Jel koristi neko titanium backup? Kod mene ne vidi ni jednu user app
Da li je na ovom modelu cist android ili je alkatel budzio kao samsung i htc sto rade?
Za podesavanja neta podesis karticu preko koje ides na net i to je to,nepita te svaki put kad odes na net,samo pri pozivima i slanju SMS te pita koju ces karticu da koristiš.Može li da se podesi koji će internet biti primarni i koji će se uvek koristiti npr. kada pokrenem tapatalk? Ili svaki put pita za karticu i net podešavanja?
pa zavisi kakvi su tebi kriterijumi i šta ti je najbitnije. nijedan nije najbolji. s advance izbaci, ako hoćeš JB odmah uzmeš s3 mini (glup razlog po meni), xperia P lep ekran, lepo alu kućište fina kamera al tanka baterija, LG veliki ekran (nekom prednost nekom mana) i dobra baterija, alcatel najjeftiniji osetno, dobra baterija, lepo radi al verovatno najlošiji ekran od nabrojanih itd itd...Alcatel ot 997 (175 e) va. Lg L9 (230e) vs. Xperia P (240e) vs. s advance (220e) vs. S3 mini (240e) ?? Nijedan nije polovan, svo su novi. Koji je najbolji of ovih? Ili neki drugi?
Alcatel ot 997 (175 e) va. Lg L9 (230e) vs. Xperia P (240e) vs. s advance (220e) vs. S3 mini (240e) ?? Nijedan nije polovan, svo su novi. Koji je najbolji of ovih? Ili neki drugi?
Postoji deo foruma gde se postavljaju ovakva pitanja, otidji tamo i postavi na pravo mesto! A ne tu da se spamuje tema glupostima koji je telefon bolji.
Ma uzmi ih sve,što da biješ glavu.Ako imaš kintu,ne treba da se zamaraš sa ovakvim stvarima.Neće da se bace u svakom slučaju.Istestiraj ih sve,pa višak ili pokloni familiji ili daj ovde na oglase.Tako bar ja stalno radim!Zašto da se posle kajem? :happy:Alcatel ot 997 (175 e) va. Lg L9 (230e) vs. Xperia P (240e) vs. s advance (220e) vs. S3 mini (240e) ?? Nijedan nije polovan, svo su novi. Koji je najbolji of ovih? Ili neki drugi?
Isto, ali isto pomislih. +1 za komentar. Mene pre par dana napade iako nije u pravu što kačim slike sa mob. u temi predviđenoj za to, pa u kojoj drugoj da ih kačim ako je već tema predviđena za to, kaže da ga ne impresioniraju, ej! Nisam hteo da mu popustim, ma ni njemu niti bilo kom kada nije u pravu.Polako Djilkose,decko je nov na forumu,smiri se i prestani da nastupas sa pozicije da ti sve znas i da mozes svakog da kritikujes.Pogledaj tvoj post br 1328 na 89 strani,to je cisti spam.Znaci ti mozes da spamujes a drugi ne?
UJa ga i dalje predlažem za moda![]()
Da li neko ima detaljno uptstvo za rutovanje ovog telefona.Hvala
Aaaaahahaha!!! Mars bre sad ce da mi se stakuje taj naziv! Alkica! LMAO... u posed Alkice…
Uze mi rec iz usta,sad smislja pakleni plan kako da devojci oduzme 997 a njoj uvali Samsung djubreDjilkos je dosao u posed Alkice pa je sada isfrustriran kada je shvatio kakvo djubre od telefona ima (SG2) pa je malo razdrazljiv. :-D![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari