Ni ti nemaš pojma.Taj je za Globalnog Moderatora(to je onaj strogi čika što banuje ljude sa foruma).:crash:U
potpunosti se slazem,takav nam treba za moderatora![]()
I mene je drugar navukao na Alkicizam,samo alkica,alkica alkica,a dok ga nisam nagovorio da je kupi ubio me je od zezanja da je to krš od telefona.Aaaaahahaha!!! Mars bre sad ce da mi se stakuje taj naziv! Alkica! LMAO![]()
Uze mi rec iz usta,sad smislja pakleni plan kako da devojci oduzme 997 a njoj uvali Samsung djubre![]()
Samo izvadi bateriju na par minuta i vrati.Ako ni to ne pomogne,tu je stari dobri hard-reset-(na isključenom telefonu držiš "vol up" + "power" dok se ne pojavi zeleni robot).:smash:Imam jedan ogroman problem. Rootovao sam telefon i ubacivao fontove u njega preko font installera. Jutros sam ponovo promenio font i telefon nece vise da se upali. Kao da je zaglavio u neki bootloop.![]()
Ja tebi nisam vređao porodicu pa nemoj ni ti moju(alkica prim.ure.)A vi ostali sto me zezate za Alkicu (kakvo ime), nikad ne bi mogao da koristim... Jednostavno smeta mi lag i ovaj moj S2, ne bi menjao ni za 2 komada 997
Previse je debeo, losa je kamera, nema Samoled, memorija, touch... Da ne idem dalje![]()
Ovo iznad mene nije bio off, sto su ljudi pisali, morao sam da odgovorim. Cime sam ti vredjao porodicu? Da li si ti normalan? Kamera nije nista posebno i realan sam. Za te pare je solidan telefon i nista vise i ne moze se uporedjivati sa S2, sto ste vi ostali rekli.
Prijavio? Nije problem. Ja sam samo bio realan i rekao moje misljenje. Ako tebe vredja to, onda imas definitivno neki problem. Mozes misliti rekao sam neku losu stvar o telefonu. Ej bre rekao sam da onaj Xperia Z ima krs ekran, ocajne uglove iako je jedan od najnaprednijih po rezoluciji i da mi je ocajan iako telefon kosta 600-700 eura, pa sta to treba da nekog vredja? Boze dragi.
Da,li mora prvo da pravilno instalira drajvere(ona dva programa sa Alcatel global sajta za 997).Jer u suprotnom neće moći ništa da uradi.Ali i to je pitanje,jer može samo da mu izbaci "vi imate najnoviji softwer".Da telefon ima Fastboot,ja bih mu to lako rešio...:smash:jel si probao preko OT update da ga flešuješ? ili kako se već zove onaj alcatelov program za update za win.
na xda su tako par puta vraćali na stock stanje kad zabrljavi
Hahahaha,salio sam se naravno bre,sve je bila sala,tu smo da pomazemo jedni drugima i iznosimo avoja misljenja. Namera mi je jedino bila da smanjim tenziju na temi koja je bespotrebno nastala.Ovo iznad mene nije bio off, sto su ljudi pisali, morao sam da odgovorim. Cime sam ti vredjao porodicu? Da li si ti normalan? Kamera nije nista posebno i realan sam. Za te pare je solidan telefon i nista vise i ne moze se uporedjivati sa S2, sto ste vi ostali rekli.
Prijavio? Nije problem. Ja sam samo bio realan i rekao moje misljenje. Ako tebe vredja to, onda imas definitivno neki problem. Mozes misliti rekao sam neku losu stvar o telefonu. Ej bre rekao sam da onaj Xperia Z ima krs ekran, ocajne uglove iako je jedan od najnaprednijih po rezoluciji i da mi je ocajan iako telefon kosta 600-700 eura, pa sta to treba da nekog vredja? Boze dragi.
Ja sam imao isti taj problem sa SE X10 mini pro. Resio sam ga tako sto sam ugasio telefon, izvadio bateriju, sacekao nekoliko minuta, vratio bateriju, spojio ga ugasenog sa usb-om na komp i onda upalio. Ne znam zasto bas ovaj redosled ima veze, ali jedino tako je hteo. Ako ovo ne uspe, naravno reinstaliranje sistema preko komp-a...Imam jedan ogroman problem. Rootovao sam telefon i ubacivao fontove u njega preko font installera. Jutros sam ponovo promenio font i telefon nece vise da se upali. Kao da je zaglavio u neki bootloop.![]()
:smash:Ja sam imao isti taj problem sa SE X10 mini pro. Resio sam ga tako sto sam ugasio telefon, izvadio bateriju, sacekao nekoliko minuta, vratio bateriju, spojio ga ugasenog sa usb-om na komp i onda upalio. Ne znam zasto bas ovaj redosled ima veze, ali jedino tako je hteo. Ako ovo ne uspe, naravno reinstaliranje sistema preko komp-a...![]()
Rekoh ti ja Vojkane druze moj,ovaj Demijan poznavaoc Google map puta ima najbolji telefon u istoriji covecanstva,koji telefon moze da se poredi sa Demijanovim Alcatelom OT 995.:smash:Ja sam imao isti taj problem sa SE X10 mini pro. Resio sam ga tako sto sam ugasio telefon, izvadio bateriju, sacekao nekoliko minuta, vratio bateriju, spojio ga ugasenog sa usb-om na komp i onda upalio. Ne znam zasto bas ovaj redosled ima veze, ali jedino tako je hteo. Ako ovo ne uspe, naravno reinstaliranje sistema preko komp-a...![]()
Ma ti upoređuješ Sony kameru sa ovom no name.Da li je do chipseta,da li je zbog optike,ali kamera je dosta slabija od većine onih od 5MPx.Npr. OT-995 ima 5,ali i sasvim drugi hardwer (dobro otimizovan sa OS).
Ni meni ne secka... a evo sta kaze i baterija moje Alkice.
Osvetljenje ekrana negde izmedju 40 i 45%, konstanto konektovan na net (sto WiFi, sto 3G) i full sync.
Na Netu 18 sati!?
Ti mora da imaš onaj "specijalni" Jazin exempler,što mu se ne prazni baterija i po 3 dana...:d
Ako mislis na ovo:jel ti to imaš antenu u sobi :d koja ti je jačina signala u db (settings about status)?
Meni nece sigurno! S obzirom koliki sam manijak ne gine mu punjac svako vece......što mu se ne prazni baterija i po 3 dana...:d
Settings -> Audio profiles -> Tapni na ime profila koji bi da editujes -> Iskljucu Audible Selections....kako se gasi zvuk kad kliknem na meni i na ikone :/.....
Promeni launcher. Stock ICS launcher to ne podrzava......drugo kako cu kad sa dva psta hocu da dobijem pregled svih prozora, kako to da izvedem
Prati prvi odgovor i pronacices Voice Call Ringtone.......kako da promenim zvuk pri pozivu.....
Nemam pojma jer ne koristim...i najbitnije opet ja kod kuckanja poruka, kako naterati ovaj touch pal da ne kuca leva slova, ili kako naterati smartkey board da ne bude trial
.....
NIJEDAN!!!Koji je dobar task killer?
Jesam, sa Alcatel Upgrade-om.nama ne secka. jes popravio telefon bre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari