Samo da javim da su ortaku odbili garanciju i popravku moba sa izgovorom da je kvasen. Toliko o servisu.. Cim su videli da treba da se menja ploca samo su nakvasili senzor za vodu i to je to. Srbija..Samo flesni original rom preko sp flashtools i ode root, i pravac servis, veoma su ljubazni i popravice ga za dva dana...
Samo da javim da su ortaku odbili garanciju i popravku moba sa izgovorom da je kvasen. Toliko o servisu.. Cim su videli da treba da se menja ploca samo su nakvasili senzor za vodu i to je to. Srbija..
Brate, i meni su ploču menjali, nisu trepnuli, za dva dana.. Ao mu je senzor pocrveneo, a verujem da se to dešava jer se nalazi u onom otvoru za sim ili sd card, trebao je da proveri, i zna se tome rešenje, aće jedna kap na cackalicu za uši, pipnes senzor i beo kao nov.. I meni je bio crven kada mi je posle zamene ploče crkao mikrofon, slučajno pogledam, on crven, znam da vode nije video, i lepo izbeljivac i cao
Pozdrav svima,
Moj Idol 6040 crko..par dana se gasio, napunim ga, potrosim do 80% i onda se ugasi, ja upaim, pa padne baterija na 1 posto, radi tako sat dva, pa se ugasi, ja upalim ono bat na 50% i tako je svrljao, gasio se ja ga palio... sve do juce, sad nece da se upali, kad ga stavim na punjac gori mu led dioda kao da se puni a mrtav...Jako sam tuzan, tel me sluzio do pre 2 meseca full, citavih godinu ipo, tad puko displej, zamenim u servisu 65e, posto sam ga kupio na oglasu, reko da se ne cimam...
Nosio ga opet u servis, kazu oni nemaju predstau sta bi moglo biti... Ne znam sam sta da radim...
Imate li neku ideu?
Unapred hvala.
Djubre... U koji servis da ga odnesem? Dao sam vec 65e za displej, dacu jos i 30e za plocu... posto sada pristojan tel ispod 150 do 200e polovan ne mozes naci...Maticna poloca 100% isti simptomi na telefonu kod zene,prvi put bio u granaciji pa dobijen novi,drugi put zamena u servisu 30e.
Samo flesni original rom preko sp flashtools i ode root, i pravac servis, veoma su ljubazni i popravice ga za dva dana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari