Jedini bag koji sam video do sada u igri, je da se nakon respown-a, ili kada pogines, Alice se ukoci i nece da krene napred, pa moras u svim pravcima da okreces 1, 2 sekunde kako bi krenula normalno. Nista tesko, ali ipak jeste bag.
Predjoh ovu igru i utisci su vise nego pozitivni. Nije mi jasno zasto game sajtovi daju ocenu izmedju 6-7 kada ovo zasluzuje bar 8, ako ne i 9. Igra je fantasticno uradjena, kvalitetno dizajnirani nivoi, poduzi gameplay i pored sitnih bagova koje sam naveo u postu iznad smatram da opravdava. Igra nije ni malo kratka, kada sam zavrsio igru pisalo je oko 13 sati igranja i 88 % igre, ali to u realnosti nema blage veze. Ukupno sam igrao bar 20-25 sati. Ni jedna igra od betmena 2009 me nije vukla ovako. Ko voli batman-a, Pop serial, TR serial, ovo ce mu se svideti 99% i obavezno neka proba.
Predjoh ovu igru i utisci su vise nego pozitivni. Nije mi jasno zasto game sajtovi daju ocenu izmedju 6-7 kada ovo zasluzuje bar 8, ako ne i 9. Igra je fantasticno uradjena, kvalitetno dizajnirani nivoi, poduzi gameplay i pored sitnih bagova koje sam naveo u postu iznad smatram da opravdava. Igra nije ni malo kratka, kada sam zavrsio igru pisalo je oko 13 sati igranja i 88 % igre, ali to u realnosti nema blage veze. Ukupno sam igrao bar 20-25 sati. Ni jedna igra od betmena 2009 me nije vukla ovako. Ko voli batman-a, Pop serial, TR serial, ovo ce mu se svideti 99% i obavezno neka proba.
privodim i ja lagano kraju i slobodno mogu reci da je kec bio ubedljivo bolji. istina je da je ovo vizualno lepse, ali atmosfera je suvise konfuzna, konzolna (narocito one tupave mini igrice) i prica je prilicno nah.
izmedju 6 i 7 je sasvim objektivna ocena.
elem, dodjoh do zadnje kraljice i totalno gubim nerve s onim rukama koje se radjaju i umiru 50 puta.
istina, zaginuo sam svega jednom ali predugacko je to akanje za moj ukus.
postoji li neki cheat za besmrtnost cisto da odigram reda radi?
na netu sam nalazio samo cheatove za haljine i upgrade oruzja.
ima baka jo$ jedan bug. kad pogine$, dok se load-uje save, ako drzhi$ bilo koje dugme za kretanje, po uchitavanju pozicije ne mozhe$ da je zaustavi$, tj. stalno ide u zadatom pravcu... dok opet ne pogine$![]()
Ne valja ti lek. Obrisi sve fajlove od skid pa nadji druge od drugog medicinara.
E lepo je videti da svi hvale ovu igru, ja sam je skoro počeo igrati i oduševio sam se. Stvarno je super!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari