- Učlanjen(a)
- 31.05.2011
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
- Matična ploča
- Asus TUF B550m - Plus
- RAM
- Kingston Renegade 4x8 3200mhz
- GPU
- Sapphire Pulse 9070
- Storage
- XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
- Zvuk
- Integrale
- PSU
- Corsair RM650 Fully Modular
- Kućište
- Rajintek Arcadia III TG
- Monitor
- LG 27GP850-B
- Miš & tastatura
- Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
- Ostale periferije
- Turtle Beach 600P
- Tablet
- Samsung A9+ 11"
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
- Pametni uređaji
- Apple Watch 10 Midnight 46mm
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
reci :d
ovo još i nije loše, u sobi gde provodim najviše vremena je konstantno ova bleda boja, -90dB i kusur jačina 3G signala
vuče preko čega? GPS mi je isključen i nema ga na grafiku vidiš i sam, ono preko wireless mreža držim uključeno svakako tako da neka ga ako to koristi, zato i služiA sync u fb app mi je na never (jer nisam primetio da bilo šta radi, držao sam na 1h i kad god otvorim app dočeka me news feed od prošlog otvaranja i tek onda učitava postove... pa sam stavio never, bar da znam zašto je tako
)
a push notifikacije? verovatno ima app al opet...
generalno vidim da gomila kuka na tu zvaničnu aplikaciju ali ja sa njom nisam imao problema... jedino me nervira što jede nešto tipa 60 70MB rama a stvarno ne vidim zašto, al neka je, ima se može se![]()
Vuče wakelock locations znam zato što je bilo objašnjenje u BBS temi neki lik je dao link zbog novog fejsa, nema veze sto je tebi isključen gps, kad on pali locations izvlači informacije iz wifi-a ili preko mreže, a ako ugasiš i to dobijaš još gore wakeloop stanje da ne može da nadje lokaciju... A push notifikacije? Pa toliko nisam opterećen da vidim odmah sad da li nije neko nešto lajkovao ili komentarisao
Meni je podešen push za Gmail i povezan sa fejsom, tako da ne moram to djubre od aplikacije da koristim, a imam push