Šta je novo?

Alcatel OT-997

Evo kako izgleda JB ušminkam Gravitybox...

Screenshot_2013-12-02-18-38-34.png

zasto i na 4.1 update telefon i dalje radi na 33hz zar nebi trebao svaki 4.1 da ima 60hz jel treba nesto da se podesi?

Kakav upad na forum, svaka čast!

@Gaga 3: Thanks :)
@kremna: Ufff... Stvarno ima mnogo opcija, preporučujem ti da kreneš da se igraš, bila šta da ti se ne svidi što promeniš, jednostavnim check/uncheck možeš vratiti u stanje kakvo je bilo, jer su uglavnom sve izmene momentalno vidljive.
A što se ikonica tiče, koristio sam Glaskart ikonice i Nexus 5 wallpaper (kao ovaj).

@svetozar: ok,hvala

Poslednja izmena:
@ randall
Ako nemaš šta pametno da kažeš bolje ćuti.

Nikako ako telefon ne podrzava.

@duleks: Gravitibox se instalira kao svaki apk, s tim da ti je najlakše da ga skineš iz Xposed Installer-a, iz dela Download.
Ne zaboravi da ga omogućiš za korišćenje u delu Modules, i obavezno u delu Framework Install/Update.
@dok: Vremenska prognoza je Eye in Sky, kao što su rekli masamunea i Djilkosh_Ns, sa Line icons set-om.

da li zna neko kako u gravitiboxu da se podesi da statis bar bude manje transparentan ili providan

@kremna:
Transparency management => Statusbar for launcher i Statusbar for lockscreen.
Inače, ove promene da bi bile prihvaćene zahtevaju restart.

Ja sam kod sebe podesio ovako:
Statusbar for launcher: 100%
Statusbar for locksrceen: 27%
Navbar for launcher: 100%
Navbar for lockscreen: 56%
Ovim podešavanjima statusbar i navbar su mi transparentni na desktopu, a na lockeru se slažu sa delimičnim zatamnjenjem...

Screenshot_2013-12-04-11-53-37.png Screenshot_2013-12-04-11-53-46.png

Da li je neko uspeo da resi problem da nova launcher nece da oznaci kao primarni. Svaki put kad hocu da se vratim u glavni meni, pita me za koji launcher...?

@svetozar hvala,namestio sam

Poslednja izmena:
@kremna:
Transparency management => Statusbar for launcher i Statusbar for lockscreen.
Inače, ove promene da bi bile prihvaćene zahtevaju restart.

Ja sam kod sebe podesio ovako:
Statusbar for launcher: 100%
Statusbar for locksrceen: 27%
Navbar for launcher: 100%
Navbar for lockscreen: 56%
Ovim podešavanjima statusbar i navbar su mi transparentni na desktopu, a na lockeru se slažu sa delimičnim zatamnjenjem...

Pogledajte prilog 129741 Pogledajte prilog 129742

Kad podesim transparentnost na 100% opet mi se vidi ono crno gde stoje soft dugmici,nece da se izgubi kao sto je kod tebe. Kako to da namestim ? I

Ima li neko problem da mu telefon sam menja podrazumevanu melodiju za pozive? U poslednjih 10-tak dana redovno mi se desava da "zaboravi" melodiju koju sam mu namestio i da se pojavi neka melodija tipa dingg.....dinggg....dinggg....i nikako ne mogu da se otarasim te melodije

@Djoxy04:
Da li si restartovao telefon?

Pretpostavljam da telefon mora biti rutovan za gravitibox?

mora biti rutovan za xposed framework koji gravitybox koristi :)

@Djoxy04:
A Transparency manager mode na Both?

Nazad
Vrh Dno