Da se razumemo pre svega,ovaj telefon je odlican,i za dva dana je to moja naredna kupovina.
Trenutno kod sebe imam havajca,sa 256 rama,i 600mgh procersor (naravno singl)
Svrha androida (zbog cega je i napravljen),citaj modifikovan sistem,jeste taj da pored sluzbenog roma,se ubaci i bilo koji drugi rom.
Poenta price je lepo modifikovati android,i ima da leti prosto,cak i kroz ove smesne performanse. Drugar jako dobar,ima samsung galaxy ace,sa duplo vise ram memorije i duplo maltene jacim procesorom. On je telefon jos pre dve godine uzeo ''kako bi bio faca u drustvu''. Niti ga je modifikovao,niti nista. Juce kad je dosao kod mene,uporedjivali smo telefone. Kod mene je ISC,kod njega je oficijalni mislim 2.3.4 rom. Decko se ubi od task managera,cash clinera,ja to nista nisam koristio.
Havajac ga je bio za svaku operaciju bar po 2 sekunde pre.
Dakle ljudi,kada uzimate telefon,gledajte kakvu podrsku ima telefon (koliko ima oficijalnih,koliko kuvanih romova,i da li ce telefon dobijati oficijalni update. To je jedino bitno,naravno ko ne zeli da igra igrice.
Ja sam unapred otpisao na mom havajcu da igram igrice,tipa gt3 (cak ni to ne moze da pokrene)
Igram one sitne igrice,tipa sah,angry birds,poker,tenis,i to mi je sasvim dovoljno.
Takodje da napomenem da nema ni jednog programa koji nije pokrenuo u sekundi,cak u par navrata sam isao na internet,u pozadini mi je radila muzika,u pozadini takodje radio program easy reminder (program koji obavestava o propustenim porukama,i pozivima,program koji vrsi blokadu nezeljienih poziva,kao i poruka,i program dodatni za tastaturu,nikad nije stucnuo,ni najmanje)
Dakle ljudi,nemojte previse da se obazirete na ''procesore,graficku kartu,i slicno'',neka vam orijentir bude podrska nekog modela,i eventualno da napomenem interna memorija,mada ljudi su i za to izmislili resenje preko programa link2sd,tako da i to nije toliko bitno.
E sad ko zudi da igra igrice,i ko zudi da bude ''faca u drustvu'',neka kupi igracku od 500e.
Ovo sam pisao da me niko pgresno ne shvati