GrofOfMilutovac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2012
- Poena
- 159
Nemoras preko Alcatelovog sajte ,idi u setings-about phone i skini fajl i odradi updat.Zadnji updat od 20 i nesto mb resava probleme sa FB.Nisam odradio update sa alcatelovog sitea, planiram da odradim preko managera
mislim da se to vidi i na mojem screen shot-u ( ona mala sova)
Gledao sam ovog lika pre no što sam kupio fon , jedan od najdetaljnijih prikaza koji sam uspeo da nadjem ( nemačka medecina je najbolja)
Kao sto rece covek probaj sa nekom drugom tastaturom.Odradio update - NE REŠAVA PROBLEM
(sem što je sova sa vrha ekrana nestala)
Molim i ostale koji su tel kupili preko MTS-a da podele svoje iskustvo sa FB pa da znam ako je ovo samo kod mene da čačkam dalje ...ovo mi je za sad jedina zamerka ( praktično je nemoguće pisati)
Mene takodje,mozes da zamislis moje odusevljenje posle 2puta punjenja baterije sa Optimusom 3D,sad mi baterija izdrzi ceo dan bez problema.mene ovaj telefon oduševljava iz dana u dan
Pogledajte prilog 103683 Pogledajte prilog 103684 Pogledajte prilog 103685
auto brightness
Pozdrav,
da li neko ima resenje za moj problem.
Kada sam uzeo telefon pre neki dan,(MTS)uradio sam upgrade sa 4.0.4 na 4.0.4-01001
Nakon toga sam resetovao telefon jer mi se neka retardirana aplikacija zaglavila,i sada kada sam uradio vracanje na fabricko podesavanje ne moze da uradi upgrade na noviju verziju.Ne znam sta se desava,da li im je server nedostupan ili...
Probao sam i sa menadzerom sa alkatelovog sajta,ali uvek vraca na 4.04.
P.S. Telefon je odlican,pravi izbor.
Pa i meni tako pise,to svima pise.Napisi nam koja je Custom bild verzija po njoj znas dali je ostala star ili nova verzija.Ali zasto onda pise 4.0.4 bez onog nastavka koji je pisao pre ove akcije?
vA5Z-0 Jel to ok? Hvala puno na pomoci.Pa i meni tako pise,to svima pise.Napisi nam koja je Custom bild verzija po njoj znas dali je ostala star ili nova verzija.Ali zasto onda pise 4.0.4 bez onog nastavka koji je pisao pre ove akcije?
Ajde neko ko ima obican 997 i ko je odradio updat napise svoj Custom bild verziju da vidimo dali je ista sa njegovom verzijom.vA5Z-0 Jel to ok? Hvala puno na pomoci.Pa i meni tako pise,to svima pise.Napisi nam koja je Custom bild verzija po njoj znas dali je ostala star ili nova verzija.Ali zasto onda pise 4.0.4 bez onog nastavka koji je pisao pre ove akcije?
ti nemas ovu verziju na 997D? :-( Ajde ljudi pomagajte u velikom sam problemu...[/QUOTE je napisao(la):Ajde neko ko ima obican 997 i ko je odradio updat napise svoj Custom bild verziju da vidimo dali je ista sa njegovom verzijom.
Hvala svima,samo mi nije jasno gde se izgubio nastavak iza 4.0.4 Znaci ta build verzija oznacava verziju firmwarea? Btw Telefon je odlican,ocekivao sam losiji displej,kada je stigao,bukvalno sam se iznenadio...Namenska build verzija: vA5Z-0
Verzija firmvera: 4.0.4-01001
To je to. Imas novi update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari