Šta je novo?

Alcatel OT-997

Da li se nekom desava da se resetuje telefon sam od sebe od kako je uradjen update. Meni se desava, nikad u radu nego kad stoji na standby, plus ni ne vidi se da se restartovao, samo kad otkljucam vidim da se desilo.

meni nije do sada ali je posle ubacivanja ,dok ga nisam resetovao palio i gasio ekran pri pozivu kao light show

Jel ima neko ko ce tek da fleshuje JB preko tutoriala sa ovog sajta?

treba mi cist system folder,drug hoce da napravi custom ROM :)

znaci treba mi system folder bez ikakvih dodatnih aplikacija

Pozdrav, drugari, :wave:
Uspešno sam instalirao JB na običan MTSov 997 i pretvorio ga u 997D. Hvala svima na postavljenim uputstvima. Sada je na red došlo sečenje one plastike i ubacivanje druge kartice. Skinuo sam 8 šrafova ali ne mogu da odvojim plastiku. Bojim se da upotrebim veliku silu i polomim nešto. Gde tačno da počnem sa odvajanjem plastike i da li da upotrebljavam šrafciger, macolu ili nešto finije... :smash:

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako mogu da smanjim DPI? posto sam na ics imao 190 a sad je 240,i kad sam spustion na JB na 190 doslo je do toga da nece da prodje animaciju Alcatel i tako stoji i stoji

Pozdrav, drugari, :wave:
Uspešno sam instalirao JB na običan MTSov 997 i pretvorio ga u 997D. Hvala svima na postavljenim uputstvima. Sada je na red došlo sečenje one plastike i ubacivanje druge kartice. Skinuo sam 8 šrafova ali ne mogu da odvojim plastiku. Bojim se da upotrebim veliku silu i polomim nešto. Gde tačno da počnem sa odvajanjem plastike i da li da upotrebljavam šrafciger, macolu ili nešto finije... :smash:

Kreni tamo gde je najtanja, po sredini, polako sa vrhom prstiju je odvajaj. Videćeš, sama će da krene i samo polao u krug.
:)

kako da smanjim jačinu zvuka za notifikacije a da jačina zvuka za pozive ostane ista? Kada smanjim jačinu za notifikacije smanji se i za pozive.

Kod mene u settings>volumes ima opcija da odvojis jacinu zvuka ringtona i notifikacija. E sad to je CM nzm kako je na stocku.

Evo da podelim sa vama prve utiske o JB. Telefon radi brže, fotke su bolje, ali sam primetio da mi rotiranje ne radi na glavnom ekranu i u meni ekranu. Rotiranje normalno radi u programima.

Ste probali da slikate u mrklom mraku slike? znaci bez ikakvog svetla tacno pre nego sto sacuva sliku ona izgleda odlicno i osvetljeno par sekundi kasnije vam pokaze sacuvanu sliku koja je bas mracna,zna neko zasto ne sacuva sa vecim blicom?

Sad sam pogledao 777 je,tj sve je dozvoljeno

Osim toga zna neko kako mogu da obrisem system/apps neke aplikacije odatle? Jer kad probam da obrisem browser ili music pise read-only file

Treba 644 da bude, a za brisanje sistemskih aplikacija moras da mountujes particiju kao rw.

@dok imas xposed modul koji to radi.

Da li se nekom desava da se resetuje telefon sam od sebe od kako je uradjen update. Meni se desava, nikad u radu nego kad stoji na standby, plus ni ne vidi se da se restartovao, samo kad otkljucam vidim da se desilo.

Desilo se meni jednom. Ne znam zasto samo sam slucajno bacio pogled na fon i video kako se pali -.- ne znam zasto se to desilo:.

Ja koristim root explorer, a za mount kliknes na ovo Mount R/W

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385151102576.jpg
    uploadfromtaptalk1385151102576.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 101
Izvini sto cu ispasti bezobrazan ali stvarno nisam pitao za misljenje,meni se svidja i pitao sam jer neko zna kako da uradim ovo,mnogu si rekli da potrazim u exposed ali nema nista... ovo je Tablet UI i ovo je moguce u paranoid romu,mene zanima jel ima sanse nekako da podesim ovo za nas 997

Opušteno samo, moje je pravo da kažem za ovo da je glupost, ne vidim šta se pronalaziš prozvanim.

@masamunea A to za levake, a šta da radimo ako tipkaš sa obe ruke, što većina i radi?

Ja levoruk i tipkam samo palcom leve ruke. Probao sa obe, al ne ide.

onda mi ostaje samo da slegnem ramenima, ali budi uporan jer ako možemo "mi" možete i "vi" ;)

Nikako da namestim da zvuk za notifikcije bude malji od ringer zvuka.Mozda se to i promeni u podesavanjima za zvucni profil,ali kad izadjem iz menija opet se vrati na isto.Skidao sam i razne aplikacije za kontrolu zvuka i nista.:mad:

I dalje ne uspevam da namestim da mi radi rotacija glavnog ekrana! :mad: Probao sam i factory reset i ponovo flešovao telefon i uključivao i isključivao rotiranje... U programima radi, ali na glavnom ekranu neće. Da li se ovo još nekom desilo? Da li da probam neki drugi ROM? :type:

Nikako da namestim da zvuk za notifikcije bude malji od ringer zvuka.Mozda se to i promeni u podesavanjima za zvucni profil,ali kad izadjem iz menija opet se vrati na isto.Skidao sam i razne aplikacije za kontrolu zvuka i nista.:mad:

Jesi li probao ono preporučeno? Xposed framework pa nađeš modul koji ti odvaja te dve stvari.

Jesi li probao ono preporučeno? Xposed framework pa nađeš modul koji ti odvaja te dve stvari.
jesam,skidao sam nesto vezano za zvuk i notifikacije ali posle ne vidim tu opciju nigde, ne mogu da je pokrenem jer nema launch samo se vidi kao instalirana...kako vama to radi?Meni je glupo jer cesto na poslu mi stizaju obavestenja...kurir..blic..tapatalk..i to se bas cuje glasno.

jesam,skidao sam nesto vezano za zvuk i notifikacije ali posle ne vidim tu opciju nigde, ne mogu da je pokrenem jer nema launch samo se vidi kao instalirana...kako vama to radi?Meni je glupo jer cesto na poslu mi stizaju obavestenja...kurir..blic..tapatalk..i to se bas cuje glasno.

Xposed--> gravity box -->media tweeks ---> link ringtoon & notification

Da si malo potrazio nasao bi,samo iskljucis ovo

Nazad
Vrh Dno