Šta je novo?

Alcatel OT-997

Izvolite

Prilozi

• 2012_12_25_23.28.48.png
    2012_12_25_23.28.48.png
    180 KB · Pregleda: 354
  • 2012_12_25_23.29.27.png
    2012_12_25_23.29.27.png
    125.8 KB · Pregleda: 397
  • 2012_12_25_23.30.46.png
    2012_12_25_23.30.46.png
    147.3 KB · Pregleda: 355
Jel si je koristio?
Kako radi?
Kakav je kvalitet fotografija i video snimaka?
Da li si zadovoljan telefonom?

Ovo je treći Alcatel koji imam. Mogu slobodno da kažem da su to bili telefoni koji su me najbolje služili i najduže ih koristio, takođe u tu kategoriju spada i ovaj zadnji Smsung koji ima 2 kartice. Međutim, ovo je prvi pametni telefon koji imam. Alcatel se sa ovim odnosom cene i kvaliteta vraća u igru. Sad treba da išitam ovaj forum da vidim podešavanje za Igo, ukoliko se ne budem snašao moraću nekog da nađem da mi to odradi.

Uspeo sam sinoć da podesim neke osnovne stvari. Jedva sam ukapirao foldere za zvono,alarm i kalendar. Malo je glupo što se to ne može podesiti iz nekog drugog foldera, nego su svi zasebni. Još treba da uzmem memoriski karicu. Iznenadilo me dobar odziv dodira na ekranu, i to još preko one fabričke folije.

Da li neko koristi HBO-GO na ovom telefonu? Poslednja verzija softvera ,ali video radi ubrzano.

Pozdrav "kolege" :wave:

ne znam dali se nekom od vas ovo dešava ili ja negde grešim..
u pitanju je FB kada treba da ispišem komentar na nekoj grupi ( uglavnom tu primećujem) i okrenem tel horizontalno ne vidi mi se šta kucam ?!
Ima li neko ideju šta bi moglo biti i kako da sredim ( uninstallatach1.png/install sam probao)

Nisam odradio update sa alcatelovog sitea, planiram da odradim preko managera
mislim da se to vidi i na mojem screen shot-u ( ona mala sova)
Gledao sam ovog lika pre no što sam kupio fon , jedan od najdetaljnijih prikaza koji sam uspeo da nadjem ( nemačka medecina je najbolja)

Nisam odradio update sa alcatelovog sitea, planiram da odradim preko managera
mislim da se to vidi i na mojem screen shot-u ( ona mala sova)
Gledao sam ovog lika pre no što sam kupio fon , jedan od najdetaljnijih prikaza koji sam uspeo da nadjem ( nemačka medecina je najbolja)
Nemoras preko Alcatelovog sajte ,idi u setings-about phone i skini fajl i odradi updat.Zadnji updat od 20 i nesto mb resava probleme sa FB.

Ne morate da radite update, samo promenite tastaturu. Ova njegova nije bas nesto. Ja sam promenio nekoliko androida, ali uvek koristim smart keyboard pro. Stvarno je vrhunska tastatura i moze bukvalno sve da se podesi po zelji...

Odradio update - NE REŠAVA PROBLEM
(sem što je sova sa vrha ekrana nestala :D )
Molim i ostale koji su tel kupili preko MTS-a da podele svoje iskustvo sa FB pa da znam ako je ovo samo kod mene da čačkam dalje ...ovo mi je za sad jedina zamerka ( praktično je nemoguće pisati)

Odradio update - NE REŠAVA PROBLEM
(sem što je sova sa vrha ekrana nestala :D )
Molim i ostale koji su tel kupili preko MTS-a da podele svoje iskustvo sa FB pa da znam ako je ovo samo kod mene da čačkam dalje ...ovo mi je za sad jedina zamerka ( praktično je nemoguće pisati)
Kao sto rece covek probaj sa nekom drugom tastaturom.

ne znam da li sam otkrio toplu vodu, ali upravo sam skontao da skoro sve sistemske aplikacije mogu da se disable-uju kao na rootovanim telefonima :)
touch pal, google+, alcatel help... može da se obriše onaj njegov search na vrhu desktopa, i onda se tu uglavi google search. Ako i njega disable-ujete ostaje rupa, nažalost ipak ne može da se koristi taj deo ekrana.

Da li neko zna zasto mi kod auto rotacije u horizontalan polozaj pise "problem u pokretanju vidzeta". Telefon odradi rotaciju ali mi se to pojavi na ekranu.Sve u svemu, to okretanje sljaka, ali cini mi se da nekada prodje i po nekoliko sekundi pre nego sto ga okrene, a evo sada okrece za krace vreme nego pre nekoliko minuta.

Neki od widgeta koji imas nije prilagodjen za landscape mod.

mene ovaj telefon oduševljava iz dana u dan :D

2012_12_28_22.39.28.png 2012_12_28_22.40.22.png 2012_12_28_22.39.57.png

auto brightness

Pozdrav,
da li neko ima resenje za moj problem.
Kada sam uzeo telefon pre neki dan,(MTS)uradio sam upgrade sa 4.0.4 na 4.0.4-01001
Nakon toga sam resetovao telefon jer mi se neka retardirana aplikacija zaglavila,i sada kada sam uradio vracanje na fabricko podesavanje ne moze da uradi upgrade na noviju verziju. :( Ne znam sta se desava,da li im je server nedostupan ili... :( Probao sam i sa menadzerom sa alkatelovog sajta,ali uvek vraca na 4.04.

P.S. Telefon je odlican,pravi izbor.

On bi trebao da je ostao na novoj verziji firmware-a kada uradiš reset.

Pozdrav,
da li neko ima resenje za moj problem.
Kada sam uzeo telefon pre neki dan,(MTS)uradio sam upgrade sa 4.0.4 na 4.0.4-01001
Nakon toga sam resetovao telefon jer mi se neka retardirana aplikacija zaglavila,i sada kada sam uradio vracanje na fabricko podesavanje ne moze da uradi upgrade na noviju verziju. :( Ne znam sta se desava,da li im je server nedostupan ili... :( Probao sam i sa menadzerom sa alkatelovog sajta,ali uvek vraca na 4.04.

P.S. Telefon je odlican,pravi izbor.

telefon ti je ostao na novoj verziji , nema veze sto si ga resetovao na fabricka podesavanja , to samo znaci da si pobrioso sve svoje podatke i programe , a zadnja verzija softvera ostaje to ne mozes da obrises na taj nacin.

Ali zasto onda pise 4.0.4 bez onog nastavka koji je pisao pre ove akcije?

Ali zasto onda pise 4.0.4 bez onog nastavka koji je pisao pre ove akcije?
Pa i meni tako pise,to svima pise.Napisi nam koja je Custom bild verzija po njoj znas dali je ostala star ili nova verzija.
vA5Z-0 Jel to ok? Hvala puno na pomoci.
Ajde neko ko ima obican 997 i ko je odradio updat napise svoj Custom bild verziju da vidimo dali je ista sa njegovom verzijom.

[/QUOTE je napisao(la):
Ajde neko ko ima obican 997 i ko je odradio updat napise svoj Custom bild verziju da vidimo dali je ista sa njegovom verzijom.
ti nemas ovu verziju na 997D? :-( Ajde ljudi pomagajte u velikom sam problemu... :) Hvala svima.

Namenska build verzija: vA5Z-0

Verzija firmvera: 4.0.4-01001

To je to. Imas novi update.
Hvala svima,samo mi nije jasno gde se izgubio nastavak iza 4.0.4 Znaci ta build verzija oznacava verziju firmwarea? Btw Telefon je odlican,ocekivao sam losiji displej,kada je stigao,bukvalno sam se iznenadio...

Ja bas razmisljam, da li da mu pustim taj update, nabio sam malo muzike a jos nemam sd karticu pa nemam mesta u telefonu, sad ga cackam pa reko ajde da i to uradim. Nego, da li se moze znati kakva poboljsanja donosi taj 4.0.4.?

Ja bas razmisljam, da li da mu pustim taj update, nabio sam malo muzike a jos nemam sd karticu pa nemam mesta u telefonu, sad ga cackam pa reko ajde da i to uradim. Trenutno mi pise verzija 4.0.4. a ova 01001 ceka na instalaciju. Da li se moze znati kakva poboljsanja donosi taj 4.0.4. 01001?
***, dva posta greska

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno