Nisam igrao igru, al fraza "It's not a lake... it's an ocean." znaci da je nesto vece nego sto se misli.
Koliko epizoda ima u igri samoj?
Ja sam odigrao 4-5 sati.
Genralno igra mi se svidja mada je linearna ali ima bas dobrih trenutaka. Gluma mi malo kvari utisak.
Da bolja je od proseka ali ovakav setting ufff totalno mi odgovara. Ovo je mogao biti najbolji "horor" ikada za mene, ali ovako je samo jos jedna dobra igra![]()
Necu da flejmujem, ali 5 godina za ovo ?![]()
Veruj mi da vredi.
A i radi se o malom studiju.
U danasnje vreme prica o malom studiju i 5 godina ima smisla samo ako za to vreme urade nesto stvarno posebno, daju igri licni pecat i na svakom koraku se vidi da to nije "jos jedna od igara". Nije fora da ja sednem sa dva ortaka i da za 6 godina napravimo nesto sto EA pravi za 6 minuta. Imam utisak da je ovo mogao da uradi bilo koji gigant sa hiljadu ljudi za 6 meseci.
Da ne bude zabune, ne kazem da je lose, ne kazem da nije bolje od mnogih igara tog tipa, ali izostaje nesto sto bi je cinilo igrom za pamcenje, ne verujem da ce iko za koju godinu pominjati Alana Wake-a kao nesto sto je obelezilo ovaj period, a svi smo bas to ocekivali od igre.
Mene review uopšte nije kupio, stekao sam meeeh utisak...Medjutim kada sam uzeo džojpad u šake...sasvim druga pesma!Po onom sto sam video iz AW reviewa ni ovde atomsfera nije losija. Znacu veceras kad krenem da igram konacno.
Pa ocigledno da ne volis horor/triler igre. Tako da samo nemoj da ih igras i to je to. DS je genijalna igra zbog atmosfere. Samo koliko vidim po forumu retko ko zna da dozivi takve igre na pravi nacin.
Po onom sto sam video iz AW reviewa ni ovde atomsfera nije losija. Znacu veceras kad krenem da igram konacno.
Showman, mnogo si se uneo u ulogu prosvetitelja, iskuliraj malo. Nemoj meni te fore sa jebacima i opipavanjem itd, ne pricam napamet i nemam 5 godina. Ne moram da odgledam los/bezvredan film da bi mogao da "pariram" nekom klincu koji ga je odgledao do kraja i video sve "specijalne efekte". To se ne radi, kapiras? Kad ti je film los, prestanes da ga gledas, a ne odgledas do kraja da bi mogao da pricas sa svima koji misle da je mnogo dobar. .
Alan Wake ima mana, ali sigurno nije "jos jedna od igara".U danasnje vreme prica o malom studiju i 5 godina ima smisla samo ako za to vreme urade nesto stvarno posebno, daju igri licni pecat i na svakom koraku se vidi da to nije "jos jedna od igara".
Gresis.U
Nije fora da ja sednem sa dva ortaka i da za 6 godina napravimo nesto sto EA pravi za 6 minuta. Ne poredim ovo sa EA-om, naravno, ali imam utisak da je ovo mogao da uradi bilo koji gigant sa hiljadu ljudi za 6 meseci.
Malo mi je zao sto nisu vise zagazili na Lynchovu teritoriju, ali dogadjaji sa kraja igre su ucinili da jedva cekam drugu sezonu.ne verujem da ce iko za koju godinu pominjati Alana Wake-a kao nesto sto je obelezilo ovaj period, a svi smo bas to ocekivali od igre.
Ko je 2006. gledao beloIvane, pa zar nisi do sad ukapirao da su u proteklih godinu dana svi postali eksperti, a 2006. su gledali belo kada smo pocheli da prichamo o konzolama, da ne pricham pre tog vremena![]()
Sada ces verovatno da nam ponudis neku igru sa PS3 iz ovog zanra koja je "5 klasa ispred".Alan Wake je bila jedna od retkih Xbox igara od koje sam ochekivao neshto drugachije, a onda dobio horor na silu gde te juri Dzejson sa sekirom, ali sada moze i da se teleportujePotpuno ista glupost kao shto je i Dead Space, iskakanje nekih karakondzula i nemogucnost da ih se otresesh jer imash neko retardirano oruzje ne chini horor, isto je kao i za filmove, nikada ih vishe nije bilo, a nikada manje onih koji su pravi horor a ne plashenje gledaoca
![]()
gde te juri Dzejson sa sekirom, ali sada moze i da se teleportuje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari