s onim rukama koje se radjaju i umiru 50 puta.
istina, zaginuo sam svega jednom ali predugacko je to akanje za moj ukus.
postoji li neki cheat za besmrtnost cisto da odigram reda radi?

na netu sam nalazio samo cheatove za haljine i upgrade oruzja.

Uzmi onu haljinu sto ti daje mogucnost da uvek aktiviras Pandora mod, to ti je prakticno god mode.

privodim i ja lagano kraju i slobodno mogu reci da je kec bio ubedljivo bolji. istina je da je ovo vizualno lepse, ali atmosfera je suvise konfuzna, konzolna (narocito one tupave mini igrice) i prica je prilicno nah.
izmedju 6 i 7 je sasvim objektivna ocena.

elem, dodjoh do zadnje kraljice i totalno gubim nerve s onim rukama koje se radjaju i umiru 50 puta.
istina, zaginuo sam svega jednom ali predugacko je to akanje za moj ukus.
postoji li neki cheat za besmrtnost cisto da odigram reda radi?

na netu sam nalazio samo cheatove za haljine i upgrade oruzja.

TI si hard-core pc igrac koji kad ne moze da predje neki deo u igri koristi cheat. Svaka cast. Ne razumem sta su tu krive konzole. I kakva je to konfuzna konzolna atmosfera? (ili si to morao da pljucnes malo po konzolama) Evo upravo sad igram prvi deo, za koji ti kazes da je bolji. Ona je bas konfuzna. Narocito skokovi. Niakd ne znas da ces uspeti da doskocis ili ne. Pa ubaceni konopci da se ljuljas na njima da bi nesto preskocio. Ali ne mozes da se uhvatis za konopac pola sata, jer igra ima neki cudan kriterium kako mozes da naskocis na konopac. Pa kad si na lokvanjima onim, cas skliznes sa njih i padnes u vodu. I ne mozes da se popnes ponovo. Igre tog vremena su ocigledno kopirale tomb raider. Koji je ipak bolji.

Koliko samo glupis, ali stvarno glupih igara ima za pc (ekskluziva), ali niko ne kaze za te igre ad su glupe pc igre, a kad se pojavi neka solidna igra koja postoji i na konzolama, ona je glupa zbog toga. Ne navodi se zasto je glupa, vec je konzolna. A alisa prvi deo je bila samo za pc ( valjda ) i ona je super, bez obzira sto ima realnih mana.

Poslednja izmena:
dovrsio sam igru i bez cheata, nije bilo pretesko samo je dosadno zbog cega sam i nameravao da otkucam cheat.
u okviru losih stvari u alisi konzolnim nazivam losu kameru (s najcesce automatskim rotacijama), autofocus konfuziju (npr neigrivost kada se pojavi boss za kog treba da se koristi kisobran a istovremeno su tu drugi neprijatelji) kao i one mini igre i bonusi koje se konkretno meni uopste ne dopadaju (u rangu misija sa plivanjem u gta i slicno) jer ih je previse.
ne mogu reci da je stara alisa tehnicki bolja od ove (skokovi i doskakanje je jednako odvratno u oba dela), ali meni povrh svega i dalje ta stara ima bolji smek, bolje okruzenje i interesantniju i jasniju pricu.
ovo je ni tamo ni ovamo celim tokom igre, jedino sto mi se istinski dopalo je dizajn nivoa i mogucnost upgrade-a oruzja sto je zaista odlicno, daleko bolje od stare igre. ipak, sve ostalo je bilo osrednje s momentima iritacije i dovrsio sam je cisto reda radi.
not my cup of tea.

U pravu si za konfuziju kad se pojavi vise protivnika, ali to i dalje nije nista konzolno. Ne treba kriviti konzole za to. To je popularni komentar da su konzole krive. Krivi su programeri. Ima gomilu dobrih igara sa odlicnom kamerom, a i ima onih sa losijom. Pa i gears of war je konzolna igra, pa opet je odlicna.

Pravo nasledje sa konzola je checkpoint. I to je dobro. Qick save je ubijao svaku tenziju u igri. Konzole su donele i auto aim. Ali to ne moras da koristis.

A sto se tice globalnog uproscavanja igara i ''olaksavanja'', to su krivi samo americki igraci. Oni su to trazili. A u vecini su.

Da su konzole kriva za smanjenje tezine igara obda bi i na PS2 bilo gomila lakih igara. A to nije slucaj.

Poslednja izmena:
dobro, alice sigurno ne spada u lagane igre, poredeci je s 90% novijih naslova narocito :D

Pa nije bas laka. Gine se dosta. Specijalno kod vise protivnika odjednom. Kad ne znas koga prvog da napadas.

Kazem ti, prvi deo sam poceo tek skoro da igram (jer sam ga propustio pre), i upste nije losa igra. Ali vide se propusti iz aviona. Mislim grafika je ok, ali skokovi su bas neprecizni. Odigracu je sigurno. Samo necu da uzivam kao da sam je igrao onda kad se pojavila.

pa normalno, zato je i konkretno meni toliko posebna. plus je prica koliko toliko uskladjena s originalnom i nekako dok igras drzis se vise same price i zanima te sta je sledece, a manje se akas s pucanjem u svinjske njuske, sviranjem melodija, tucama po stolovima ludog sesirdzije i kotrljanjem bebecih glava po rollercoasterima. :)

igra je ludilo . a alisa je neopisivo seksi . očekujem neke nude shots kao svojevremeno u clive barker's jericho .

ima baka jo$ jedan bug. kad pogine$, dok se load-uje save, ako drzhi$ bilo koje dugme za kretanje, po uchitavanju pozicije ne mozhe$ da je zaustavi$, tj. stalno ide u zadatom pravcu... dok opet ne pogine$ :)

Ne valja ti lek. Obrisi sve fajlove od skid pa nadji druge od drugog medicinara.

Ne valja ti lek. Obrisi sve fajlove od skid pa nadji druge od drugog medicinara.

radio to 7-8 puta, dok sam je uop$te i naterao da proradi... nabavio chim je iza$la. no, sad vetj i nema veze, pre$ao 2 puta:) a prvi deo mi je jo$ na posebnom mestu u kolekciji... za medalju!

E lepo je videti da svi hvale ovu igru, ja sam je skoro počeo igrati i oduševio sam se. Stvarno je super!

Nazad
Vrh Dno