Evo ako nekoga zanima .. uzeo sam twrp bekap sa onog nemačkog sajta ... link je https://www.wuala.com/Sirius1977/JellyBean/?key=qwM6FvZFOmnj
i posle bekapa telefona standardno uradio restore sa twrp iz tog jelly bean bekapa, označio sam system,data,boot,cache i custpack i sve radi (prethodno sam uradio wipe kao što se i preporučuje).
U pitanju je običan OT-997 kod kojeg je skinuta ona plastika pa ima dve kartice i obe rade i na 4.1 bez problema, za sad sve izgleda u redu...
Ne zaboravite napraviti bekap ...
ako uradim ovo na obican 997 da li cu automatski da imam podrsku za dve kartice i daj upustvo ili link :crash: pozz
TWRP recovery or CWM recovery, MobileUncle MTK tools from Google Play Store, Basic knowledge of recovery
Instructions
1. Extract any one recovery which you want and transfer the extracted recovery.img file to your phone SD card.
2. Start the MobileUncle tools app.
3. Now select update recovery option & choose the recovery.img that you have transferred to your SDcard
4. This will flash CWM (ClockworkMod) or TWRP recovery.
5. After the flashing ends your phone will reboot in recovery
Now there you have it..!! A CWM or TWRP recovery for your phone.
Jedno pitanje za sve moje kolege koje sada konacno imaju jelly bean. Kakav vam je zvuk prilikom razgovora? Mene odlicno cuju, a ja druge vrlo lose... Taj problem mi je nastao od kad sam uradio update...
ja sam uspeo, e sad pitanje da i moze da se skloni mreza za drugu karticu? ono sto stoji pored baterije
Nije problem u jacini zvuka, kad pojacam najjace cuje se sasvim dobro, vec nesto krci i pucka non stop. To mi se desava od kad sam uradio update... Ne verujem da je mehanicki problem, jer mi je do tad radio savrseno...Meni radi dovoljno glasno .. Na ovom linku http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396 piše kako se može pojačati ... treba isprobati da li to radi i na jelly bean-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari