shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Na machinima.com su se pojavile poslednje 2 epizode Bright Fallsa.
Nisam igrao igru, al fraza "It's not a lake... it's an ocean." znaci da je nesto vece nego sto se misli.
Grafika je sad vec bolja, prvi lvl mi je bio nesto ruzan, suma mnogo bolje izgleda, pogotovo sto sve bre mrda, susti, ne znas gde da gledas.
Tacno bi voleo da izbace sto pre novu generaciju konzola, muka mi je nekad sto smo ograniceni na muljave texture, ocu bre kvalitet slican Pixar filmovima. Bar tako nesto su nam obecali sa sledecom generacijom konzola.
Koliko se je samo Xbox nemocna masina za PS3, to je neverovatno. Bez fanboy-izma, ali stvarno je tako.
Nadam se da ce ovaj Alan Wake ipak izaci na PC-u, voleo bi da vidim ovo u full, kako je i zamisljeno.
Tacno bi voleo da izbace sto pre novu generaciju konzola, muka mi je nekad sto smo ograniceni na muljave texture, ocu bre kvalitet slican Pixar filmovima. Bar tako nesto su nam obecali sa sledecom generacijom konzola.
Кад би урадили први и други део за XBLA...
Opravio sam 5.1, sad mogu da igram.
Samo mi recite vi sto ste presli celu/dobar deo, da li da igram na normal ili hard ? Ono bas volim da se iscimam, i volim izazov.
Igrao sam Episode1 na normal i ono sta ja znam, nije bas lako, mozda sto se nisam navikao na malo cudne kontrole. Bojim se samo da hard ne bude posle frustrirajuce tezak ?
Inace grafika je 2 koplja iza U2 i GoW3 na zalost. Stvarno jadni Xbox nema snage za vrhunsku grafiku.![]()
Inace grafika je 2 koplja iza U2 i GoW3 na zalost. Stvarno jadni Xbox nema snage za vrhunsku grafiku.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari