Šta je novo?

Alcatel OT-997

Našao sam na XDA još jedan JB rom, ali se razlikuje od onog koji smo svi stavili na svoje 997. Pošto mi sa romom što je postavio tomgag ne radi rotiranje glavnog ekrana, hoću da probam i ovaj sa XDA, a on ima manje fajlova nego tomgagov. :sceptic: Recite mi šta da radim?

Prilozi

• Root.jpg
    Root.jpg
    277.1 KB · Pregleda: 191
I meni je poceo sam da se restartuje . vec nekoliko puta danas . :/ Ispade da je bolji ics..

A kako se vracamo na ICS ako pocne JB da zeza, ja se iskreno nadam da nece?!

Ma nikad više 4.0.4 Ovo je sada potpuno novi telefon i mnogo bolji .Sve bolje radi a ovo sa 2 kartice je posebna priča.Nije mi jasno zašto su stavljali onu plastiku i zabranjivali ulaz za drugu karticu ?Šta im je bio cilj? Da osakate telefon???

I meni je poceo sam da se restartuje . vec nekoliko puta danas . :/ Ispade da je bolji ics..

Ja kontam da ce vjerovatno svima pomalo da krene, mada mene nije smaralo samo to nego i sto mi se Auto Hide Soft key nije startovao sam, LLama Automatic profiles mi nije radio zbog drugog Sim-a koji nisam ni koristio, za launcher me stalno pitao koji da stavi default i stalno resetovao to default, Touchpal tastatura mi nije radila (a nju sam izgotivio na alcatelu). Istina, glatkije je radio telefon i vise nisam vidio one linije kako idu preko ekrana na sivoj povrsini. Ja mislim da cu da cekam normalan update za 997, koji kontam da ce uskoro jer i ovako radi ovaj za 997D. E onda cu da se nauzivam na telefonu dok ne predjem na Moto G ako Bog da!

Nemoj da nam baksuziras...sta bre da pocne svima...ja kontam da se to mozda desava sto ste mozda ubacili sve i svasta...mozda menjali nesto sistemski i ko zna...ima li root neke veze sa tim...ili tako nesto od tih zezancija

Ja nemam te probleme što vi pominjete :D Možda što kaže Gaga zavisi šta ste trpali sve u telefon....

Ja kao da ga ureko.Počeo je da gubi signal na MTS SIM karticu dok Telenorova radi OK.Menjao sam slotove na telefonu ali MTS ili ima slabiji signal ili se odjednom izgubi pa posle nekoliko sekundi dodje.Živim blizu centra, tako da ne znam u čemu je problem?Ima li još neko sličnih problema?

Ja kao da ga ureko.Počeo je da gubi signal na MTS SIM karticu dok Telenorova radi OK.Menjao sam slotove na telefonu ali MTS ili ima slabiji signal ili se odjednom izgubi pa posle nekoliko sekundi dodje.Živim blizu centra, tako da ne znam u čemu je problem?Ima li još neko sličnih problema?

ja sam taj problem imao i dok sam imao samo 997 .Nema signal ili se gubi dok se puni ili zovu me a nedostupan sam i bez punjaca,e pa sada imam dve kartice i uvek sam na nekoj dostupan

Zasto nece da mi stizu poruke sa fejsa kad mi neko posalje ,sync mi je upaljen ? Kad udjem u aplikaciju tek tad vidim da imam poruku ,a nece da mi stigne u notifikaciji.

Zasto nece da mi stizu poruke sa fejsa kad mi neko posalje ,sync mi je upaljen ? Kad udjem u aplikaciju tek tad vidim da imam poruku ,a nece da mi stigne u notifikaciji.

I meni isto tako ali ja koristim Samsung tako da je to do same apk. Verovatno neki bug koji će se ispraviti u sledećem apdejtu.

Koji je SIM1 donji ili gornji slot na telefonu,naravno posle secenja one plastike?

Da li neko zna da li postoji nacin da se modifikuje ili zameni task bar ili kako se vec zove ovo sto se spusta odozgo. Zeleo bi da bude transparentan kao sto je bio i na 4.0 i ako moze da se promeni skrolovanje ikonica...?

Pozdrav ljudi.
Mora li se jelly bean instalirati preko TWRP recovery-a ili moze i iz CWM-a?
Pitam jer ja vec imam instaliran CWM.

I jos jedno pitanje.
Ako budem hteo da instaliram TWRP,kako da prvo uklonim vec instaliran CWM?

Koji je SIM1 donji ili gornji slot na telefonu,naravno posle secenja one plastike?
Screenshot_2013-11-27-16-30-21.pngScreenshot_2013-11-27-16-30-48.png

Po ovom je donji prvi.Ja nisam imao problema sa dostupnošću.Podesio sam da mi MTS bude osnovni sim i preko njega ide sav saobraćaj.Bez pitanja koju mrežu da koristim.Kad stavim da mi ponudi koju mrežu da koristim,MTS je uvek prikazan u obe opcije,a Vip ne.Mada sad mi pokazuje u oba slučaja obe mreže.Bitno je da radi.

I ja mislim da je donji prvi.Bar tako pokazuje kad u njega stavim MTS karticu ona je prva u Sim menagmentu.

imao sam instaliran CWM,zatim instalirao TWRP i preko njega uradio instalaciju jelly bean i nije bilo nikakvih problema.TWRP po meni radi bolje

kako se vraća stock recovery i gde ga naći?ako ga neko ima neka okači,hvala

Zbog nemogucnosti sinhronizacije google calendara i nekih drugih sitnijih bagova,vratio sam se za sada na ICS...
Zna li neko,radi li gravitybox na ICS ili ne?

Instalirao sam neku app i kad sam uso u nju pojavile mi se neke reklame i slucajno sam kliknuo na accept ili na sliku reklame ne secam se tacno i pojavila mi se ova strelica na slici u gornjem desnom uglu. Ne mogu da je izbrisem nikako ,mogu da je pomeram ali nema kanta da se izbrise. Nema je ni u instalirane app.. Kako da je izbrisem ?
Screenshot_2013-12-01-21-35-48.png
Screenshot_2013-12-01-21-35-53.png

Probaj,nista te ne kosta . Ja mislim da nema razloga da ne radi. :D

Napraviš backup i posle vratiš na ics ako neće. Kad ubaciš update možeš da instaliraš gravitybox i da smanjiš dugmiće ili da ih sakriješ i na određenu tačku kad tapneš oni se pojave.

Nazad
Vrh Dno