Zavrsih i ja konacno.
Sve u svemu, igra je zadovoljila moja ocekivanja.
Nije me postala repetativna, zavrsila se bas na vreme.
Ending je ocekivan, ne vidim zasto se dosta ljudi zali na njega.
I na kraju, posle svega - Space Oddity. Remedy bas zna da odabere muziku.
Ma Remedy zna znanje.
I da svim ljudima koji su ISKRENO ocekivali ALAN WAKE a da pri tom nisu ISTROSENI GAMERI,zelim puno uzivanja u najatmosfericnijoj,avanturi na next gen-u!!!
Cemu takvo obelezavanje? Koliko znam prodaje i PS3... Da je tako, onda bi Driver furao Forza avatar i hvalio svaku xbox igru, jer mu xclampovi placaju registraciju i benzin za onu raspalu Hondu :d
@Bojan
A mislis da je u redu da se on samo pojavi ovde i pljucne po nekome ili necemu skoro uvek.
E sad zasto ja ne svrsavam na PS3 ekskluzive а vecinu sam odigrao(ako mi se svidi naravno,ali svaku probam)?Pa zato sto ima ko to radi,ako zasluzuju a ako je moj stav da neka PS3 only igra ne zasluzuje taj hype ja je necu pljuvati ima kome se svidja.E sad je problem kad pocnem da hvalim gromoglasno X360 igru jel vidim da nema ko.Pojavilo se 5-6 ljudi koji su ukratko napisali da se ovakva igra ne vidja svaki dan, ali se pojavili i ljudi koji su otvoreno PS3 warriors - i poceli da pisu eseje.Ali ne oni koji vole sto kvalitetnije igranje(heh,smesno zvuci).
Evo nezno objasnjenje.![]()
Ako neko ne igra trenutno video igre,jer sam kaze da se zaistio.Pri tome dobar deo ranijeg bivstvovanje na forumu mu je u fanboy maniru.A onda odigra igru pola sata cisto da je overi i kaze da ne valja.Taj covek trenutno nije nesto preterano merodavan
E sad stvarno,iskreno,ne zelim raspravu ali kada se fino iz treceg lica pogleda sa strane ovaj forum stvori se totalno jedna NEREALNA i NEOBJEKTIVNA slika.I ceo podforum je nerealan i neobjektivvan
to je uvideo i Boris Lozac
A da sam u pravu govori KZ2 tema
@Kraken
Ja vala nikog nisam nazvao bolesnikom
Meni je najvise zasmejalo,sto kada sam napisao da je igra megadobra
(sto zapravo iskreno mislim
i odmah su krenule neke price o prodaji,o teksturama,o tome kako ja ovo ili ono.
IOtkud se niko ne seti toliko da pise pre mog posta(sem dodatka) ili sam ja tu pokernuo kao neku lavinu zlih komentara.
Hejt i flejm je postao tipican i standardan sa ovaj deo foruma...
ocigledno ne citas ostatak foruma![]()
Ne znam cemu toliki hejt i cemu potreba za ovolikim pljuvanjem igre? Shvatam da se ocekivalo vise ohladite malo, igra je 9/10 po meni sasvim dovoljno da ne bude popljuvana kao ovdje.
igra je crap, svi koji su probali su se slozili oko toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari