Šta je novo?

Alice: Madness Returns

Novi screens-i obecavaju jako, bice ovo vrh igra...

nisam igrao 1. deo, ali imam ogromnu zelju sada da opalim ovaj 2. ... izgleda kao totalno bolesna i poremecena igra, yey

American McGee's Alice mi je jedna od top 5 igara koje sam ikada igrao... stvarno prelepo.

u klasi mi je System Shocka 2, Deus Exa...

a vidim da ovaj drugi deo ima isti, kako bih rekao, vizuelni dojam :D

Pa s obzirom na ovo trenutno mrtvilo (jer ništa se ne dešava), ovaj teaser zvuči kao lepa vest...

Sad će još malo Starcraft 2 i još ponešto, pa... hmm... biće nešto!

Oduševljen sam. Ovo mi je bila jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao i ovaj nastavak deluje u istom maniru :)

Oduševljen sam. Ovo mi je bila jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao i ovaj nastavak deluje u istom maniru :)

Ovo, Shogun 2 i Witcher je jedino sto ima pravog smeka i moglo bi se pravo igrati :)

p.s. morbidno, morbidno i samo morbidno

nisam igrao prvi deo ali ovo moram da probam,deluje odlicno

Jedva cekam!!!

[YOUTUBE]VR8wXsvUrBg&feature=feedu[/YOUTUBE]

Kada izlazi ovo, nisam u toku?

wetting my pants uncontrolably :d

Prvi deo je bio predobar, nisam ga zavrsio posto me vojska zvala da odsluzim svoje. :)
Nadam se da cu imati vise srece sa drugim delom :) .

Juce je objavljeno na GDC-u datum izlaska 14. jun ove godine

Zašto sve što valja naguraju tu oko ispitnih rokova :(

14. jun, fenomenalna vest, bice igranja :D

[YOUTUBE]up21p1_vTbI&feature=feedu_more[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]X7NIZ18nq2c&feature=mfu_in_order&list=UL[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]b8_cly2dgXY&feature=feedu_more[/YOUTUBE]

Moram priznati da sam malo razocaran sa gameplay-om.

Gameplay sta znam kao i u prvom delu nije losh uopste ali grafika mi deluje skroz bezveze i zastarelo malo pa kao da je ista i u prvom delu iz 2001(mozda tako izgleda zbog losheg kvaliteta video snimka na youtube-u.)... :(

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ni ja nisam nesto odusevljen ovim snimcima gameplay-a, ali ipak cu pokrenuti igru cisto da vidim iz prve ruke kakva je :)

Nazad
Vrh Dno