Šta je novo?

Alcatel OT-997

Jel koristi neko titanium backup? Kod mene ne vidi ni jednu user app

Konj, zaboravio da sam to stavio pre neki dan :) hvala!

Da li je na ovom modelu cist android ili je alkatel budzio kao samsung i htc sto rade?

Može li da se podesi koji će internet biti primarni i koji će se uvek koristiti npr. kada pokrenem tapatalk? Ili svaki put pita za karticu i net podešavanja?

Može li da se podesi koji će internet biti primarni i koji će se uvek koristiti npr. kada pokrenem tapatalk? Ili svaki put pita za karticu i net podešavanja?
Za podesavanja neta podesis karticu preko koje ides na net i to je to,nepita te svaki put kad odes na net,samo pri pozivima i slanju SMS te pita koju ces karticu da koristiš.

Alcatel ot 997 (175 e) va. Lg L9 (230e) vs. Xperia P (240e) vs. s advance (220e) vs. S3 mini (240e) ?? Nijedan nije polovan, svo su novi. Koji je najbolji of ovih? Ili neki drugi?

Poslednja izmena:
@Jaza, hvala :)

Alcatel ot 997 (175 e) va. Lg L9 (230e) vs. Xperia P (240e) vs. s advance (220e) vs. S3 mini (240e) ?? Nijedan nije polovan, svo su novi. Koji je najbolji of ovih? Ili neki drugi?
pa zavisi kakvi su tebi kriterijumi i šta ti je najbitnije. nijedan nije najbolji. s advance izbaci, ako hoćeš JB odmah uzmeš s3 mini (glup razlog po meni), xperia P lep ekran, lepo alu kućište fina kamera al tanka baterija, LG veliki ekran (nekom prednost nekom mana) i dobra baterija, alcatel najjeftiniji osetno, dobra baterija, lepo radi al verovatno najlošiji ekran od nabrojanih itd itd...

Postoji deo foruma gde se postavljaju ovakva pitanja, otidji tamo i postavi na pravo mesto! A ne tu da se spamuje tema glupostima koji je telefon bolji.

Jel može da se pokrene peticija da đilkoš bude mod? Neko ovako pun entuzijazma (živčan :d) bi legao forumu ko budali šamar:D

Postoji deo foruma gde se postavljaju ovakva pitanja, otidji tamo i postavi na pravo mesto! A ne tu da se spamuje tema glupostima koji je telefon bolji.

Polako Djilkose,decko je nov na forumu,smiri se i prestani da nastupas sa pozicije da ti sve znas i da mozes svakog da kritikujes.Pogledaj tvoj post br 1328 na 89 strani,to je cisti spam.Znaci ti mozes da spamujes a drugi ne? Smartisnewsexy dobrodosao na forum,pitaj sve slobodno,mi smo tu da se medjsobno pomazemo a ne da jedni drugima solimo pamet.
P.S. U pravu je Djilkos ,pitanje si postavio u pogresnoj temi..imas temu sta kupiti..tamo se postavljaju ovakva pitanja?

Poslednja izmena:
@Dok

Aha, cekaj malo... Znaci svaki novi lik treba svaku temu da spamuje? Znas li ti u kakvom je haosu forum, bas zbog ovakvih stvari? Izgleda da ne pratis puno tema, ali ja ih imam dosta i znam sta pricam. Naravno da ja sve znam, jer pre svega treba procitati kako se koristi forum, a onda ga koristiti.

Ja sam vec rekao i super sto sam izdejstvovao na mojoj temi gde sam najvise, za glupa pitanja tj. ponovljena da se dobije kazneni poeni. Kada bi tako bilo u svakoj temi, ihaj, milina bi bila. Samo da se ljudi zaloze.

Kao drugo lik nije nov tu je 5 meseci. Mozda mu treba postovi da bi postao member i prodavao stvari na bench oglasima ili na obicnim.

Kao trece, moj odgovor sto si citirao, je samo odgovor na prethodni post u temi i moje misljenje i nisam samo ja tu nista potezao i krenuo sa spamom.

Ma uzmi ih sve,što da biješ glavu.Ako imaš kintu,ne treba da se zamaraš sa ovakvim stvarima.Neće da se bace u svakom slučaju.Istestiraj ih sve,pa višak ili pokloni familiji ili daj ovde na oglase.Tako bar ja stalno radim!Zašto da se posle kajem? :happy:
P.S. pošto vidim kolega da te je ovde napala forumska policija,imaš punu podršku od cele zajednice spamera.FTV.
United we stand !

Poslednja izmena:
Polako Djilkose,decko je nov na forumu,smiri se i prestani da nastupas sa pozicije da ti sve znas i da mozes svakog da kritikujes.Pogledaj tvoj post br 1328 na 89 strani,to je cisti spam.Znaci ti mozes da spamujes a drugi ne?
Isto, ali isto pomislih. +1 za komentar. Mene pre par dana napade iako nije u pravu što kačim slike sa mob. u temi predviđenoj za to, pa u kojoj drugoj da ih kačim ako je već tema predviđena za to, kaže da ga ne impresioniraju, ej! Nisam hteo da mu popustim, ma ni njemu niti bilo kom kada nije u pravu.

+2 U dosta tema sto sam procitao,zapadne mi za oko neki bezobrazan i drzak odgovor bas od tog clana.

+3 U temi postavljanje slika kamere sa vaseg telefona,takodje imao drske odgovore ovog clana

Hajka covece na Djilkana... :D

Uglavnom, posto poznajem coveka, prokomentarisao bih kratko.

Zaista je decko vise nego kul, spreman da pomogne, korektan i ne kennja unaokolo. Ipak, primetio sam i sam da je nekorektno reagovao u par postova u poslednje vreme - da li je nesto razdrazen u poslednje vreme (desi se PMS svima nama), ili pizzdi zbog situacije na forumu u poslednje vreme (nekako ima mnogo nepostovanja, kako ljudi, tako i pravopisa, pravila...) ne znam, ali trebalo bi i on malo da spusti loptu, ali i ponasanje na forumu da se koriguje malo.

Ne prigovaram nikome ponaosob, ali iskreno mislim da mora malo nastup moderatora da bude prisutniji i vise da se komunicira sa clanovima, javno ili putem PM-a.

Djilkos je dosao u posed Alkice pa je sada isfrustriran kada je shvatio kakvo djubre od telefona ima (SG2) pa je malo razdrazljiv. :-D :p

Da li je iko primetio da se u folderu DCIM/thumbnails stalno kreiraju veoma veliki fajlovi. Jedno vreme mi je zauzimalo 400mb na kartici...

Nazad
Vrh Dno