Mislim da ti se upravo ispraznila baterijap.s. Mislim da mi je upravo riknuo senzor za automatsko osvetljenje ekrana, drzi na najjačem sve vreme i kad prekrijem senzor![]()
Nema na cemu :d
Za to automatsko osvetljenje ne znam jer ga ni ne koristim, meni je uvek na max, volim da "sija" ekran. :banana:
Mislim da ti se upravo ispraznila baterija![]()
Pa meni sve zapamti (GS2), tako da možda i nije do programa... Moja verzija je 1.39
Isto sam se i ja istripovao prvi putU pravu si! Al je nelogično totalno, kad dođe na 15% umesto da smanji osvetljenje on pojača :/
to se i meni dešavalo ali od kada sam ga restartovao problem rešen.Da li jos neko ima problem da mu baterija ubrzo nakon punjenja padne na 78 posto a posle se normalno trosi? Da li neko ima neko resenje za to?
Da li je neko primetio da camera fv-5 ne zapamti svaku sliku koja je slikana telefonom?
Npr. Napravim par slika,od toga mi jednu sliku zapamti a ostale,kada udjem u galeriju,pise da nema slicice (ili na engleskom ''no thumbnails)
Ovo mi se cesto desava bas,od 10 slika bar jedno 3 slike ne zapamti.
Neki put se desi vise,neki put manje.
Verujem da je ovo bag do programa,jel je imao jos neko takvih iskustva?
Dali moze neko da mi kaze kako da vratim onaj search bar na pocetnom ekranu. Disejblovao sam ga cisto da probam i sad ne mogu da ga nadjem da ga vratim. Ako neko zna resenje bio bih mu veoma zahvalan![]()
Da li neko zna u čemu je problem kad god pokrenem IGO instalaciju pojavi se:
mising or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/licence
Bas ja htedoh da napisem ali me preduhitri.Dali moze neko da mi kaze kako da vratim onaj search bar na pocetnom ekranu. Disejblovao sam ga cisto da probam i sad ne mogu da ga nadjem da ga vratim. Ako neko zna resenje bio bih mu veoma zahvalan![]()
Applications/all pa na dnu liste imaš sve koje si pogasio
uključi mobile data-posto mi je mreza podesena na GSM, paralelno u stanu imam ukljucen wi-fi, prilikom izlaska iz stana i gubitka wireless mreze nemam mogucnost pristupa internetu, prostije receno na ulici nemam slovo "E" pored crtica za jacinu signala.Da li trebam da iskljucim wirless mod ukoliko zelim da imam net preko mts-a?
To ti je bag koji se javlja kad je osvetljenje ekrana namesteno na automatski. Prebaci na neku drugu vrednost i problem resen
Pa to što piše, nemaš taj folder ili nemaš u njemu sve što treba da imaš
I ja sam primetio ovaj problem,nema veze da li je ukljucen mobile data ili ne,mora da se ugasi mobile data,pa da se iskljuci telefon,pa se ukljuci,pa se ukljuci mobile data i tek onda proradi... To se desava samo posle koriscenja vajrlesa...uključi mobile data-posto mi je mreza podesena na GSM, paralelno u stanu imam ukljucen wi-fi, prilikom izlaska iz stana i gubitka wireless mreze nemam mogucnost pristupa internetu, prostije receno na ulici nemam slovo "E" pored crtica za jacinu signala.Da li trebam da iskljucim wirless mod ukoliko zelim da imam net preko mts-a?
a wifi nije loše da isključiš kada ga ne koristiš čisto zbog potrošnje baterije
Verovatno na svim posto je u pitanju softverski bag. Valjda ce isprave to neki update-omDa li se taj problem javlja na svim uredjajima ili je samo u titanju losa serija?
U pitanju je inace bela verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari